Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Alegerea vopselei perfecte

Indiferent dacă vrei să-ți pui amprenta pe noua ta locuință sau să renovezi o cameră care are nevoie de îngrijire suplimentară, vopseaua de interior poate transforma orice spațiu al casei în timp foarte scurt.

Adu pereții învechiți la viață cu vopseaua lavabilă

O locuință confortabilă este una construită în jurul preferințelor tale personale, care respectă în același timp caracterul casei. Ne-am asigurat că vopselele noastre sunt rezistente, indiferent de încăperea în care sunt folosite. Vopselele noastre pentru bucătărie sunt rezistente la grăsime, iar cele pentru baie rezistă la mucegai și umezeală. Iar pentru zonele intens circulate sau supuse la uzură, cum ar fi holurile sau camerele de zi, oferim vopsea durabilă pentru pereți și tavane.

Cumpără gama de vopselele GoodHome

Vopseaua potrivită pentru camera potrivită

Pe lângă ajutorul pe care ți-l acordăm pentru a crea atmosfera potrivită și un finisaj de calitate, știm că îți dorești ca pereții tăi să reziste la proba timpului, astfel că echipa noastră de experți a dezvoltat vopsele care îndeplinesc nevoile specifice ale diferitelor încăperi ale locuinței.

Pentru dormitoare, recomandăm vopseaua pentru pereți și tavane - ideală pentru spații de locuit în general, oferă o acoperire bună și este lavabilă. Excelentă pentru situațiile în care se produc vărsări sau stropiri accidentale.

Pentru camera copiilor, recomandăm o vopsea durabilă care este ușor de curățat în camere predispuse la murdărie și care prezintă rezistență specifică la pete create de creioane.

Pentru holuri, recomandăm vopseaua noastră durabilă pentru pereți și tavane – este ușor de curățat și cu opacitate ridicată, ideală pentru zone intens circulate, precum holurile. Vopseaua noastră durabilă pentru pereți și tavane, de culoare alb strălucitor, îmbunătățește, de asemenea, luminozitatea, lucru excelent atunci când nu beneficiezi de suficientă lumină naturală în hol.

Pentru camerele de zi, recomandăm vopseaua noastră pentru pereți și tavane - ideală pentru spații de locuit în general, are opacitate bună și este lavabilă.

Pentru băi, recomandăm vopseaua noastră pentru baie GoodHome – este rezistentă la mucegai, ușor de curățat, rezistentă la pete și, având culoarea alb strălucitor, îmbunătățește, de asemenea, luminozitatea, pentru a contribui la un aspect curat.

De la graba de dimineață până la relaxarea de seară, vopselele noastre pentru baie sunt concepute să reziste la umezeală și mucegai și să păstreze aspectul proaspăt al băii tale. Am selectat cu atenție culori cheie din paleta noastră pentru pereți și tavane pentru a se asorta celor mai populare băi din gama noastră.

Băile sunt utilizate frecvent, așadar experții noștri au creat formule pentru vopselele noastre pentru baie care să reziste la aburi, umezeală și mucegai. Astfel poți fi sigur că baia ta își păstrează aspectul de nou.

Vopseaua pentru baie GoodHome este ideală pentru reîmprospătarea pereților și a tavanului băii. Formula oferă un finisaj de luciu delicat, culoarea albă contribuind la reflectarea suplimentară a luminii, astfel încât încăperea se va simți luminoasă și spațioasă. Este și lavabilă, rezistentă la pete și mucegai, pentru a păstra aspectul de prospețime al pereților pentru un timp mai îndelungat.

Pentru bucătării, recomandăm vopseaua noastră pentru bucătărie GoodHome. Cu o formulă specială pentru medii calde și aglomerate, vopselele noastre pentru bucătărie sunt rezistente la grăsime și pete, făcând mai ușoară păstrarea pereților în stare de curățenie perfectă. Am selectat cu atenție culori cheie din paleta noastră pentru pereți și tavane pentru a se asorta celor mai populare bucătării din gama noastră.

Folosim foarte mult bucătăriile, iar combinația de aburi, condens, grăsime de la gătit și pete poate deteriora pereții vopsiți.

Experții noștri au dezvoltat o formulă anti-grăsime, ce rezistă petelor de la gătitul zilnic, fiind lavabilă și fără decolorare de-a lungul timpului.

Vopseaua pentru bucătărie GoodHome este ideală pentru reîmprospătarea pereților și a tavanului din bucătărie cu un finisaj neted mat. Este lavabilă, rezistentă la grăsime și pete, astfel că vopseaua va avea un aspect proaspăt mai mult timp.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult