Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Idei de amenajare pentru băi de lux

Idei de amenajare pentru băi de lux

Se încarcă...
Posted in: Baie

Creează un spațiu generos în stil spa, cu elemente de lux și finisaje naturale

Pentru cei care doresc să creeze spațiul absolut de relaxare, baia spa este soluția ideală. Profită de toate inovațiile cele mai recente în materie de amenajare a băii, precum și de decorațiunile de lux, pentru a crea un spațiu demn de un boutique hotel.

Acest look este despre culori neutre și finisaje naturale, precum marmura, lemnul și piatra, pentru a crea o baie cu un aspect prețios și personalizat. Lasă-ne să îți arătăm tot ceea ce trebuie să știi pentru a crea acest aspect de baie de lux în căminul tău.

Lavoare

O chiuvetă modernă, cu o baterie elegantă reprezintă un element cheie într-o baie de lux. Populare în centrele spa, lavoarele montate pe blat adaugă o notă de opulență. După cum sugerează și denumirea lor, acestea pot fi montate pe un blat sau pe o mască de baie - perfecte pentru un spațiu de depozitare practic, care ascunde privirii articolele de toaletă. Descoperă gama noastră Imandra, care îți permite să alegi o mască de baie cu o culoare și o dimensiune care să se potrivească cu stilul băii tale și un blat pentru lavoarul cu montare pe blat. Optează pentru un blat cu efect de lemn natural ca acesta Blat de baie din stejar uns cu ulei Hartland pentru un look tip spa, de calitate superioară.

Completează cu o baterie înaltă, cu dublă comandă pentru lavoar, cu finisaj cromat. Preferatele noastre sunt uimitoarele baterii tip cascadă, pentru o notă extravagantă. Și, dacă ai spațiu suficient și împarți adesea baia cu alte persoane, optează pentru un lavoar dublu sau pentru două lavoare montate unul lângă celălalt. Bucură-te de două lavoare montate pe un blat sau pe o mască de baie lată sau descoperă lavoarele noastre gemene, care sunt compatibile cu măștile de baie Imandra.

Toalete

Vasele de toaletă cu fixare pe perete sau cu spatele lipit de perete arată grozav într-o baie de lux, deoarece țevile și rezervoarele lor sunt ascunse, pentru a se potrivi perfect cu decorul ales. Vasele de toaletă cu spatele lipit de perete ating solul, spre deosebire de cele cu fixare pe perete, care nu ating podeaua, ceea ce înseamnă că pot fi amplasate mai sus, pentru a facilita curățarea pe sub ele.

Pentru tendințe de top în tehnologia vaselor de toaletă, descoperă toaletele Cavally și Teesta. Acestea sunt fără margini, prin urmare 95% din vas este clătit când se trage apa, ceea ce ușurează mult procesul de curățare. Trasul apei este, de asemenea, mult mai silențios ca alte modele și mai eficient din punct de vedere al consumului de apă. Oferim, de asemenea, toalete cu spatele lipit de perete, prevăzute cu un dulap, ceea ce economisește mult timp și efort în privința instalării.Alege între dulapuri în tonuri de gri clasic sau alb neutru, ca să le poți asorta cu restul încăperii.

În ceea ce privește capacul de toaletă, nu vei regreta dacă alegi un capac cu închidere lentă, care nu se slăbește și nu se deplasează în timp.

Căzi de baie

Pentru o stare de bine fără egal, nimic nu inspiră mai mult lux ca o cadă cu sistem jacuzzi. Creează-ți o asfel de stare adăugând unul din sistemele noastre jacuzzi pentru cadă la o cadă compatibilă (verifică sistemele pentru opțiunile adecvate). Sistemele jacuzzi pentru cadă constau în mai multe jeturi care sunt integrate în cadă și care pot fi poziționate pentru a calma și masa mușchii. Sistemele noastre de cromoterapie au jeturi concepute pentru funcții specifice, cum ar fi masajul spatelui sau reflexologie pentru picioare. Multe dintre sistemele noastre includ, de asemenea, lumini LED încorporate, care își schimbă culoarea, pentru a crea o ambianță calmantă, ca să te poți relaxa pe deplin. 

Dușuri și încăperi umede

Când vine vorba de o baie spa, profită de cele mai recente inovații și gadgeturi pentru a te asigura că vei fi complet răsfățat. Redă senzația spa cu un cap de duș extralat. Oferim capete de duș fixe, cu termostat, cu o lățime de până la 300 de milimetri (mm), cum ar fi dușul cu baterie cu termostat Equinox. Sau adaugă un al doilea cap de duș, cunoscut sub denumirea de deviator, pentru acele momente în care ai nevoie de un cap de duș cu furtun flexibil pe care să îl orientezi după cum dorești. Deviatoarele sunt disponibile separat sau sub formă de kit pentru cap de duș. Și, pentru o experiență de lux la duș, caută capete de duș cu diferite modele de pulverizare. Printre opțiuni se numără masaj, saturare și pulverizare fină. 

Alternativ, optează pentru un duș digital. Acest tip de duș îți permite să controlezi cu precizie temperatura și debitul apei de la distanță, ca să pornești perfect dușul chiar dinainte de a pune piciorul în baie.Acestea prezintă multiple funcții programabile și funcționează împreună cu sisteme de alimentare cu apă la presiune ridicată sau joasă. 

În ceea ce privește cabinele de duș, oferim o serie de stiluri și forme care se potrivesc cu aspectul opulent. Recomandăm gama noastră de cabine de duș Beloya. Aceasta este complet modulară, ca să poți asorta panouri fixe și panouri de uși pentru a stabili forma și modul de deschidere, precum și aspectul și finisajul. O cabină de duș rectangulară, mare oferă senzația unui spa șic, creând un element de impact în încăpere și oferind un spațiu mare în timpul dușului. Iar, în ceea ce privește ușile, caută o ușă glisantă mare, cu două panouri, dacă există spațiu suficient, pentru a crea un duș spațios, de mare impact. Pentru cădița de duș, evită orificiul de scurgere inestetic și optează pentru sistemul de evacuare ascuns, popular în centrele spa de top.  Gama noastră de cădițe de duș Liquid prezintă un sistem de evacuare ascuns și poți monta plăcile ceramice preferate deasupra, pentru o cabină de duș complet personalizată. 

Dacă ai spațiu suficient, ia în calcul amenajarea unei încăperi umede. Acestea dau senzația de spa sofisticat, permițându-ți să te bucuri de experiența unui duș de tip walk-in, care poate încăpea în orice baie, indiferent de dimensiune. Sunt, de asemenea, excelente dacă trebuie să ții cont de accesibilitate pentru tine sau membrii familiei, deoarece pot fi instalate la nivelul podelei.

Mobilier și spații de depozitare pentru baie

Acest aspect al băii se rezumă la menținerea ordinii pe pereți, așa că redu la minimum numărul de rafturi și cârlige și axează-te pe unități de depozitare fixate pe perete sau fixate la o înălțime mică.

Preferatele noastre sunt dulapurile cu efect de lemn, cum ar fi dulapul Imandra cu finisaj de lemn sau eleganta gamă Ardesio, ambele având o culoare închisă, care ar arăta grozav în contrast cu faianță într-o culoare mai deschisă. 

Sau optează pentru dulapuri la modă cu gama noastră Imandra, disponibilă într-o varietate de culori. Gama este modulară, așa că poți asorta mobilierul și accesoriile de care ai nevoie pentru depozitare. Iar finisajul său neted înseamnă că este ușor de curățat. 

Pereți

Alege un aspect care să se potrivească cu suprafața băii tale - finisajele și culorile neutre, mai deschise, cum ar fi esențe de lemn mai pale în băi mici sau întunecate și opțiuni mai închise, cum ar fi ardezia și piatra închisă la culoare pentru băi mai mari. Ia în calcul combinarea a două tipuri de placări, spre exemplu plăci de faianță deschise la culoare cu mici secțiuni de mozaic închis la culoare pentru un aspect atrăgător. 

Introdu texturi și tonuri naturale intercalate cu plăcile de faianță - cele cu format mai mare sunt foarte la modă în băile de lux. Asortează faianța cu gresia pentru a crea un aspect îndrăzneț. Ne plac mult  plăcile noastre de faianță și gresie din marmură măcinată cu efect de piatră Arlington. 

Dacă ești îngrijorat că vei încărca spațiul, limitează plăcile la zonele de duș sau cadă doar pentru a crea un spațiu rezistent la apă și folosește vopsea sau tapet în rest.Nu uita să alegi o vopsea specială pentru baie, care poate rezista la umiditate și continuă cu culori neutre, cum ar fi nuanțele de gri, maro și crem. 

Tapetul reprezintă un mod economic excelent de a imita materialele naturale, cum ar fi marmura, lemnul sau ardezia ori modelele, cum ar fi cărămizile și plăcile ceramice. Ca în cazul vopselei, asigură-te că tapetul este adecvat pentru băi. 

Dacă ești în căutarea unui finisaj unitar pentru zona de duș sau chiar pentru întreaga baie, descoperă panourile noastre pentru pereți, dedicate băilor. Fiind mai ușor de montat decât plăcile ceramice, acestea se potrivesc de la podea până în tavan și sunt complet rezistente la apă. Și, deoarece nu necesită folosirea chitului, nu trebuie să îți faci griji că mucegaiul va deteriora finisajul. Alege un model cu efect de marmură sau piatră, cum ar fi acest Kit de panouri albe toscane Splashwall.

Pardoseală

Creează un look dramatic, continuând cu faianță până la podea, pentru un stil coordonat. 

Sau, pentru o pardoseală durabilă, care arată fantastic și este oferită într-o varietate de efecte naturale și culori neutre, descoperă pardoseala de lux din vinil cu clic. Pardoseala din vinil Jazz este rezistentă la apă, așa că va menține aspectul de înaltă calitate, impecabil al unei băi spa.Suprafața sa în relief creează senzația de piatră adevărată, pentru extravaganță absolută.


Încălzire

Un mod grozav de a reproduce atmosfera caldă specifică unui spa îl reprezintă adăugarea unui sistem de încălzire prin pardoseală. Pe lângă faptul că este o modalitate eficientă de încălzire a unei camere fără a ocupa spațiu pe perete, înseamnă, de asemenea, că nu vei mai păși niciodată pe gresia rece în diminețile de iarnă. Nu există puncte reci în cazul sistemului de încălzire prin pardoseală, ceea ce îl face ideal pentru băile mai mari, care pot necesita mai mult timp pentru a se încălzi și a rămâne calde cu un radiator tradițional.Nu toate tipurile de plăci ceramice sunt compatibile cu sistemul de încălzire prin pardoseală, așa că asigură-te că verifici varianta aleasă, înainte a de a face achiziția. 

Dacă nu poți opta pentru o soluție subtilă, fii îndrăzneț cu un radiator statement înalt portprosop. Alege un finisaj metalic sau negru pentru a completa culorile neutre. Unul dintre preferatele noastre este acest  radiator îndrăzneț, de design, rotund portprosop cu finisaj din nichel eloxat lustruit, cu model curbat, neobișnuit și atractiv, care va primi cu siguranță complimente din partea oaspeților tăi.

Iluminare

Recreează ambianța calmă, Zen a unui spa cu iluminare ambiantă caldă. Lămpile de perete sunt cea mai bună opțiune de iluminare pentru acest scop și oferim o gamă de stiluri atractive, moderne, care se potrivesc cu orice design de lux. În plus, ai putea fi nevoit să adaugă câteva corpuri de iluminat direcționale, care să te ajute să vezi ceea ce faci, spre exemplu, atunci când îți aplici machiajul. Corpurile de iluminat încastrate, orientate în jos și spoturile luminoase sunt perfecte pentru acest lucru și nu afectează aspectul general, deoarece sunt subtile și discrete. 

Dacă dorești să adaugi o notă dramatică spațiului tău, poți adăuga un corp de iluminat statement pentru plafon. 

Pentru a adapta iluminarea în funcție de activitate, adaugă reostate. Pentru acest lucru, ai nevoie de un întrerupător cu variator de tensiune și de un bec cu regulator de intensitate. Acest lucru înseamnă că poți crea o lumină calmă, plăcută atunci când te relaxezi și o poți mări, atunci când este nevoie.

În sfârșit, adaugă câteva lumânări relaxante. În culori neutre, pale, acestea oferă arome relaxante, precum lemn de santal, ceai și ghimbir sau in și bumbac alb. Așează-le în jurul căzii sau al lavoarului și, dacă decorarea este mai degrabă un proiect în sine decât o reîmprospătare rapidă, ia în calcul crearea unor firide în pereți pentru amplasarea lumânărilor. Ca întotdeauna, fii atent să nu le lași arzând când părăsești încăperea și asigură-te că alegi lumânări cu dimensiunea corectă pentru zona în care le amplasezi - acest lucru te ajută să eviți petele de fum.

Accesorii

Reprodu atmosfera spa-ului tău preferat cu dozatoarele de săpun cu montare pe perete, lângă lavoar și în duș. Ascunde recipientele inestetice care strică aspectul de lux, transferând săpunurile, loțiunile, cremele și produsele pentru păr în dozatoare cu pompă. Acestea facilitează folosirea produselor de toaletă și îi vor face pe oaspeții tăi să se simtă răsfățați. 

Și, dacă nu ai optat pentru un radiator portprosop, atunci această bară autonomă cu efect cromat pentru prosoape este perfectă pentru atârnarea prosoapelor, iar designul său geometric se va potrivi perfect cu restul băii.

Vezi și alte idei despre amenajarea unei băi:

 1. Amenajări Băi: 50 de modele și idei • Ultimele tendințe • Sfaturi practice
 2. Idei de amenajare pentru băi mici
 3. O baie de vis cu noua gamă Beloya
 4. Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie de 4m2
 5. Organizare isteață într-un spațiu îngust de 2m2
 6. 4 probleme ale băilor mici și cum pot fi rezolvate
 7. Idei pentru o baie potrivită cuplurilor de 6.3m2
 8. Cum te poți bucura de un adevărat centru spa chiar la tine acasă
 9. Sfaturi de design pentru o baie mică
 10. Sfaturi pentru amenajarea băilor mici
 11. Idei pentru a amenaja o baie de 8m2
 12. Cum să îți planifici proiectul de amenajare a băii
 13. Creează-ți propria oază de relaxare
 14. Spațiul evoluează o dată cu tine
 15. Regândește spațiul din baia ta
 16. Creează o baie de care poți fi mândru
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360