Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Unealta multifuncțională fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Unealta multifuncțională fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Se încarcă...

De ce să-ți achiziționezi o unealtă în funcție de ceea ce trebuie să realizezi în proiectul tău, când poți economisi mult achiziționându-ți doar o unealtă care să le facă pe toate și care înlocui celelalte unelte din geanta ta.

O unealtă multifuncțională este perfectă pentru realizarea proiectelor tale, mai ales că este adecvată pentru utilizare cu aplicații metalice sau din lemn.

Noi îți recomandăm unealta multifuncțională fără perii Erbauer de la Brico Depot.

Această unealtă este parte a sistemului cu acumulator exterior, care alimentează mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a realiza orice proiect și de a-l duce la bun sfârșit.

Tehnologia avansată a motoarelor fără perii oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

Design-ul compact și ușor al uneltei furnizează putere maximă pentru o varietate de sarcini, cum ar fi debitare cu fierăstrăul, șlefuire și tăiere.

Viteza variabilă permite utilizarea pentru o varietate de sarcini și un control îmbunătățit, iar unghiul de oscilație de 3,6° asigură o eficiență ridicată a tăierii.

Schimbarea accesoriilor uneltei multifunționale se realizează fără scule, fiind o schimbare rapidă și beneficiind de o potrivire universală. De asemenea, unealta dispune de o lumină cu LED care luminează zona de lucru, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență mai plăcută în timpul proiectelor pe care le realizezi sau la locul de muncă.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire a locuinței pe care le ai. Descoperă întreaga gamă Erbauer.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360