Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Sfaturi de design pentru o baie mică

Sfaturi de design pentru o baie mică

Se încarcă...
Posted in: Baie

Mică și puternică

Baia este de obicei cea mai mică încăpere din locuință, ceea ce o poate face dificil de renovat. Există, însă, o multitudine de moduri în care poți moderniza chiar și cele mai mici spații, fără lucrări de mare amploare.

Elemente suspendate

Cu cât ai mai mult spațiu liber pe podea, cu atât mai încăpătoare va părea baia. Alegând o chiuvetă, un radiator și unități cu montare pe perete, camera va părea imediat mai spațioasă. Adaugă un spațiu de depozitare cu amplasare pe podea pentru a reduce înghesuiala de zi cu zi și adaugă câteva cârlige pe ușă, unde să ții prosoapele și halatele de baie.

Oglindă, oglinjoară

Lăsând mai multă lumină să pătrundă de afară, baia poate părea instantaneu mai mare. Cum instalarea ferestrelor nu este întotdeauna posibilă, poți adăuga în schimb suprafețe reflectante. Oglinzile, plăcile ceramice și paravanele de duș pot contribui toate la reflectarea luminii și pot crea senzația că spațiul este mult mai mare decât în realitate.

Atârnarea obiectelor pe perete

Nimic nu este mai plăcut decât să știi că totul are locul său, de aceea, spațiul de depozitare din baie este esențial pentru a păstra ordinea. Dacă nu ai spațiu suficient pentru unități și dulapuri unde să îți depozitezi articolele esențiale de baie, transformă-le atunci în elemente de design.

Agață-ți articolele de toalete pe perete, folosind cârlige, bare, rafturi și suporturi – acest lucru nu numai că îți va oferi mai mult spațiu liber pe podea, ci va orienta privirea în sus, făcând tavanul să pară mai înalt.


„Este esențial să fii îndrăzneț în ceea ce privește decorarea unui spațiu mic.” - Carolyn Westbrook, Designer de Lifestyle.

Adaptare și creștere

O baie mică nu trebuie să îți limiteze creativitatea. Având atât de multe posibilități inventive, aceste limitări vor conduce la niște idei cu adevărat unice pentru locuința ta. Indiferent că decizi să creezi mai mult spațiu liber pe podea, să decorezi cu materiale reflectante sau să suspenzi obiectele pe pereți, pentru a le pune în evidență, există multe lucruri pe care le poți face cu o baie mică, dar totuși perfect organizată.

Vezi și alte idei despre amenajarea unei băi:

 1. Amenajări Băi: 50 de modele și idei • Ultimele tendințe • Sfaturi practice
 2. Idei de amenajare pentru băi mici
 3. Idei de amenajare pentru băi de lux
 4. O baie de vis cu noua gamă Beloya
 5. Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie de 4m2
 6. Organizare isteață într-un spațiu îngust de 2m2
 7. 4 probleme ale băilor mici și cum pot fi rezolvate
 8. Idei pentru o baie potrivită cuplurilor de 6.3m2
 9. Cum te poți bucura de un adevărat centru spa chiar la tine acasă
 10. Sfaturi pentru amenajarea băilor mici
 11. Idei pentru a amenaja o baie de 8m2
 12. Cum să îți planifici proiectul de amenajare a băii
 13. Creează-ți propria oază de relaxare
 14. Spațiul evoluează o dată cu tine
 15. Regândește spațiul din baia ta
 16. Creează o baie de care poți fi mândru
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360