Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Comunicate Brico Depot

Brico Dépôt România anunță vânzări de 63 milioane de lire sterline în primul trimestru din anul fiscal 2024, cu 12.3% mai mari față de anul trecut 

București, 22 mai 2024: Brico Dépôt România, unul dintre principalii jucători din domeniul construcțiilor și amenajării locuinței și parte a grupului Kingfisher plc, anunță rezultatele înregistrate în primul trimestru al acestui an fiscal. 

Vânzările retailerului au ajuns la 63 de milioane de lire sterline, cu 12.3% mai mari față de anul anterior și cu 14.7% mai mari în termeni comparabili, la o valoare constantă a cursului de schimb. 

Kingfisher, grupul din care face parte Brico Dépôt România, și Endava anunță deschiderea unui nou hub tehnologic în Cluj-Napoca, unde urmează să lucreze 100 de ingineri

București, Romania, 22 februarie 2024 

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține branduri de renume din industrie, precum B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Dépôt, anunță lansarea noului său hub tehnologic din Cluj-Napoca, România, în parteneriat cu Endava, o companie lider de servicii tehnologice cu sediul la Londra, care combină inginerie de clasă mondială, expertiză în industrie și o mentalitate centrată pe oameni. În următorul an, hub-ul tehnologic va oferi 100 de locuri de muncă, pentru diverse poziții.

Programul de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate în magazinele Brico Depot România.


ATENȚIE LA FRAUDELE ONLINE SAU PE TELEFON: Au apărut tot mai multe situații de phishing, unde persoane necunoscute încearcă să se dea drept reprezentanți ai Brico Depot pentru a vă păcăli și a vă obține datele personale sau chiar bani.

Cum să vă protejați:

 • Verificați Identitatea: Orice comunicare primită prin mesaje, e-mailuri sau apeluri telefonice trebuie să fie atent verificată. Verificați întotdeauna sursa și asigurați-vă că este autentică înainte de a furniza orice informații personale.
 • Atenție la Apelurile Telefonice: Compania noastră nu va solicita niciodată informații personale sau detalii financiare printr-un apel telefonic neanunțat. Dacă sunteți contactat de cineva care pretinde că este din partea Brico Depot și vă cere astfel de informații, închideți imediat și contactați-ne pentru verificare.
 • Verificați Site-ul Web: Atunci când accesați site-ul nostru, asigurați-vă că sunteți pe pagina oficială a Brico Depot România. Verificați URL-ul și asigurați-vă că conexiunea este securizată (https://).
 • Protejați-vă Parolele: Utilizați parole puternice și unice pentru conturile dvs. online. Nu furnizați niciodată parole sau coduri de securitate prin intermediul e-mailurilor sau mesajelor.
 • Răspândiți Acest Mesaj: Recent, au fost semnalate mai multe cazuri de apeluri telefonice primite din partea unor persoane care pretindeau că aparțin organizației noastre. Le mulțumim celor care ne-au semnalat problema și promitem să facem tot ce ne stă în putință pentru a identifica persoanele rău intenționate.
 • Siguranța și securitatea datelor dumneavoastră sunt o prioritate pentru noi. Dacă aveți orice îngrijorări sau dacă vă confruntați cu situații suspecte, nu ezitați să ne contactați imediat. Împreună putem rămâne în siguranță și a continua să construim o comunitate de încredere.

Echipa Brico Depot România


Brico Dépôt, 2022 - 2023: Investiție în patru piloni majori (colegi, mediu, clienți, comunitate) și peste 1 milion de lei donați pentru proiectele Fundației BricoDépôt 

București, 23 iunie 2023

 • 1.052.965 lei donați în cadrul proiectelor Fundației BricoDépôt, pentru a susține comunitățile vulnerabile; 
 • Reducerea cu 41% a emisiilor de carbon din domeniile de aplicare 1 și 2 (Protocolul GHG), față de nivelul de referință 2016/17;
 • 83% dintre deșeuri au fost deviate de la depozitele de deșeuri și reciclate;
 • 36% reprezintă ponderea produselor sustenabile din totalul SKU-urilor oferite de către Brico Depot;
 • Vânzarea produselor sustenabile a crescut cu 24% față de anul precedent, ajungând la 36% din totalul vânzărilor realizate de Brico Dépôt România în anul 2022/23.

Bricostore România SA a implementat proiectul „Performanță prin training pentru angajații Brico Dépôt”, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană de peste 1,6 mil. lei

București,  2 februarie 2023 

 • În perioada 15 iulie 2021 – 14 ianuarie 2023 s-a desfășurat proiectul „Performanță prin training pentru angajații Brico Dépôt – Digital Evolution”, printr-o investiție de 1.6 mil lei prin Programul Operațional Capital Uman;
 • Programul a avut ca scop dezvoltarea competențelor digitale în rândul angajaților care lucrează la puncte de lucru din regiuni mai puțin dezvoltate;
 • Angajații Brico Dépôt au obținut certificare de competențe digitale în proporție de 100%. 

Brico Dépôt România anunță vânzări de 59 mil. de lire sterline în primele trei luni ale anului fiscal 2023 și de 3.3 miliarde de lire sterline la nivelul grupului, în aceeași perioadă

24 mai 2023: Brico Dépôt România anunță rezultatele financiare aferente primului trimestru din 2023. Vânzările retailerului Brico Dépôt România au ajuns în primele trei luni la 59 milioane de lire sterline.

Grupul Kingfisher, din care face parte Brico Dépôt Romania, anunță rezultatele financiare pentru aceeași perioadă și înregistrează o creștere de 0,8%, ajungând la vânzări de 3.3 miliarde lire sterline. 

„În contextul actual, în care consumatorii simt impactul inflației, continuăm să investim în consolidarea gamei de produse și servicii, dezvoltarea platformei online, care anul trecut a înregistrat o creștere de 40% și, mai ales, în oameni. Continuăm să creștem echipe solide și să le oferim oportunități de dezvoltare personală și în carieră. De asemenea, ținem întotdeauna cont de nevoile curente ale clienților noștri, atât prin prisma produselor, serviciilor sau programelor de finanțare oferite, cât și prin parteneriatul pe care l-am încheiat în vederea acordării produselor pentru încălzirea locuinței, ce pot fi achiziționate în cadrul programului Cardul de energie. Pentru toată această susținere și mobilizare doresc să le mulțumesc colegilor mei, care contribuie zi de zi la îndeplinirea misiunii Brico Dépôt, de a face îmbunătățirea locuinței accesibilă tuturor”, spune Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România.

 

Sezon de foc pentru vânzarea grătarelor – 40% din vânzările anuale au loc în lunile aprilie și mai

București,  28 aprilie 2023 – 1 Mai este prilej de relaxare pentru români, mulți dintre aceștia sărbătorind la grătar, în grădină sau pe terasă. Sezonul începe odată cu vremea caldă, iar Paștele și 1 Mai sunt prilej bun de cumpărare a echipamentelor necesare unui grătar reușit. Astfel, peste 40% din vânzările anuale au loc în lunile aprilie și mai, vârful vânzărilor fiind în 30 aprilie, urmat îndeaproape de perioada dinaintea Sărbătorilor Pascale.

Grătarul de 1 Mai este tradiție deja, mulți români preferând să se relaxeze în această zi cu familia și prietenii, iar echipamentul pe care îl folosesc poate deveni adesea motiv de mândrie a pasionaților de grătare. Am observat în timp o orientare din ce în ce mai evidentă spre calitatea materialelor și design-ul ergonomic și multifuncțional. Pentru cei entuziasmați și nu numai, anul acesta propunem o gamă variată de grătare mobile sau fixe, pe cărbuni, electrice sau pe gaz, mare parte dintre ele fiind gamă proprie, exclusivă, care se bucură de design și inovație Kingfisher. De altfel, acestea sunt cel mai des alese de către clienții noștri, fie că vin în magazin sau cumpără de pe site-ul bricodepot.ro” declară Andreea Bălănescu, Director Categorie Gradină Brico Dépôt România.

 


Brico Dépôt și Fundația BricoDépôt continuă să susțină prin donații de 65.000 de euro refugiații din Ucraina prin proiectul „Un adăpost sigur departe de casă” al Habitat for Humanity România.

Până acum, Brico Dépôt și Fundația BricoDépôt au mobilizat pentru acest proiect suma de 60.000 de euro în bani și produse necesare pentru nevoia de locuire  pe termen mediu și lung a refugiaților ucraineni. Prin intermediul programului „Un adăpost sigur departe de casă”, numai până acum au fost derulate trei proiecte de reabilitare în București.

Interviu cu Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt România şi Membru ȋn Consiliului Director al Fundaţiei BricoDépôt

"Sub egida „Casele bune schimbă vieți”, ne propunem să continuăm susținerea proiectelor de îmbunătățire a locuințelor pentru familiile din comunitățile defavorizate din România, să întărim parteneriatele cu Asociațiile și Fundațiile cu care avem deja o tradiție și să dezvoltăm noi colaborări, astfel încât să derulăm acele programe menite să aducă o schimbare pozitivă în rândul grupurilor vulnerabile.", spune Catalin Mazilu, Director Operaţiuni Brico Depot România.


Vânzările Brico Dépôt România au crescut cu 4,2%, ajungând la 80 de milioane £ în primele 9 luni ale anului

5 decembrie 2022: Kingfisher plc anunță rezultatele financiare aferente primelor nouă luni ale acestui an fiscal. La nivel local, vânzările Brico Dépôt România au crescut cu 4,2%, ajungând la 80 milioane £.

Brico Dépôt anunță rezultatele înregistrate în primele 3 luni ale anului fiscal 2022

23 mai 2022: Brico Dépôt România, parte a Grupului Kingfisher plc, compania internațională care operează în domeniul îmbunătățirii locuințelor în opt țări din Europa, anunță vânzările înregistrate în primul trimestru al acestui an fiscal: performanță ridicată, cu vânzări în creștere cu 13.9% față de aceeași perioadă anului trecut și cu 32.8% mai mari comparativ cu perioada pre-pandemiei.


Brico Dépôt semnează Carta Diversității

București, 19 Mai 2022 – Brico Dépôt semnează Carta Diversității, luându-și astfel un angajament public de a promova și implementa practici în spiritul valorilor companiei, care susțin diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea. Aderarea la această inițiativă reprezintă o reafirmare a misiunii interne de a menține și încuraja un mediu organizațional sănătos, care are la bază principii precum respectul reciproc, echitatea și valorizarea diferențelor individuale.

Grupul Kingfisher anunță rezultatele financiare globale pentru 2021: Profit record, în creștere cu 20.9% și vânzări de 13.2 miliarde £

Thierry Garnier, Chief Executive Officer în cadrul Kingfisher, a declarat:

“Kingfisher a încheiat un an cu performanțe financiare solide. Am observat o creștere pe toate brand-urile și categoriile de produse, cu o cerere susținută, atât pe segmentul DIY – Do It Yourself, cât și pe cele de DIFM - Do It For Me /comerț – fiecare reprezentând 50% din vânzările Grupului. Continuăm să valorificăm activele magazinelor noastre și tehnologia Grupului pentru a accelera creșterea online, cu servicii de Click & Collect și livrare la domiciliu mai rapide și mai multe opțiuni de produse pentru clienții noștri."Brico Dépôt își reînnoiește certificarea DEKRA  pentru a treia oară consecutiv

București, 14 Martie 2022 – Brico Dépôt și-a prelungit certificarea internațională DEKRA pentru implementarea cu succes a tuturor măsurilor de siguranță împotriva COVID-19, pentru încă 6 luni, confirmând eficiența măsurilor de sănătate și siguranță implementate de companie în contextul pandemiei, pentru protejarea clienților și a angajaților.

Brico Dépôt acordă ajutor pentru refugiați, în contextul războiului din Ucraina

2 Martie 2022: În contextul evenimentelor actuale din Ucraina, Brico Dépôt își reafirmă misiunea de a construi un mediu cât mai sigur și primitor pentru cei care au nevoie mai mult ca niciodată de ajutorul și implicarea noastră, a tuturor. Astfel, compania desfășoară în prezent o serie de acțiuni pentru sprijinirea refugiaților ucrainieni, cu susținere din partea voluntarilor Brico Dépôt și în parteneriat cu asociații non-guvernamentale de la nivel local.


Brico Dépôt Outlet se deschide la Brăila

15 februarie 2022: Brico Dépôt deschide cel de-al doilea Outlet, o zona special dedicată în magazinul din Brăila, situat in centrul comercial Brăila Mall, unde o gamă largă de produse de bricolaj pentru casă și grădină vor fi disponibile pentru clienți, la prețuri reduse cu până la 80%.

Grupul Kingfisher anunță rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului, înregistrând vânzări de 3.2 miliarde £

Noiembrie 2021: Kingfisher plc anunță rezultatele financiare aferente primelor nouă luni ale acestui an. La nivel local, vânzările Brico Dépôt au crescut cu 14.6%, la 78 milioane £, iar cele în termeni comparabili s-au majorat cu 17.2%


Brico Depot despre sustenabilitate

August 2021 - Planeta noastră, casa noastră

Vrem să avem grijă de planetă ca de casa ta.

Pentru că e casa ta.

Brico Dépôt își continuă angajamentul pentru protecția mediului: 100% produse vândute din lemn certificat până în 2025 și creșterea accelerată a gamei de produse sustenabile

București, august 2021 − Chiar dacă nu are pereți, ferestre sau acoperiș, natura ramâne casa noastră, a tuturor, și suntem cu toții responsabili să avem grijă de ea. Brico Dépôt, parte a grupului Kingfisher, și-a asumat angajamentul de a contribui constant la atingerea acestui obiectiv, prin inițiative cu impact pozitiv asupra comunităților unde activează și a mediului înconjurător, dar și prin creșterea accelerată a gamei de produse sustenabile din portofoliul său.


Brico Dépôt România se alătură programului de învățământ dual „Școală, Meserie, Viitor”.

„Școală, Meserie, Viitor” este un proiect de școală profesională în sistem dual, inițiat de Consiliul Județean Ilfov, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane...

Bricografic - retrospectiva anului 2020


Grupul Kingfisher anunță rezultatele financiare pentru anul 2020

În România, vânzările s-au majorat cu 11,8% (+ 10,8% creștere a vânzărilor în termeni comparabili), ajungând la 242 milioane £, determinate de o cerere în creștere pe toate categoriile de produse și pe tot parcursul anului, în urma rebranding-ului de succes al fostelor magazine Praktiker în Brico Dépôt. 

Brico Dépôt, primul retailer DIY care obține certificarea DEKRA „Locații de Încredere”, pentru implementarea cu succes a tuturor măsurilor de siguranță împotriva COVID-19Bricografic - retrospectiva anului 2020

București, 26 ianuarie 2021 − Brico Dépôt a obținut certificarea DEKRA pentru implementarea cu succes a tuturor măsurilor de siguranță și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19, în toate magazinele sale din țară și în sediul central. Compania devine, astfel, primul retailer din segmentul DIY căruia i se acordă această certificare.


Informare COVID-19

Dragi Clienti, Pentru siguranta dvs si a colegilor nostri, avem un program mai scurt în magazinele aflate în orașe unde autoritățile locale au hotărât închiderea magazinelor &...

Brico Depôt te ajută să-ți pregătești casa de Paște

București, 22 aprilie 2019 – Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, te ajută să-ți pregătești din timp casa de Paște,...


Brico Depôt lansează gama de unelte electrice Erbauer EXT

Un singur acumulator, compatibil cu întreaga gamă de unelte electrice Erbauer EXT Tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele acumulatorului reci, astfel încât s...

Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum în 34 magazine

Acțiunile de transformare au fost gândite ținând cont de modul în care clienții își planifică proiectele de renovare și amenajare Un nou slogan – „it’s g...


Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum în 34 magazine

Acțiunile de transformare au fost gândite ținând cont de modul în care clienții își planifică proiectele de renovare și amenajare Un nou slogan – „it’s g...

Brico Depôt anunță campania de soldări meseriașe

În noul catalog Brico Depôt, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție mii de produse la reducere Oferta de produse poate fi consultată atât în catalogul d...


Brico Depôt deschide pop-up store-uri în 3 orașe și continuă strategia grupului de a transforma piaţa de amenajare a locuinţei din România

București, 6 iulie 2018 – Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, continuă strategia grupului de a transforma piaţa de amenajare...

Prețuri răcoritoare și amenajări de vară la Brico Depôt

Brico Depôt dă startul amenajărilor de vară și a atmosferei de vacanță, iar temele nautice în culori diafane îi cuceresc și îi inspiră pe iubitorii de amenajari interioare și e...


Brico Dépôt lansează Catalogul 2017, dedicat meșterilor și profesioniștilor în bricolaj

Noul Catalog 2017 are un design atractiv, este realizat în format A4 atipic, și cuprinde 336 de pagini pentru care a fost utilizată hârtie reciclabilă. Catalogul este structurat î...

Kingfisher lansează la nivel internațional noua gamă unificată pentru soluții outdoor

Campania de comunicare desfășurată la nivel internațional în Marea Britanie, Franța și România, poartă semnătura celebrului regizor Dexter Fletcher și are la bază insight-uri asupra dorinț...


Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta

Noul catalog Brico Dépôt vine exact la timpul potrivit. Știm cât este de important pentru tine căminul tău, astfel că, la Brico Dépôt, în perioada 11.03.2017 &nda...

Christian Mazauric, CEO Brico Dépôt România a declarat: ”Dorim să oferim spre vânzare produse din lemn care au o sursă de proveniență 100 % sigură, permițând clien...


Brico Dépôt România își asumă obiective de sustenabilitate și minimizare a riscurilor de tăieri ilegale de păduri împreună cu WWF!

Platforma este deschisă principalilor factori interesați de legislația în domeniu și va fi un instrument indispensabil pentru a evita plasarea si vânzarea în piață a lemnului proveni...

Brico Dépôt îți pregătește Sărbători de poveste la prețuri de depozit! - Brico Dépôt (bricodepot.ro)

Brazii au rămas de-a lungul timpului simbolul sărbătorilor de iarnă. Grăbește-te la Brico Dépôt în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie pentru a-ți achiziționa bradul ideal, p...


Cu Brico Dépôt, iarna te găsește pregătit!

Pentru ca frigul să nu pătrundă în căminul tău, la Brico Dépôt, în perioada 5-24 noiembrie 2016,  găsești produse la Stop Preț, precum  ușile culisante din sticlă se...

Alege soluțiile de încălzire perfect adaptate bugetului tău!

Soluții de încălzire la prețuri imbatabile Îți dorești un sistem ce-ți asigură temperatura optimă în camera preferată? Elementele surpriză din această perioadă sunt centralele pe ga...


Brico Dépôt îți pregătește casa de iarnă!

București, 23 septembrie. Zilele de toamnă dau tonul amenajărilor și renovărilor ce îţi pregătesc locuinţa pentru intrarea în sezonul rece. Și pentru ca proiectele tale să se încadre...

Brico Dépôt începe toamna cu prețuri la roșu

București, 2 septembrie 2016.  În această toamnă, Brico Dépôt îţi aduce „Preţuri la roşu”, în noul catalog dedicat proiectelor tale de construcţii, amen...


Alege-ți din timp uneltele necesare proiectelor de toamnă

București, 12 august 2016.  Deși suntem în luna august, am început deja să ne gândim la toamnă. Fie că pregătim via de cules sau amenajăm locuința, la Brico Dépôt g...

Brico Dépôt: prețuri de depozit pentru șantierul tău

București, 29 iulie 2016. Meșterii prevăzători își cumpără din timp produsele necesare pentru amenajări viitoare. Acum e momentul pentru achiziționarea instalațiilor electrice și a finisajelor,...


Brico Dépôt: soluții pentru casă de la A la Z

București, 15 iulie 2016. În luna iulie, canicula se instalează de la primele ore ale dimineții, însă pe șantiere munca e în toi. Meșterii își aleg materialele din timp și cu g...

Brico Dépôt schimbă data de apariţie a cataloagelor bilunare Produsele Stop Preţ vor fi disponibile începând cu ziua de sâmbătă

București, 30 iunie 2016. Prima zi de weekend devine prima zi de shopping! Din această lună, catalogul Brico Dépôt va fi disponibil în depozitele din toată țara începând...


Brico Dépôt îngheață vara cu soluții de climatizare la prețuri de depozit

București, 17 iunie 2016. A doua parte a lunii iunie aduce la Brico Dépôt produse destinate confortului termic, amenajărilor interioare și exterioare, dar și construcțiilor și proiectelor...

Brico Dépôt introduce indicatorul „Stop Preț” la produsele din depozite și în cataloagele bilunare de trafic

București, 3 iunie 2016.  Odată cu sosirea verii, Brico Dépôt spune ‘’Stop preț’’ produselor din gamele esențiale, materiale de construcții, bricolaj, mobilie...


Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360