Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Planifică-ți spațiul de lucru

Planifică-ți spațiul de lucru

Se încarcă...

Planificarea spațiului tău de lucru

Chiar dacă nu lucrezi în permanență de acasă, este util să ai o zonă în care să-ți organizezi facturile la utilități, să navighezi pe internet sau în care copiii să poată studia.

Dacă lucrezi de acasă majoritatea timpului, planificarea spațiului este foarte importantă - dacă vrei să fii eficient.

Încăperea

Înainte de a începe, gândește-te la încăperea pe care o vei folosi. Zona are suficientă lumină, intimitate și liniște? Dacă intenționezi să te viziteze clienții, există spațiu pentru un scaun în plus? Ai suficiente puncte de alimentare?

Biroul

În continuare, întreabă-te pentru ce vei folosi spațiul de pe birou? Pentru a proiecta sau realiza schițe folosind creion și hârtie, a compila foi de calcul pe laptop, a exersa abilitățile cu proiecte de artă?

Gândește-te de cât spațiu de birou vei avea nevoie. O zonă de birou mare deschisă cu rafturi expuse? Sau o zonă mică, însă suficient de mare pentru laptop și niște rafturi închise în care să poți pune obiectele adunate?

În ceea ce privește aglomerarea, curăță biroul și păstrează zona de lucru curată. Mai ales când nu ai un birou dedicat. Este ușor să te întinzi pe masa din sufragerie sau să aduni hârtii pe pardoseală. Gândește-te doar la obiectele esențiale de birou.

Să fie lumină

Un alt factor important este lumina. Foarte importantă dacă vei petrece o perioadă lungă de timp în noul tău spațiu de lucru. Plasarea zonei de lucru lângă o fereastră pentru lumină naturală te va ajuta să ai energie și să fii inspirat. Doar asigură-te că ecranul computerului tău nu este afectat de lumina directă a soarelui. A fi aproape de o fereastră pentru aer proaspăt sau pentru răcorire este, de asemenea, o idee grozavă.

Dacă ai nevoie de lumină artificială pentru colțuri întunecate, lucrat noaptea sau concentrarea pe detalii mai fine, alege un corp de iluminat de perete impresionant sau o lampă de birou.

Inspiră-te

Vizualizează-ți ideile și obiectivele amplasând un panou alb sau o tablă de scris în zona ta de lucru. Ai putea chiar înrăma imagini cu obiectivele tale pentru a te menține motivat.

Distrează-te personalizând și coordonând spațiul tău de birou cu fitinguri cromate moderne sau cu un lampadar. De ce să nu creezi un colaj de citate inspiratoare, de fotografii ale familiei tale sau chiar un perete de plante vii?

A lucra de acasă este un adevărat beneficiu, așa că profită la maximum de spațiul tău introducând și câteva distracții și creativitate. Transformă-l în ceva cu adevărat unic pentru tine. Tu ești șeful... nu te oprește nimic!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360