Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O baie de vis cu noua gamă Beloya

O baie de vis cu noua gamă Beloya

Ideal pentru orice baie, indiferent de mărime, este să nu irosești nici măcar un centimetru din spațiul acesteia. Știm cât este de dificil să armonizezi întregul mobilier cu vasul de toaletă și alte accesorii. Știm și că, pentru a reuși să faci asta, ai nevoie atât de varietate, cât și de libertate în alegerea elementelor corespunzătoare. Pentru că vrem să îți sprijinim creativitatea și să îți oferim o soluție de dus avantajoasa si practica, am pregătit o nouă gamă de care te vei bucura din plin. Noua gamă Beloya aproape că va face toată treaba în locul tău, asigurând prin design-ul său practic, elegant și ușor de montat confortul băii la care orice familie visează.

Beneficii. Alegerea  soluției de dus potrivite pentru baia ta poate fi o provocare. În primul rând, vei fi nevoit să alegi între duș și cadă. Pentru încăperile mici și viețile agitate, cabinele de dus sunt mult mai adecvate. Un duș în cabina potrivită poate fi atât o doză de energie, cât și un moment mult așteptat de relaxare.


Tipuri de dușuri. Pentru a satisface nevoile clienților în cel mai mic detaliu, gama Beloya se împarte în două categorii: cabine de duș ce se montează în forma lor inițială și panouri & uși Beloya din care poți crea dușul pe care ți-l dorești. Fie că vrei o cabină de duș simplă, un walk-in în stil italian sau o ușă de duș pivotantă, gama Beloya are toate soluțiile. Îndrăznește să creezi folosind pereți și uși ce se asamblează ușor și rapid, cu etanșare invizibilă. Toate produsele Beloya sunt trate special anticalcar, astfel încât poți fi sigur că vei cumpăra un produs durabil, calitativ superior si care se intretine foarte usor. În plus, produsele vin la pachet cu o garanție de 10 ani pentru ca tu să fii sigur că te poți baza pe ele cel puțin un deceniu. 


Nu știi de ce să ții cont atunci când vrei să achiziționezi produsele? Iată cum trebuie să procedezi pentru a duce criteriile de aspect, durabilitate și confort la cel mai înalt nivel:

Suprafața – Măsoară cu exactitate suprafața disponibilă înainte de a lua orice decizie. Ingeniozitatea produselor din gama Beloya costă în faptul că acestea îți permit să alegi soluție optima, adaptata perfect spațiului de care dispui in baie pentru a realiza cabina de dus. 


De exemplu, pentru o baie în care suprafața podelei este de 900 x 900mm și există 2 pereți disponibili pentru duș, atunci soluția Beloya constă în cabina de duș semirotundă. Design-ul și dimensiunile ei sunt perfecte pentru băile mici. Forma semirotundă nu va ocupa spațiul rămas, iar sticla va lumina încăperea conferind băii tale un aspect aerisit și nou.


În schimb, dacă suprafața podelei este de 1600 x 900mm și există un singur perete disponibil, atunci ideală ar fi o combinație între panourile fixe Beloya și panourile Beloya de tip walk-in. Prin această combinație vei contura un spațiu elegant, numai bun pentru un duș lung și relaxant.


Cu soluția modulară oferită de gama Beloya poți crea cu ușurință un spațiu pentru duș care să se potrivească perfect cu nevoile tale, indiferent de amplasare. Acest lucru este posibil datorită multitudinii de combinații pe care le poți crea cu ajutorul panourilor și ușilor din această gamă. Beloya include 7 tipuri de deschideri, 7 variații de lățime, dar și 2 tipuri de sticlă. Astfel, poți fi sigur că dușul mult visat va deveni rapid o realitate. 


Unul dintre atuurile noii game Beloya este profilul din sticlă securizată de 8mm, care asigură vibrații reduse pentru cabina ta de duș. Toate produsele Beloya se asamblează rapid și ușor, iar finisajele de înaltă calitate (din aluminiu cu sticlă clară sau cu efect de oglindă) îți vor transforma baia într-un spațiu elegant, perfect pentru relaxare. 


Dacă te confrunți de ceva timp cu renovarea băii sau pur și simplu simți nevoia să aduci băii tale un suflu nou, ai acum la dispoziția ta Beloya – soluția universală a unei băi de vis. Te așteptăm în magazinele Brico Dépôt unde consultanții noștri te pot ajuta să alegi soluția potrivita pentru orice tip de spațiu.      
 

te-ar mai putea interesa

Creează-ți propria oază de relaxare Creează-ți propria oază de relaxare
Pentru cei mai multi dintre noi, dușul este un moment de relaxare, de reflexie și de inspirație. Unii cercetători chiar au demonstrat efectul calmant și meditativ pe care îl are apa asupra stări...
citește mai mult
Regândește spațiul din baia ta Regândește spațiul din baia ta
De cele mai multe ori, chiar dacă o ignorăm, baia este un punct central al căminului nostru. Mai ales de dimineață, înainte ca cei mici să plece spre școală, iar cei mari la birou. Toți memb...
citește mai mult
Spațiul evoluează o dată cu tine Spațiul evoluează o dată cu tine
Te-ai gândit vreodată că s-ar putea să vină un moment în care nu vei mai avea loc liber de depozitare în propria casă? Poate că nu ai reflectat prea mult la acest aspect, î...
citește mai mult
Organizare isteață într-un spațiu îngust de 2m2 Organizare isteață într-un spațiu îngust de 2m2
Un spațiu mai mic de 2m2 disponibili pentru organizarea unei băi se poate dovedi a fi o adevărată provocare. Însă, cu puțină imaginație, putem obține o suprafață funcțională și foarte bine a...
citește mai mult
Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie de 4m2 Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie de 4m2
Chiar dacă ai o baie mică, te poți folosi cu succes de suprafața disponibilă pentru a maximiza eficient spațiul astfel încât să ai loc pentru toate elementele de care ai nevoie, de la...
citește mai mult
Idei pentru o baie potrivită cuplurilor de 6.3m2 Idei pentru o baie potrivită cuplurilor de 6.3m2
Atunci când te gândești la baie, de obicei nu îți vin imediat în minte și cuvintele “organizare eficientă” sau „spațiu suficient”. Acest lucru...
citește mai mult