Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Creează o baie de care poți fi mândru

Care este stilul tău?

Șic contemporan, extravaganță și lux sau chiar delicii art deco? Stilul băii este o decizie serioasă, iar înțelegerea gustului și a preferințelor personale reprezintă punctul de plecare al unei modernizări sau renovări. Noi creăm cele mai bune combinații de produse care îți susțin proiectul. Variantele de culori și suprafețe pe care le oferim sunt armonioase și reflectă diferite tipuri de locuințe.

Identifică limitele spațiului

Studiază-ți baia și, dacă înțelegi ce poate și ce nu poate fi o soluție viabilă, poți alege stilurile potrivite de cameră, plăci ceramice, corpuri de iluminat și chiar spații de depozitare. Plăcile ceramice îți pot îmbunătăți cu adevărat spațiul; indiferent dacă optezi pentru un finisaj foarte lucios sau o pardoseală din piatră sau ceramică naturală, trebuie să înțelegi ce buget și spațiu ți se potrivește. 


Magia unui Moodboard

Decupajele din reviste, panourile Pinterest și paletele de culori sunt toate esențiale pentru a completa aspectul băii. Vei opta pentru plăci ceramice de accent sau pentru un finisaj texturat? Vrei ca gresia și faianță să se asorteze? Vei alege un perete complet placat sau placat parțial?

Combinând materiale, cum ar fi lemnul și piatra, și inspirându-te din natură, poți crea un spațiu armonios. Nuanțele pale, cum ar fi tonurile de gri, bej și chiar de verde natural, delicat oferă un finisaj relaxant; perfect pentru a da o notă de cald spațiului în diminețile reci de iarnă.

Plăcile ceramice cu modele și forme geometrice îndrăznețe pot conferi un aspect scandinav băii tale. Combină nuanțele de alb și albastru și adaugă detalii din lemn cu ajutorul mobilierului și al spațiilor de depozitare, pentru o notă de cald și echilibru.

Menține un ton natural prin culori deschise, linii elegante și bine definite, precum și plăci ceramice cu luciu puternic, pentru a crea un aspect mai modern. Nuanțele de gri, negru și alb se potrivesc bine cu vopsele neutre și multe oglinzi și corpuri de iluminat, care reflectă foarte bine lumina.

Alternativ, poți fi cu adevărat creativ folosind panouri de lemn, culori închise și texturi bogate, pentru a accentua stilul Edwardian, Victorian sau Art Deco al băii. Optează pentru căzi cu picioare, baterii retro cu mânere și finisaje elegante, pentru a îmbunătăți aspectul băii.

Frumos vs. practic

Nu ar trebui să fii nevoit să alegi doar una dintre acestea. Adaugă o notă de lux băii cu o bară încălzită pentru prosoape. Gama noastră de bare este disponibilă în diverse stiluri, așa că te poți asigura că se potrivește perfect cu baia ta. Sau poate că îți dorești o senzație de confort și căldură la picioare, caz în care sistemul de încălzire prin pardoseală este ascuns privirii, dar mereu prezent.

Fii creativ, fii inventiv cu texturile, culorile și stilurile și exprimă-ți personalitatea în baia ta nou-nouță.

„Culorile și designul unei locuințe ar trebui să reflecte personalitatea oamenilor care trăiesc în ea”.


 

te-ar mai putea interesa

Idei de amenajare pentru băi mici
Valorifică la maximum o baie integrată într-o cameră, un vestiar sau un spațiu compact Suprafața unei băi nu este singurul lucru care contează. Dacă alegi opțiuni care fac încăperea
citește mai mult
Idei de amenajare pentru băi de lux
Creează un spațiu generos în stil spa, cu elemente de lux și finisaje naturale Pentru cei care doresc să creeze spațiul absolut de relaxare, baia spa este soluția ideală. Profită de toate
citește mai mult
Cum să îți planifici proiectul de amenajare a băii
Băi frumoase Crearea unui spațiu care să fie atât practic, cât și elegant necesită o studiere și o planificare atente. De aceea, când intenționezi să începi un proiect
citește mai mult
Sfaturi de design pentru o baie mică
Mică și puternică Baia este de obicei cea mai mică încăpere din locuință, ceea ce o poate face dificil de renovat. Există, însă, o multitudine de moduri în care poți moderniza
citește mai mult
Note decorative pentru o baie superbă
Stilul mai presus de esential Un spațiu de relaxare și refugiu, un loc practic pentru a te aranja la începutul unei zile aglomerate sau o combinație între acestea pentru o familie numeroasă?
citește mai mult
Creează o baie de care poți fi mândru
Care este stilul tău? Șic contemporan, extravaganță și lux sau chiar delicii art deco? Stilul băii este o decizie serioasă, iar înțelegerea gustului și a preferințelor personale reprezintă
citește mai mult