Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ce este și cum poate fi personalizată o bucătărie modulară

Alături de baie, bucătăria reprezintă locul în care petreci cel mai mult timp. Este important, așadar, să creezi un spațiu în care să te simți bine și care să te relaxeze.

Mobila de bucătărie este indispensabilă în orice locuință. Creează un spațiu de gătit și setează tonul pentru un spațiu destinat special servirii mesei. Asta dacă ai, bineînțeles, spațiu suficient pentru construirea unui astfel de loc.

Însă ce faci dacă spațiul este mic și dificil de mobilat sau dacă ești genul de persoană care se plictisește foarte repede și vrea mereu un element nou care să-i transforme total atmosfera din casă.

Pentru toate aceste probleme există soluția bucătăriilor modulare. Acestea conțin piese de mobilier cu dimensiuni, stiluri și spații de organizare diverse, care pot fi personalizate în funcție de preferințe și care se pot adapta ușor oricăror spații și dorințe. În plus, permit transformarea ulterioară, fără o investiție masivă.

Bucătăriile modulare se potrivesc în orice spațiu și stil de amenajare

Bucătăriile modulare pot fi personalizate în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și pot fi adaptate oricărui stil de amenajare. Unele modele îți permit să alegi singur ușile, sertarele și rafturile. La fel poți proceda și cu mânerele sau butoanele.

Bucătăriile modulare permit instalarea oricărui tip de blat

Vrei o bucătărie în stil clasic, însă cu un blat modern, să spunem de granit? Ai rezolvat rapid această problemă, apelând la ajutorul bucătăriilor modulare, care pot fi personalizate așa cum vrei tu. Adaugă o chiuvetă și o baterie care să se potrivească stilului ales și ești pe drumul cel bun.

Bucătăriile modulare permit achiziționarea pe rând a corpurilor

Te-ai mutat recent în casă nouă și nu ai un buget suficient pentru a mobilă întreaga casă? Nu e motiv de disperare. Bucătăriile modulare permit achiziționarea corpurilor pe rând. Poți cumpăra azi două-trei dulapuri cu sertare pentru colț, altă dată corpurile verticale și tot așa.

Bucătăriile modulare pot încorpora electrocasnice

Visezi de multă vreme la o plită încorporată în blat sau la o mașină de spălat vase ascunsă discret de un pal elegant? Cu ajutorul bucătăriilor modulare îți împlinești ușor și acest vis.

Bucătăriile modulate sunt versatile

Dacă ești genul de persoană care se plictisește repede, atunci bucătăriile modulare sunt răspunsul potrivit pentru ține. Acestea permit înlocuirea ulterioară a ușilor sau a blatului cu unele de altă culoare sau material. Și mânerele sau butoanele dulapurilor pot fi schimbate, însă, la fel de ușor.

 

Bucătăriile modulare înseamnă îmbinarea mai multor tipuri de materiale

Visezi la diferite finisaje de lemn în culori rafinate, completate de suprafețe de lucru plăcute și moderne, precum quartz-ul sau piatră naturală? Bucătăriile modulare sunt răspunsul. Sau poate îți doreșți un echilibru între suprafețe ample și luminoase pe care să le combini cu clasicul lemn. Cu soluția bucătăriilor modulare nu mai trebuie să apelezi la ajutorul unui specialist, care să-ti facă mobilă la comandă.

Dacă îți dorești o bucătărie de vis, consultă ghidul complet de amenajare aici.

te-ar mai putea interesa

Ce este și cum poate fi personalizată o bucătărie modulară
Alături de baie, bucătăria reprezintă locul în care petreci cel mai mult timp. Este important, așadar, să creezi un spațiu în care să te simți bine și care să te relaxeze. Mobila
citește mai mult
40+ Idei practice și creative pentru amenajarea insulei de bucătărie
Insula de bucătărie este un element practic în bucătărie, dar și un element de design care oferă încăperii un aer deosebit. Acestea se potrivesc cel mai bine într-o bucătărie
citește mai mult
Apa dură: efecte negative ale consumului și utilizării și soluții de dedurizare
Apa potabilă de la robinet nu este cea mai sănătoasă opțiune, din cauza conținutului mare de minerale și săruri minerale, care pot dăuna sănătății. Deși hidrocarbonatul de calciu și cel
citește mai mult
Cum recondiționezi butoaiele de vin: sfaturi practice de reparare și îngrijire
În România, obiceiul gospodarilor de a planta și îngriji viță-de-vie pentru producerea vinului de casă încă se păstrează în zonele rurale. Indiferent de rețetă și
citește mai mult
Cum să cureți eficient borcanele și bidoanele pentru murături
Dacă te gândești la toamna, cu siguranță îți vin în minte și murăturile. Te gândești la ce legume sau fructe ai vrea să pui la murat – castraveți, conopidă, gogoșari,
citește mai mult
Tehnici de depozitare corectă a vinului. Cât de importante sunt temperatura și umiditatea
Un vin devine mai bun odată cu vârsta numai dacă este păstrat în condiții optime. Acestea includ temperatura, umiditatea și lumina potrivite. În măturarea vinului trebuie să ai
citește mai mult