Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ce este și cum poate fi personalizată o bucătărie modulară

Ce este și cum poate fi personalizată o bucătărie modulară

Se încarcă...
Posted in: Bucătărie

Alături de baie, bucătăria reprezintă locul în care petreci cel mai mult timp. Este important, așadar, să creezi un spațiu în care să te simți bine și care să te relaxeze.

Mobila de bucătărie este indispensabilă în orice locuință. Creează un spațiu de gătit și setează tonul pentru un spațiu destinat special servirii mesei. Asta dacă ai, bineînțeles, spațiu suficient pentru construirea unui astfel de loc.

Însă ce faci dacă spațiul este mic și dificil de mobilat sau dacă ești genul de persoană care se plictisește foarte repede și vrea mereu un element nou care să-i transforme total atmosfera din casă.

Pentru toate aceste probleme există soluția bucătăriilor modulare. Acestea conțin piese de mobilier cu dimensiuni, stiluri și spații de organizare diverse, care pot fi personalizate în funcție de preferințe și care se pot adapta ușor oricăror spații și dorințe. În plus, permit transformarea ulterioară, fără o investiție masivă.

Bucătăriile modulare se potrivesc în orice spațiu și stil de amenajare

Bucătăriile modulare pot fi personalizate în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și pot fi adaptate oricărui stil de amenajare. Unele modele îți permit să alegi singur ușile, sertarele și rafturile. La fel poți proceda și cu mânerele sau butoanele.

Bucătăriile modulare permit instalarea oricărui tip de blat

Vrei o bucătărie în stil clasic, însă cu un blat modern, să spunem de granit? Ai rezolvat rapid această problemă, apelând la ajutorul bucătăriilor modulare, care pot fi personalizate așa cum vrei tu. Adaugă o chiuvetă și o baterie care să se potrivească stilului ales și ești pe drumul cel bun.

Bucătăriile modulare permit achiziționarea pe rând a corpurilor

Te-ai mutat recent în casă nouă și nu ai un buget suficient pentru a mobilă întreaga casă? Nu e motiv de disperare. Bucătăriile modulare permit achiziționarea corpurilor pe rând. Poți cumpăra azi două-trei dulapuri cu sertare pentru colț, altă dată corpurile verticale și tot așa.

Bucătăriile modulare pot încorpora electrocasnice

Visezi de multă vreme la o plită încorporată în blat sau la o mașină de spălat vase ascunsă discret de un pal elegant? Cu ajutorul bucătăriilor modulare îți împlinești ușor și acest vis.

Bucătăriile modulate sunt versatile

Dacă ești genul de persoană care se plictisește repede, atunci bucătăriile modulare sunt răspunsul potrivit pentru ține. Acestea permit înlocuirea ulterioară a ușilor sau a blatului cu unele de altă culoare sau material. Și mânerele sau butoanele dulapurilor pot fi schimbate, însă, la fel de ușor.

 

Bucătăriile modulare înseamnă îmbinarea mai multor tipuri de materiale

Visezi la diferite finisaje de lemn în culori rafinate, completate de suprafețe de lucru plăcute și moderne, precum quartz-ul sau piatră naturală? Bucătăriile modulare sunt răspunsul. Sau poate îți doreșți un echilibru între suprafețe ample și luminoase pe care să le combini cu clasicul lemn. Cu soluția bucătăriilor modulare nu mai trebuie să apelezi la ajutorul unui specialist, care să-ti facă mobilă la comandă.

Dacă îți dorești o bucătărie de vis, consultă ghidul complet de amenajare aici.

Vezi și alte articole despre amenajarea bucătăriilor:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360