Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Pentru ca viața să fie roz, alege vopseaua de interior Colours

Pentru ca viața să fie roz, alege vopseaua de interior Colours

Se încarcă...

De câte ori ți s-a întâmplat să intri în bucătărie și să constați că, deși ai schimbat mobilierul și ai cele mai noi ustensile de gătit, atmosfera are aceeași tentă monotonă? Sau să îți pară că vecinii tăi au spațiul mult mai mic și nu au făcut schimbări majore prea recent? Cumva, camerele lor arată mai bine, sunt mai primitoare și mai calde.  Când mergi la ei, totul ți se pare atât de curat și îngrijit, încât te întrebi care este secretul? Trebuie să afli cumva cum au reușit să creeze acel ambient plăcut și te decizi să îi inviți la tine în weekend, la o vorbă, o cafea și ceva dulce (poate niște clătite). Ce au făcut ei atât de special ca spațiul lor limitat să arate atât de curat și vesel? Răspunsul este mai simplu decât crezi:  și-au vopsit locuința într-un alb imaculat.

Este foarte bine de știut câtă importanță are zugrăvirea periodică a căminului nostru, deoarece prin acest proces, nu asiguri doar menținerea unui aer proaspăt, ci și protejezi pereții de murdărie și îmbâcsire. De cele mai multe ori, încăperile vopsite cel mai des sunt baia și bucătăria, pentru că în aceste locuri, gradul de degradare și decolorare este cel mai mare.

Dacă nu știi încă de ce vopsea albă pentru interior ai nevoie ca să obții o atmosferă de vis, te invităm să descoperi noua gamă de vopsele Colours, special concepută pentru fiecare cameră a casei tale, în funcție de textura dorită. Îmbunătățirile aduse acestei game se referă la durabilitate (rezistența la spălare) și la viteză (numărul de straturi necesare pentru a finaliza rapid lucrarea). De exemplu, dacă îți dorești să ai în baie un ambient relaxant și liniștit, astfel încât să te bucuri de confort și intimitate, noi îți recomandăm să utilizezi vopseaua lavabilă albă cu luciu delicat pentru baie de la Colours. Este ideală pentru suprafețele interioare, întinse, cum ar fi pereții și tavanele, și oferă o acoperire de calitate care durează. Un alb imaculat și rezistent te va surprinde plăcut oricând și oriunde.

De asemenea, să nu uităm de bucătărie, locul unde igrasia se instalează destul de repede și ușor, iar aburii de la mâncare facilitează îngălbenirea pereților. Și aici este necesar să zugrăvim regulat, cu o vopsea durabilă și rezistentă la petele de ulei și grăsime, iar pentru a face acest lucru cât mai accesibil pentru toată lumea,există cu siguranță o soluție, și anume: vopseaua lavabilă alb mat pentru bucătării. Aceasta oferă acoperire maximă și se utilizează pe suprafețele întinse – pereți și tavane. Pentru o culoare albă, catifelată și pură, care să îmbrace frumos încăperea și să scoată în evidență mobilierul, îți recomandăm să folosești această vopsea din noua gamă Colours.

Și pentru că ne dorim să îndeplinim dorințele tuturor clienților, mai ții minte ce am zis la început în titlul articolului? Pentru ca viața să fie roz, alege vopseaua de interior albă. Ei bine, de acum este posibil să ai orice cameră zugrăvită într-o nuanță de roz-alb, mat și lucios, fiindcă există  gama unificată de vopsele Dulux.De ce spunem că este unificată? Pentru că această gamă oferă nunațe de alb diversificate și este special concepută pentru fiecare încăpere. Gama unificată de vopsele Dulux se diferențiază de celelalte mărci prin faptul că oferă sustenabilitate. Ce înseamnă asta? Vopselele au un conținut minim de compuși organici volatili, iar ambalajul lor a fost standardizat la găleți rotunde din plastic, care se pot recicla. Cum ar fi dacă, începând de astăzi, sufrageria ta ar arăta minunat, curată și primitoare, numai bună pentru o  petrecere? Hai să facem o surpriză celor dragi, amenajând casa cu baloane și ghirlande colorate și pregătind delicatese culinare și sucuri naturale.  Pozele de petrecere vor arăta superb într-un spațiu deschis și viu colorat.

Pentru a descoperi întreaga gamă de vopsea albă pentru interior de la Colours și Dulux, vino în cel mai apropiat magazin Brico Dépôt din orașul tău și te vom ajuta să faci alegerea potrivită în transformarea locuinței tale într-o sursă de inspirație divină!

Vezi și alte idei despre cum să vopsești eficient

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360