Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Proiectul „Net Positive” – produse de calitate și un mediu înconjurător protejat

Proiectul „Net Positive” – produse de calitate și un mediu înconjurător protejat

Se încarcă...

Momentele noastre de relaxare încep adesea cu ieșirile în natură. În zilele dogoritoare de vară, preferăm oricând să fim cu familia și prietenii, bucurându-ne împreună de frumusețile naturii.

Cum cel mai apropiat spațiu de relaxare este deseori propria grădină, facem toate eforturile pentru ca aceasta să fie mereu primitoare, mai ales atunci când avem și musafiri. Dar, chiar și cu toate acestea, simțim în continuarea nevoia de evadare din cotidian. Putem alege să jucăm tenis în grădină sau, de ce nu, undeva în afara orașului. Iar de cele mai multe ori, alegem o escapadă la pădure.

Acolo totul este splendid. Simțim aerul mai curat, iarba este de un verde splendid, iar mireasma delicată a florilor ne înconjoară. Câteodată avem surpriza să vedem și câte o veveriță veselă cum aleargă sprintenă printre copaci. Ne instalăm undeva la umbră, sau, dacă avem noroc și nu este deja ocupat, pe malul râului.

Chiar acum, cei mai mulți dintre noi au o revelație – ce se va întâmpla atunci când vom interveni și în acest colț de natură, iar peisajul se va transforma într-o zonă de nerecunoscut din cauza defrișărilor? Ne putem simți chiar vinovați pentru mobilierul din lemn masiv pe care-l avem acasă...

De aceea, noi, la Brico Depôt, ne-am gândit să implementăm o nouă strategie pentru produsele noastre, bazată pe sustenabilitate.

La ce ne referim când spunem sustenabilitate? Ei bine, obiectivul nostru este să oferim produse de calitate tuturor clienților noștri, dar și protecție mediului înconjurător. Astfel că, prin noul proiect “Net Positive” oferim mai multe beneficii pentru comunitate, prin îmbunătățirea calității vieții oamenilor și a animalelor. Cum putem face acest lucru? Este simplu! Acest proiect a pornit de la ideea că “O CASĂ BUNĂ ESTE UNA CARE ESTE SUSTENABILĂ, SĂNĂTOS CONSTRUITĂ, EFICIENTĂ DIN PUNCTUL DE VEDERE AL RESURSELOR ŞI AL ENERGEI CONSUMATE ŞI UŞOR DE ȊNTREŢINUT” (Véronique Laury - Chief Executive Officer). Astfel că, noi considerăm că putem crea mobilier de calitate numai dacă nu afectăm și mediul înconjurător.

Prin proiectul „Net Positive”, am decis să utilizăm exclusiv surse de energie regenerabilă și să susținem atât crearea unui stil propriu în case, cât și ocrotirea și întreținerea mediului înconjurător. Suntem convinși că putem oferi produse de top evitând rispa de materiale și reducând totodată emisiile de carbon.

Cele patru elemente de bază pe care le-am luat în considerare la elaborarea acestui concept sunt:

1. Economia de energie

2. Utilizarea bateriilor

3. Depozitarea corectă a deșeurilor

4. Ocrotirea pădurilor

Toate aceste lucruri vor îmbunătăți starea de spirit a întregii comunități și vor contribui la crearea unui ambient dinamic, sănătos și curat. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest proiect, te invităm să urmărești pagina: Proiectul Net Positive.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360