Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Planifică-ți spațiul de lucru

Planifică-ți spațiul de lucru

Planificarea spațiului tău de lucru

Chiar dacă nu lucrezi în permanență de acasă, este util să ai o zonă în care să-ți organizezi facturile la utilități, să navighezi pe internet sau în care copiii să poată studia.

Dacă lucrezi de acasă majoritatea timpului, planificarea spațiului este foarte importantă - dacă vrei să fii eficient.

Încăperea

Înainte de a începe, gândește-te la încăperea pe care o vei folosi. Zona are suficientă lumină, intimitate și liniște? Dacă intenționezi să te viziteze clienții, există spațiu pentru un scaun în plus? Ai suficiente puncte de alimentare?

Biroul

În continuare, întreabă-te pentru ce vei folosi spațiul de pe birou? Pentru a proiecta sau realiza schițe folosind creion și hârtie, a compila foi de calcul pe laptop, a exersa abilitățile cu proiecte de artă?

Gândește-te de cât spațiu de birou vei avea nevoie. O zonă de birou mare deschisă cu rafturi expuse? Sau o zonă mică, însă suficient de mare pentru laptop și niște rafturi închise în care să poți pune obiectele adunate?

În ceea ce privește aglomerarea, curăță biroul și păstrează zona de lucru curată. Mai ales când nu ai un birou dedicat. Este ușor să te întinzi pe masa din sufragerie sau să aduni hârtii pe pardoseală. Gândește-te doar la obiectele esențiale de birou.

Să fie lumină

Un alt factor important este lumina. Foarte importantă dacă vei petrece o perioadă lungă de timp în noul tău spațiu de lucru. Plasarea zonei de lucru lângă o fereastră pentru lumină naturală te va ajuta să ai energie și să fii inspirat. Doar asigură-te că ecranul computerului tău nu este afectat de lumina directă a soarelui. A fi aproape de o fereastră pentru aer proaspăt sau pentru răcorire este, de asemenea, o idee grozavă.

Dacă ai nevoie de lumină artificială pentru colțuri întunecate, lucrat noaptea sau concentrarea pe detalii mai fine, alege un corp de iluminat de perete impresionant sau o lampă de birou.

Inspiră-te

Vizualizează-ți ideile și obiectivele amplasând un panou alb sau o tablă de scris în zona ta de lucru. Ai putea chiar înrăma imagini cu obiectivele tale pentru a te menține motivat.

Distrează-te personalizând și coordonând spațiul tău de birou cu fitinguri cromate moderne sau cu un lampadar. De ce să nu creezi un colaj de citate inspiratoare, de fotografii ale familiei tale sau chiar un perete de plante vii?

A lucra de acasă este un adevărat beneficiu, așa că profită la maximum de spațiul tău introducând și câteva distracții și creativitate. Transformă-l în ceva cu adevărat unic pentru tine. Tu ești șeful... nu te oprește nimic!

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult