Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

București,  28 aprilie 2023 – 1 Mai este prilej de relaxare pentru români, mulți dintre aceștia sărbătorind la grătar, în grădină sau pe terasă. Sezonul începe odată cu vremea caldă, iar Paștele și 1 Mai sunt prilej bun de cumpărare a echipamentelor necesare unui grătar reușit. Astfel, peste 40% din vânzările anuale au loc în lunile aprilie și mai, vârful vânzărilor fiind în 30 aprilie, urmat îndeaproape de perioada dinaintea Sărbătorilor Pascale.

Grătarul de 1 Mai este tradiție deja, mulți români preferând să se relaxeze în această zi cu familia și prietenii, iar echipamentul pe care îl folosesc poate deveni adesea motiv de mândrie a pasionaților de grătare. Am observat în timp o orientare din ce în ce mai evidentă spre calitatea materialelor și design-ul ergonomic și multifuncțional. Pentru cei entuziasmați și nu numai, anul acesta propunem o gamă variată de grătare mobile sau fixe, pe cărbuni, electrice sau pe gaz, mare parte dintre ele fiind gamă proprie, exclusivă, care se bucură de design și inovație Kingfisher. De altfel, acestea sunt cel mai des alese de către clienții noștri, fie că vin în magazin sau cumpără de pe site-ul bricodepot.ro” declară Andreea Bălănescu, Director Categorie Gradină Brico Dépôt România.

Grătarele metalice sunt cele mai populare, reprezentând aproximativ 70% dintre vânzări; grătarele din piatră se vând în proporție de 25%, iar cele pe gaz și electrice sunt preferate de 5% dintre consumatori.

Perioada este propice și pentru accesoriile folosite la grătar sau ieșire la iarba verde sau la picnic. Clești, perii, lăzi frigorifice sau cărbuni, toate sunt căutate pentru confortul și garanția unui grătar reușit.

În ceea ce privește vânzarea cărbunilor, în magazinele Brico Dépôt România, aceștia se cumpără aproape liniar în sezon, în cantități mici, utile pentru un grătar. Astfel 35% din vânzări sunt pentru cărbuni la 3kg.  Vârfurile de vânzare sunt înregistrate în zilele călduroase de weekend. Cărbunii din lemn rămân favoriții consumatorilor în proporție de 65%.

Rate fără dobândă la produsele de grădină – grătare, accesorii și combustibili

Românilor le plac ieșirile în natură și au păstrat spiritul de distracție și voie bună pentru 1 Mai. Chiar dacă aleg să își petreacă Ziua Muncii acasă, în familie sau între prieteni, ei se pot bucura de o varietate mare de grătare, pentru orice buzunar, prețurile începând de la 58 de lei pentru un grătar metalic portabil. Cei care optează pentru variante mai complexe, care să completeze colțul de relaxare de pe terasă, pot beneficia inclusiv de opțiunea cumpărării unui grătar în rate fără dobândă, prin serviciile de finanțare oferite de Brico Dépôt România.

Comenzi online, cu ridicare din magazin în maximum 2 ore

Clienții pot comanda grătarul preferat pe site-ul bricodepot.ro. Pentru a salva timp, aceștia se pot ocupa de pregătirea alimentelor, iar în maximum 2 ore pot ridica grătarul din magazinele Brico Dépôt.

 

Mai multe informații despre produsele din categoria Grădină și despre ofertele disponibile pot fi găsite pe site-ul https://www.bricodepot.ro/ .

 

Despre Brico Dépôt România

 

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.350 de magazine în 8 țări din Europa. În România, produsele și serviciile noastre sunt apreciate lunar de milioane de clienți, fie că aceștia aleg să ne treacă pragul celor 35 de magazine din ȋntreaga ţară sau preferă să cumpere online.

 

În Brico Dépôt România, credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, aşadar obiectivul principal este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă tuturor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.bricodepot.ro și pagina de Facebook Brico Depôt România.

 

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360