Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ești pregătit pentru noul #Catalog2018?

Ești pregătit pentru noul #Catalog2018?

Așa cum te-am obișnuit încă din 2016, și în această primăvară vom lansa noul #Catalog2018 Brico Depôt. Știm că ești nerăbdător, așa că îți oferim, în premieră, câteva ponturi pe care să le împărtășești cu cei care își caută an de an inspirația în paginile celui mai mare catalog DIY din România.

Catalogul Brico Depôt va oferi cititorilor o experiență diferită încă de la prima vedere, ”maeștrii de ceremonie” rămânând în continuare Mihai Bobonete și Adrian Văncică, unii dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România. Meșteritul poate fi dificil uneori, însă cu doza potrivită de umor, treci mai repede peste obstacole.

Atunci când construim #Catalog2018 Brico Depôt, ne gândim în primul rând la tine, la modul în care paginile sale pot deveni un ghid în universul proiectelor tale de bricolaj și construcții. Tocmai de aceea, pentru #Catalog2017 am mărit numărul paginilor la 336 și am inclus astfel 12.500 de produse esențiale din categoriile grădină, materiale de construcții, instalații, renovare și amenajare. Practic, acesta este un dicționar pentru toate produsele pe care le oferim în magazine, pentru ca tu să găsești mereu soluții utile și funcționale de îmbunătățire a locuinței, indiferent dacă ești un profesionist în domeniu sau abia ai început să lucrezi la propriile proiecte de bricolaj. #Catalog2018 Brico Depôt îți oferă astfel toate informațiile de care ai nevoie!

Pentru noul an pregătim și mai multe surprize. Deoarece știm că ai nevoie de mai mult decât o simplă enumerare a produselor, în realizarea #Catalog2018 am fost mai ambițioși ca niciodată! Doar este gândit pentru oameni ambițioși! Tocmai de aceea, vei găsi în paginile sale mai multe sfaturi de bricolaj sub numele Brico Sfat și Alege Bine. Suntem siguri că astfel de informații te vor ajuta să selectezi produsele potrivite și să le alegi mai simplu și rapid.

În plus, pentru că tot vorbim de produse, acestea vor fi într-un număr și mai mare în noul #Catalog2018. Așa că, pregătește-te și alocă-ți timp suficient pentru a-l răsfoi pe tot. Iar pentru că știm că îți dorești cele mai bune idei și pentru că fiecare proiect de amenajare are nevoie de mai multă inspirație, am integrat în paginile cataloagelor mai multe zone inspiraționale. De asemenea, poți descoperi și un concept nou pe website-ul nostru, numit „Momentul de inspirație”. În această rubrică vei afla care sunt pașii de urmat pentru a duce proiectul tău la bun sfârșit, dar și ce produse din gamele comune ale grupului Kingfisher poți integra.

Momentul de Inspirație este un segment pe care l-am inaugurat în online, în cadrul site-ului nostru. Până acum ți-am prezentat idei și sfaturi practice, dar și gamele de produse Kingfisher create special pentru a-ți veni în ajutor. Astfel, dacă ai nevoie de o baie organizată, cu produsele de mobilier Imandra, dezordinea din baie devine o simplă amintire neplăcută. În Momentul de Inspirație ți-am exemplificat cum poți să îți transformi baia, indiferent de spațiul disponibil.

Apoi, cu gama de produse Onega, cabina ta de duș se poate transforma într-o adevărată oază de relaxare. În cadrul secțiunii Momentul de Inspirație ți-am prezentat în detaliu toate caracteristicile acestei game de produse ce îți oferă posibilitatea de a-ți transpune propriul stil în design-ul cabinei de duș.

Și pentru că tot vorbim de relaxare, iar afară este din ce în ce mai frumos, ce poate fi mai plăcut decât o după-amiază petrecută în ticnă alături de cei dragi în grădină? Cu produsele din gama Denia, poți fi sigur că petrecerile tale la un grătar vor avea mereu succes. Toate acestea, dar și mai multe surprize te vor aștepta în Noul #Catalog2018. 

Noul catalog va fi disponibil atât în format fizic, în magazine, dar și digital, pe website sau prin intermediul aplicației noastre dedicate, disponibilă atât pentru telefoanele mobile cu iOS, dar și cu Android. Dacă nu ai aplicația instalată pe telefon, te invităm cu drag să o descarci, și astfel vei rămâne mereu la curent cu lansările de cataloage, dar și cu noutățile legate de cele mai noi produse. În plus, este mult mai facil să cauți produsul dorit și să verifici stocul disponibil din magazine.

Suntem curioși să aflăm: cât de entuziasmat ești să răsfoiești noul #Catalog2018 Brico Depôt? Îți promitem că nici în acest an nu te vom dezamăgi și, de asemenea, te vor aștepta nenumărate surprize frumoase în magazinele noastre, dar și o experiență unică pe tot parcursul perioadei de valabilitate a catalogului. Poți ghici care vor fi acestea? Îți așteptăm ideile și părerile în legătură cu noul catalog pe pagina noastră de Facebook.

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult