Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Descoperă Gama Erbauer de unelte electrice

Descoperă Gama Erbauer de unelte electrice

Se încarcă...

Dacă îți dorești să duci la bun sfârșit toate proiectele cu succes și într-un timp cât mai scurt, dacă îți dorești să deții controlul și să fii mândru la finalul unui proiect de ceea ce ai realizat, noi îți recomandăm noua gamă de unelte electrice Erbauer.

Noua gamă s-a construit pentru ca aceste unelte electrice să-și găsescă locul în orice geantă de instrumente, fiind unelte ușor de utilizat, durabile și indiferent de sarcina pe care o ai, ele vor face toată munca în locul tău. Gama Erbauer a fost construită special pentru a continua să ofere rezultate profesionale și de calitate an după an.

În plus, bateria Erbauer 18V 5.0 Ah este cea mai bună alegere pe care poți să o faci pentru că are multiple funcționalități și se potrivește tuturor uneltelor din gama Erbauer. De asemenea, îți oferă puterea de a performa și flexibilitatea de a duce la bun sfârșit orice lucrare. Pe scurt, o singura baterie pentru mai multe unelte!

Acumulatorul litiu-ion EXT este compatibil cu toate uneltele Erbauer EXT, oferind o performanță sporită și o durată de viață a motorului mai mare. În plus, datorită tehnologiei Keep Cool, timpul de funcționare este mai mare cu 25%. Utilizatorii beneficiază de mai multă libertate de mișcare, dar și de puterea și flexibilitatea de a-și duce proiectele până la capăt cu succes.

Bateria poate fi folosită la orice unealtă electrică din gama Eubauer, pentru a te bucura de o experiență mai plăcută, usurinta de miscare în proiectele tale sau la locul de muncă. Bateria se încarcă cu ajutorul unui încărcător rapid 18 V Erbauer pe care îl puteți achiziționa tot de la Brico Depot.

Uneltele compatibile cu bateria 18V 2.0 Ah Erbauer sunt:

  • Fierăstrău sabie fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

 

  • Mașină de înșurubat, găurit cu percuție Erbauer EXT de 18 V, cu motor fără perii – unitate simplă

 

Toate aceste unelte din gama Erbauer fac parte din sistemul cu un acumulator exterior, care se încarcă extrem de rapid (50 de minute). Acest acumulator este compatibil cu toate uneltele din noua gamă Erbauer, oferindu-vă puterea și flexibilitatea de a vă face munca mai ușoară și mai rapidă.

De asemenea, uneltele Erbauer beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, tehnologie care oferă performanțe revoluționare, care te vor face să fii mândru de toate proiectele tale: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață prelungită a motorului.

Cu uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele tale de amenajare sau îmbunătățire a locuinței.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360