Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Reglarea flotorului vasului de toaletă

Reglarea flotorului vasului de toaletă

Se încarcă...
Posted in: Baie

Dacă sesizați o scurgere la vasul de toaletă, aceasta trebuie remediată imediat. Dacă nu este remediată, scurgerea poate deveni o adevărată problemă. Ea poate cauza daune nu numai podelei, ci și plafonului din dreptul vasului de toaletă. De asemenea, ea reprezintă o pierdere de bani și de resurse naturale. Puteți preveni cu ușurință scurgerile de apă prin reglarea flotorului. Nu trebuie decât să urmați pașii simpli de mai jos!

Pasul 1 – Scoaterea butonului de tragere a apei
Opriți alimentarea cu apă a rezervorului. După ce ați făcut acest pas, trageți apa și goliți rezervorul. Învârtiți butonul de tragere a apei în direcția inversă acelor de ceasornic și apoi scoateți-l manual, trăgându-l în sus.

Pasul 2 – Ridicarea capacului rezervorului
După scoaterea butonului de tragere a apei, ridicați capacul rezervorului cu atenție, cu ambele mâini.

Pasul 3 – Reglarea nivelului de apă
Reglați clema flotorului până la nivelul dorit, astfel încât să reglați nivelul apei din rezervor. Țineți cont de faptul că nivelul recomandat al apei din rezervor reprezintă jumătate din volumul total al rezervorului.

Pasul 4 – Reglarea flotorului
Acum, flotorul se poate regla la nivelul dorit de apă. Contrar celor indicate în imagine, nivelul de apă al flotorului se reglează atunci când se află în rezervor. Imaginea a fost adăugată cu scop ilustrativ, pentru a oferi detalii suplimentare.

Instrucțiuni și detalii
Nivel de dificultate: Ușor
Abilități necesare: cunoștințe de bază în domeniul instalațiilor sanitare.
Timp necesar: Persoană cu experiență: 10 min. Persoană îndemânatică: 25 min. Începător: 30 min.
Aveţi nevoie de următoarele materiale: Flotor (Plutitor)
Unelte: Pentru această activitate nu aveți nevoie de unelte
Sugestii: Folosirea unui deodorant pentru rezervor.

Localizarea scurgerii este o operațiune ușoară.

Localizarea scurgerii este o operațiune ușoară. Nu aveți nevoie de unelte, ci doar de un odorizant pentru rezervor. Odorizantele pentru rezervor sunt de obicei colorate – verzi sau albastre – folosite pentru curățarea rezervorului și împrospătarea mirosului.

Această culoare va permite celui care efectuează reparația să localizeze mai ușor scurgerea, care ar fi mult mai greu de localizat dacă apa nu este colorată.

De asemenea, odorizantul va prelungi durata de viață a sistemului din interiorul rezervorului, iar vasul de toaletă va fi mai bine igienizat. Acest lucru este important atât pentru mediu cât și pentru sănătatea locuitorilor locuinței.

Vezi și alte idei despre întreținerea toaletei:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360