Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Creează un spațiu de lucru simplu care se încadrează în bugetul tău

Creează un spațiu de lucru simplu care se încadrează în bugetul tău

Se încarcă...

Nu este nevoie să cheltui mult pentru a crea un birou acasă care să ți se potrivească. Cu sfaturile noastre utile de mai jos, vei găsi că este de fapt mult mai simplu decât ai fi crezut.

Obiecte esențiale

Unde poți să intervii?

Dacă ai o încăpere nefolosită, o poți transforma într-un spațiu de birou perfect! Dar știm că nu toată lumea își permite acest lux - asta nu înseamnă că nu poți fi creativ cu spațiul pe care îl ai la dispoziție. Gândește-te la un colț al încăperii sau la un dulap sub scări. Dacă îl vei folosi zilnic sau săptămânal, citește articolul despre Împărțirea unui spațiu în zone folosind tapet pentru a crea un spațiu dedicat.

Birouri și scaune

Ai putea pur și simplu să te duci și să cumperi un birou sau ai putea să îl transformi într-un proiect de bricolaj. Încearcă un raft tăiat la dimensiune și adaugă niște console robuste pentru a prelua greutatea. Ai vreo masă care nu este folosită sau poate un scaun pe care să-l poți lua în timpul zilei și să-l pui înapoi seara pentru a economisi spațiu?

Refolosește

În loc să cumperi totul nou, ai putea converti ceva? Păstrează câteva borcane și folosește-le ca ghivece, aranjează și împarte sertarele cu cutii de carton vechi sau fă o placa de plută din dopurile de vin vechi. Fii creativ și gândește dincolo de scopul original.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360