Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Planifică-ți spațiul de lucru

Planificarea spațiului tău de lucru

Chiar dacă nu lucrezi în permanență de acasă, este util să ai o zonă în care să-ți organizezi facturile la utilități, să navighezi pe internet sau în care copiii să poată studia.

Dacă lucrezi de acasă majoritatea timpului, planificarea spațiului este foarte importantă - dacă vrei să fii eficient.

Încăperea

Înainte de a începe, gândește-te la încăperea pe care o vei folosi. Zona are suficientă lumină, intimitate și liniște? Dacă intenționezi să te viziteze clienții, există spațiu pentru un scaun în plus? Ai suficiente puncte de alimentare?

Biroul

În continuare, întreabă-te pentru ce vei folosi spațiul de pe birou? Pentru a proiecta sau realiza schițe folosind creion și hârtie, a compila foi de calcul pe laptop, a exersa abilitățile cu proiecte de artă?

Gândește-te de cât spațiu de birou vei avea nevoie. O zonă de birou mare deschisă cu rafturi expuse? Sau o zonă mică, însă suficient de mare pentru laptop și niște rafturi închise în care să poți pune obiectele adunate?

În ceea ce privește aglomerarea, curăță biroul și păstrează zona de lucru curată. Mai ales când nu ai un birou dedicat. Este ușor să te întinzi pe masa din sufragerie sau să aduni hârtii pe pardoseală. Gândește-te doar la obiectele esențiale de birou.

Să fie lumină

Un alt factor important este lumina. Foarte importantă dacă vei petrece o perioadă lungă de timp în noul tău spațiu de lucru. Plasarea zonei de lucru lângă o fereastră pentru lumină naturală te va ajuta să ai energie și să fii inspirat. Doar asigură-te că ecranul computerului tău nu este afectat de lumina directă a soarelui. A fi aproape de o fereastră pentru aer proaspăt sau pentru răcorire este, de asemenea, o idee grozavă.

Dacă ai nevoie de lumină artificială pentru colțuri întunecate, lucrat noaptea sau concentrarea pe detalii mai fine, alege un corp de iluminat de perete impresionant sau o lampă de birou.

Inspiră-te

Vizualizează-ți ideile și obiectivele amplasând un panou alb sau o tablă de scris în zona ta de lucru. Ai putea chiar înrăma imagini cu obiectivele tale pentru a te menține motivat.

Distrează-te personalizând și coordonând spațiul tău de birou cu fitinguri cromate moderne sau cu un lampadar. De ce să nu creezi un colaj de citate inspiratoare, de fotografii ale familiei tale sau chiar un perete de plante vii?

A lucra de acasă este un adevărat beneficiu, așa că profită la maximum de spațiul tău introducând și câteva distracții și creativitate. Transformă-l în ceva cu adevărat unic pentru tine. Tu ești șeful... nu te oprește nimic!

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult