Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brico Dépôt Outlet se deschide la Brăila

15 februarie 2022 – Brico Dépôt deschide cel de-al doilea Outlet, o zona special dedicată în magazinul din Brăila, situat in centrul comercial Brăila Mall, unde o gamă largă de produse de bricolaj pentru casă și grădină vor fi disponibile pentru clienți, la prețuri reduse cu până la 80%.

Brico Outlet Brăila oferă o varietate de produse și soluții pentru îmbunătățirea locuinței, de cea mai bună calitate, de la materiale de construcții, produse pentru bucătărie și baie, până la soluții de depozitare sau decorațiuni. Peste 2000 de articole vor fi disponibile la lansarea Brico Outlet Brăila, urmând ca ulterior gamele să fie reînnoite constant.

“Decizia de a lansa al doilea Outlet cu produse pentru amenajarea locuinței dupa testul din Chiajna, a venit firesc. Outlet Chiajna ne-a confirmat previziunile. Începând cu data de 15 februarie, îi așteptăm cu bucurie pe clienți în magazinul nostru din Brăila Promenada Mall, să descopere diversitatea produselor din zona Outlet, la prețuri foarte avantajoase, pentru toate proiectele de renovare și amenajare a casei pe care le au în plan”, a menționat Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt.

Outlet-ul deschis în incinta magazinului Brico Dépôt din Brăila Mall, comuna Vărsătura, va ocupa o suprafață de aproximativ 400 mp. Parcarea, intrarea și casele de marcat vor deservi atât magazinul, cât și outlet-ul propriu-zis.

Brico Depot Braila isi asteapta clientii si cu gama noua si diversificata de produse pentru amenajarea gradinii si pentru lucrarile de primavara.

Clienții Brico pot comanda produsele de care au nevoie online sau la telefon, având la dispoziție o serie de opțiuni pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă: livrarea produselor la domiciliu, ridicarea acestora din cel mai apropiat magazin sau din locurile special amenajate în parcarea magazinelor Brico Dépôt.

Outlet-ul de la Brăila este cel de-al doilea din rețeaua retailer-ului de bricolaj, după cel deschis în magazinul Brico Dépôt Chiajna, în 2020.

 

Despre Brico Depôt

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucător de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și peste 2600 de angajați. Credem că fiecare dintre noi trebuie să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca reamenajarea locuinţei să fie accesibilă tuturor. Astfel, oferim clienților noștri produsele și accesoriile de care au nevoie pentru construcția sau reamenajarea casei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.bricodepot.ro și pagina de Facebook Brico Depôt România.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360