Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Împărțirea unui spațiu în zone folosind tapet

Împărțirea unui spațiu în zone folosind tapet

Se încarcă...
422 vizualizări

Folosirea tapetului pentru împărțirea unui spațiu în zone

Vrei să creezi o zonă specială în casă pentru o anumită activitate - cum ar fi un spațiu de lucru? O idee inteligentă și creativă este de a folosi tapet pentru a defini în mod clar zona.

Dacă nu te-ai gândit la asta mai devreme, nu este prea dificil de realizat și rezultatele sunt cu adevărat eficiente.

Alegerea tapetului

Nu ai nevoie decât de câteva benzi de tapet în jurul zonei pentru birou. Alege o culoare care se potrivește cu restul încăperii. Încearcă să nu te lași ispitit de o mulțime de modele cu adevărat aglomerate și care distrag atenția. Un mini imprimeu sau un model geometric mic s-ar potrivi bine pentru o zonă mai mică.

Asta nu înseamnă că un tapet de dimensiune mare, de înaltă calitate și îndrăzneț nu va fi potrivit pentru tine. Dacă ai o zonă mare, cu multă lumină în care încape, atunci profită! Fii creativ și simte-te bine.

Dacă modelele nu sunt pe gustul tău, o pată mare de culoare într-o încăpere neutră poate fi cu adevărat eficientă.

Și frumusețea tapetării unei zone mici este că poți elimina ușor o redecorare când vrei să fii curajos sau modest.

Dacă vrei să creezi mai mult o caracteristică arhitecturală, încearcă un design natural, cum ar fi cărămidă expusă. Sau adu exteriorul în interior cu un imprimeu de frunze sau cu un design inspirat de copaci. Cât de minunat ar arăta acesta în casa ta?

Ce ai zice să lași ceea ce faci să îți inspire tapetul? Ești pasionat de meșteșuguri, IT, călătorii? Alege un tapet care se bazează pe pasiunea ta.

Sau pentru ceva mai dramatic, de ce să nu-ți înrămezi tapetul și să-l atârni pe perete? Acum, ăsta este într-adevăr un subiect de discuție!

Realizarea proiectului

Tapetul din vinil este o alegere bună dacă nu ești un profesionist în aplicarea tapetului și realizezi singur activitatea. Acestea sunt cele mai ușoare tapete de aplicat, curățat și îndepărtat. Încearcă-l. Nu este atât de complicat precum pare, și pentru a-ți oferi încredere poți începe să tapetezi o zonă mică ca aceasta.

Ține minte, este mai bine să nu alegi un tapet lucios dacă pereții tăi sunt denivelați, deoarece va accentua imperfecțiunile. Un tapet texturat ar fi ideal aici.

Nu uita că zona respectivă este destinată să acționeze ca o zonă pentru spațiul tău de birou, așa că limitează obiectele de artă de pe pereți și rafturile, astfel încât să nu fie complet ascuns vederii.

Vei avea mai multe șanse să folosești spațiul și să realizezi această activitate importantă, dacă ești mulțumit și mândru de noul spațiu de lucru minunat. Așa că apucă-te de treabă!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360