Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ciocan rotopercutor SDS Plus erbauer EXT 18V fără perii – unitate simplă

Ciocan rotopercutor SDS Plus erbauer EXT 18V fără perii – unitate simplă

Se încarcă...

Ciocanul rotopercutor este o mașină-unealtă cu burghiu care acționează printr-o succesiune repetată de lovituri. Cu ajutorul acestor ciocane rotopercutoare, un meșter acționează puternic și repede asupra unor suprafețe imposibil de găurit cu alte unelte. Spre deosebire de mașinile de găurit obișnuite, ciocanul rotopercutor poate realiza și mișcări de percuție specifice ciocanelor.

Această caracteristică ajută la executarea găurilor în diverse materiale dure, precum betonul sau cărămizile. Ciocanul rotopercutor nu ar trebui să lipsească din geanta ta de unelte, indiferent de proiectul pe care trebuie să-l realizezi, de aceea, noi îți recomandăm ciocnul rotopercutor Erbauer de la Brico Depot.

Acest ciocan rotopercutor face parte din sistemul cu acumulator exterior, care alimentează mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a duce mai bun sfârșit orice proiect din casa ta sau de la locul de muncă.

Ciocanul rotopercutor Erbauer dispune de tehnologia avansată a motorului fără perii, care asigură performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, un timp de duncționare mai îndelungat și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această unealtă dispune de o funcție multiplă 4 în 1 care asigură un mod rapid de a face schimbul între perforatorul rotativ, perforatorul rotativ cu ciocan, daltă și daltă rotativă.

Madrina SDS plus te ajută să schimbi mai ușor și mai rapid, fără unelte, capetele, iar mânerul auxiliar anti-vibrații reduce vibrațiile, asigurând confort și control sporit.

De asemenea, ciocanul rotopercutor Erbauer beneficiază de o riglă cu limitator de adângime reglabil pentru adâncime de găurire preciză. Acesta te va împiedica să realizezi găuri la o adâncime mai mare decât ai nevoie. 

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire a locuinței pe care le ai. Descoperă toată gama de unelte Erbauer.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360