Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Proiectul „Net Positive” – produse de calitate și un mediu înconjurător protejat

Momentele noastre de relaxare încep adesea cu ieșirile în natură. În zilele dogoritoare de vară, preferăm oricând să fim cu familia și prietenii, bucurându-ne împreună de frumusețile naturii.

Cum cel mai apropiat spațiu de relaxare este deseori propria grădină, facem toate eforturile pentru ca aceasta să fie mereu primitoare, mai ales atunci când avem și musafiri. Dar, chiar și cu toate acestea, simțim în continuarea nevoia de evadare din cotidian. Putem alege să jucăm tenis în grădină sau, de ce nu, undeva în afara orașului. Iar de cele mai multe ori, alegem o escapadă la pădure.

Acolo totul este splendid. Simțim aerul mai curat, iarba este de un verde splendid, iar mireasma delicată a florilor ne înconjoară. Câteodată avem surpriza să vedem și câte o veveriță veselă cum aleargă sprintenă printre copaci. Ne instalăm undeva la umbră, sau, dacă avem noroc și nu este deja ocupat, pe malul râului.

Chiar acum, cei mai mulți dintre noi au o revelație – ce se va întâmpla atunci când vom interveni și în acest colț de natură, iar peisajul se va transforma într-o zonă de nerecunoscut din cauza defrișărilor? Ne putem simți chiar vinovați pentru mobilierul din lemn masiv pe care-l avem acasă...

De aceea, noi, la Brico Depôt, ne-am gândit să implementăm o nouă strategie pentru produsele noastre, bazată pe sustenabilitate.

La ce ne referim când spunem sustenabilitate? Ei bine, obiectivul nostru este să oferim produse de calitate tuturor clienților noștri, dar și protecție mediului înconjurător. Astfel că, prin noul proiect “Net Positive” oferim mai multe beneficii pentru comunitate, prin îmbunătățirea calității vieții oamenilor și a animalelor. Cum putem face acest lucru? Este simplu! Acest proiect a pornit de la ideea că “O CASĂ BUNĂ ESTE UNA CARE ESTE SUSTENABILĂ, SĂNĂTOS CONSTRUITĂ, EFICIENTĂ DIN PUNCTUL DE VEDERE AL RESURSELOR ŞI AL ENERGEI CONSUMATE ŞI UŞOR DE ȊNTREŢINUT” (Véronique Laury - Chief Executive Officer). Astfel că, noi considerăm că putem crea mobilier de calitate numai dacă nu afectăm și mediul înconjurător.

Prin proiectul „Net Positive”, am decis să utilizăm exclusiv surse de energie regenerabilă și să susținem atât crearea unui stil propriu în case, cât și ocrotirea și întreținerea mediului înconjurător. Suntem convinși că putem oferi produse de top evitând rispa de materiale și reducând totodată emisiile de carbon.

Cele patru elemente de bază pe care le-am luat în considerare la elaborarea acestui concept sunt:

1. Economia de energie

2. Utilizarea bateriilor

3. Depozitarea corectă a deșeurilor

4. Ocrotirea pădurilor

Toate aceste lucruri vor îmbunătăți starea de spirit a întregii comunități și vor contribui la crearea unui ambient dinamic, sănătos și curat. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest proiect, te invităm să urmărești pagina: Proiectul Net Positive.

te-ar mai putea interesa

Piatra naturală - cum o folosești creativ și eficient, la tine acasă
1. Utilizarea pietrei naturale în amenajări interioare Avantajele utilizării pietrei naturale în amenajările interioare i. Nu se demodează ii. E durabilă iii.
citește mai mult
Sfaturi care te ajuta sa construiesti un dressing in orice apartament
Vizitele in magazine ne umplu sacosele de cumparaturi si mintea cu idei. De pilda, dressingul, acea mica incapere destinata hainelor, a devenit un spatiu care imprumuta tot mai mult elemente specifice
citește mai mult
Cum poti sa-ti innoiesti toata casa cu ajutorul emailului acrilic
O schimbare este mereu binevenita intr-o locuinta si un decor improspatat energizeaza toata casa, nu-i asa? Poti sa te ocupi de unul singur de o redecorare, cu efort minim și un buget redus. Vechiul
citește mai mult
Care este rolul măștilor pentru calorifer și cum le poți face singur
Măștile pentru calorifer: idei și sfaturi pentru a le face singur Ascunderea caloriferelor în spatele unor măști poate avea o mulțime de avantaje, atât estetice, cât și practice.
citește mai mult
Reinventează un obiect clasic de decor: 15 idei creative cu rame foto
Ramele foto sunt obiectele preferate de decor ale romanticilor și nostalgicilor. Puse pe noptieră sau agățate pe un perete, ne fac să ne amintim de cei dragi și de cele mai frumoase momente. Confecționate
citește mai mult
Decoratiuni handmade pentru masa de Paște. Instrucțiuni și imagini care să te inspire
Masă de Paște merită o decorare festivă, nu-i așa? Inspiră-te din ideile noastre și realizează chiar tu cele mai frumoase decorațiuni pentru această masă de sărbătoare. Cum pregătești
citește mai mult