Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ferăstrău circular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Ferăstrău circular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Se încarcă...

Ferăstrăul circular este folositor oricărui meșter, fie că este vorba despre redimensionarea lemnului, tăierea și pregătirea acestuia pentru diferite întrebuințări. Ferăstrăul circular nu trebuie să lipsească din geanta voastră de unelte, de aceea noi îți recomandăm ferăstrăul circular fără perii Erbauer de la Brico Depot.

Acest ferăstrău circular face parte din sistemul cu acumulator exterior, care alimentează mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a duce mai bun sfârșit orice proiect din casa ta sau de la locul de muncă.

Ferăstrăul circular Erbauer dispune de tehnologia avansată a motorului fără perii, care asigură performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, un timp de duncționare mai îndelungat și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

Această unealtă îți va oferi posibilitatea de a beneficia de o adâncime mare de tăiere, care oferă aceeași capacitate de tăiere ca o lamă de 7-1/4’’ (184 mm), oferindu-ți în același timp și posibilitatea de o regla rapid.

Alte beneficii ale ferăstrăului circular Erbauer:

  • Ghidaj cu laser pentru o precizie de tăiere îmbunătățită
  • Frână electrică pentru încetinirea rapidă a lamei
  • Port de aspirator pentru a menține zona de lucru fără praf
  • Include lamă ultrasubțire cu vârf de carbură și 24 de dinți pentru tăieturi rapide și perfect drepte.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire a locuinței pe care le ai. Descoperă toată gama Erbauer.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360