Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Note decorative pentru o baie superbă

Note decorative pentru o baie superbă

Se încarcă...
Posted in: Baie

Stilul mai presus de esential

Un spațiu de relaxare și refugiu, un loc practic pentru a te aranja la începutul unei zile aglomerate sau o combinație între acestea pentru o familie numeroasă? Indiferent de cerințele pe care le ai în ceea ce privește baia, notele decorative sunt cele care fac o mare diferență. Și, dacă intenționezi să îți modernizezi baia fără o renovare totală, atunci micile îmbunătățiri îți pot reîmprospăta și transforma cu adevărat spațiul.

Decorează cu plăci ceramice

Indiferent dacă vrei să creezi un spațiu curat și proaspăt sau să adaugi elemente de impact pe pereții băii, plăcile ceramice pot face o diferență dramatică. Alegerea faianței și a gresiei potrivite este esențială pentru a crea un decor optim pentru baia ta. Fă-ți spațiul să pară mai mare și mai luminos cu plăci ceramice mari și folosește rosturi fine și deschise la culoare pentru un finisaj impecabil. Folosind același tip de plăci ceramice pentru pereți și podea, poți crea senzația de spațiu mai mare și pot face o baie compactă să pară mai spațioasă. Plăcile ceramice mai mici funcționează mai bine când sunt aranjate în diferite modele, cum ar fi în format mozaic sau în format mic tip cărămidă și te poți juca mult cu stilul și culorile.

Fă o declarație de stil

Nimic nu se compară cu personalizarea unui spațiu, prin care îți poți exprima cu adevărat felul de a fi. Joacă-te cu culorile în combinație cu fundalul proaspăt și alege paleta de culori potrivită stilului tău. Vopseaua gri se potrivește foarte bine cu rosturile gri, iar nuanțele de verde și albastru conferă o notă caldă și somptuoasă. În plus, vopseaua pentru baie GoodHome este ideală pentru pereți și tavane, deoarece este rezistentă la mucegai, reflectă lumina și este lavabilă; excelentă pentru o baie aglomerată de familie.

Fii bio si adaugă plante

Verdele are un efect calmant instantaneu, iar plantele de interior completează perfect baia. Cu îngrijire minimă, celor mai multe plante de interior le merge bine în spații umede, cu lumină redusă. Și poți adăuga o pată de culoare cu ghivece atipice, care reprezintă un mod grozav de a-ți amenaja spațiul și de a adăuga o notă proaspătă.

Spațiu de depozitare compact

Te-ai săturat de prosoapele ude de pe podea și de chiuvetele aglomerate cu articole de toaletă? Să recunoaștem, nimănui nu-i place o baie dezordonată. Baia ar trebui să fie curată și bine organizată, iar spațiile inteligente de depozitare pot face diferența, scutind mai mult timp dimineața. Economisește spațiul și timpul cu gama noastră Nantua, accesorii care simplifică mult ritualul matinal. În plus, este autonomă și disponibilă în nuanțe de lemn și alb, pentru a conferi o notă proaspătă și naturală băii.

Depozitarea nu trebuie să însemne că totul este ascuns privirii, aranjarea obiectelor poate fi o declarație de stil, iar rafturile deschise, cum ar fi gama Nantua, reprezintă decorul perfect.

Luminează spațiul

În general, lumina caldă pentru iluminarea încăperii, corpurile de iluminat orientabile pentru aplicarea machiajului și bărbierirea deasupra lavoarului și corpurile de iluminat auxiliare pentru senzația de calm și confort sunt toate lucruri de luat în calcul - le poți avea pe toate. Și sunt și mai importante atunci când lipsește lumina naturală de la ferestre, așa că alege o sursă puternică și eficientă energetic pentru un plus de luminozitate.

Toți merităm să ne simțim speciali în băile noastre și să ne facem timp pentru noi în fiecare zi, prin urmare, creează un spațiu care îți permite un pic de răsfăț.

„Detaliile nu sunt simple detalii, ele creează designul.” Charles Eames - designer de mobilier.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360