Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Înlocuirea tamburului vasului de toaletă

Înlocuirea tamburului vasului de toaletă

Se încarcă...
325 vizualizări
Posted in: Baie

Dacă vasul de toaletă prezintă scurgeri cauzate de tambur, puteți înlocui tamburul în numai 3 pași simpli! Nu trebuie decât să urmați sugestiile de mai jos!
 
Pasul 1 – Oprirea robinetului de alimentare:
Goliți mai întâi apa din rezervor trăgând apa, iar apoi opriți robinetul de alimentare.


 
Pasul 2 – Scoaterea tamburului vechi:
După ce ați scos capacul, trageți tamburul de pe pivot. Este recomandat să curățați interiorul rezervorului cu ajutorul unei cârpe sau al unui burete înainte de a instala noul tambur, pentru a îndepărta mizeria sau sedimentele depuse pe suprafață.
 
Pasul 3 – Instalarea tamburului:
Strângeți lanțul dintre tambur și butonul de tragere a apei, astfel încât acesta să nu fie prea strâns și să permită mișcarea tamburului în sus și în jos. După reglarea lanțului, instalați noul tambur pe pivot.

Instrucțiuni și detalii:
Nivel de dificultate: Ușor
Abilități necesare: cunoștințe de bază în domeniul instalațiilor sanitare
Timp necesar: Persoană cu experiență - 10 min. Persoană îndemânatică - 25 min. Începător - 30 min.
Aveţi nevoie de: Flotor (Plutitor)
Unelte: Pentru această activitate nu aveți nevoie de unelte.
Sugestii: Folosirea unui deodorant pentru rezervor: Localizarea scurgerii este o operațiune ușoară. Nu aveți nevoie de unelte, ci doar de un deodorant pentru rezervor. Deodorantul pentru rezervoare sunt niște bucăți colorate – de obicei verzi sau albastre – folosite pentru curățarea rezervorului și împrospătarea mirosului.

Această culoare va permite celui care efectuează reparația să localizeze mai ușor scurgerea, care ar fi mult mai greu de localizat cu apă necolorată. De asemenea, deodorantul va prelungi durata de viață a sistemului din interiorul rezervorului, iar vasul de toaletă va fi mai bine igienizat. Acest lucru este important atât pentru mediu, cât și pentru sănătatea oamenilor.

Vezi și alte idei despre întreținerea toaletei:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360