Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Împărțirea unui spațiu în zone folosind tapet

Împărțirea unui spațiu în zone folosind tapet

Folosirea tapetului pentru împărțirea unui spațiu în zone

Vrei să creezi o zonă specială în casă pentru o anumită activitate - cum ar fi un spațiu de lucru? O idee inteligentă și creativă este de a folosi tapet pentru a defini în mod clar zona.

Dacă nu te-ai gândit la asta mai devreme, nu este prea dificil de realizat și rezultatele sunt cu adevărat eficiente.

Alegerea tapetului

Nu ai nevoie decât de câteva benzi de tapet în jurul zonei pentru birou. Alege o culoare care se potrivește cu restul încăperii. Încearcă să nu te lași ispitit de o mulțime de modele cu adevărat aglomerate și care distrag atenția. Un mini imprimeu sau un model geometric mic s-ar potrivi bine pentru o zonă mai mică.

Asta nu înseamnă că un tapet de dimensiune mare, de înaltă calitate și îndrăzneț nu va fi potrivit pentru tine. Dacă ai o zonă mare, cu multă lumină în care încape, atunci profită! Fii creativ și simte-te bine.

Dacă modelele nu sunt pe gustul tău, o pată mare de culoare într-o încăpere neutră poate fi cu adevărat eficientă.

Și frumusețea tapetării unei zone mici este că poți elimina ușor o redecorare când vrei să fii curajos sau modest.

Dacă vrei să creezi mai mult o caracteristică arhitecturală, încearcă un design natural, cum ar fi cărămidă expusă. Sau adu exteriorul în interior cu un imprimeu de frunze sau cu un design inspirat de copaci. Cât de minunat ar arăta acesta în casa ta?

Ce ai zice să lași ceea ce faci să îți inspire tapetul? Ești pasionat de meșteșuguri, IT, călătorii? Alege un tapet care se bazează pe pasiunea ta.

Sau pentru ceva mai dramatic, de ce să nu-ți înrămezi tapetul și să-l atârni pe perete? Acum, ăsta este într-adevăr un subiect de discuție!

Realizarea proiectului

Tapetul din vinil este o alegere bună dacă nu ești un profesionist în aplicarea tapetului și realizezi singur activitatea. Acestea sunt cele mai ușoare tapete de aplicat, curățat și îndepărtat. Încearcă-l. Nu este atât de complicat precum pare, și pentru a-ți oferi încredere poți începe să tapetezi o zonă mică ca aceasta.

Ține minte, este mai bine să nu alegi un tapet lucios dacă pereții tăi sunt denivelați, deoarece va accentua imperfecțiunile. Un tapet texturat ar fi ideal aici.

Nu uita că zona respectivă este destinată să acționeze ca o zonă pentru spațiul tău de birou, așa că limitează obiectele de artă de pe pereți și rafturile, astfel încât să nu fie complet ascuns vederii.

Vei avea mai multe șanse să folosești spațiul și să realizezi această activitate importantă, dacă ești mulțumit și mândru de noul spațiu de lucru minunat. Așa că apucă-te de treabă!

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult