Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Când două spații devin unul singur

Locuitul în open space mai simplu

Bine, crearea unei încăperi mari din două încăperi mai mici nu pare a fi, la prima vedere, unul dintre cele mai simple proiecte. Dar, de fapt, dacă aplici niște reguli simple atunci când vopsești și mobilezi spațiul - este mult mai ușor decât ai crede.

Vizualizează spațiul

Principalul lucru pe care trebuie să te concentrezi este crearea unei încăperi cu două zone funcționale.

Tranziția între cele două zone ar trebui să se facă fără probleme. Utilizarea aceleiași palete de culori va ajuta la îmbinarea spațiului. Sau folosirea unei legături vizuale consecvente - cum ar fi o culoare îndrăzneață, va îmbina zonele. Un perete albastru strălucitor al camerei de zi ar putea fi completat de o vază cu aceeași nuanță în bucătărie.

Pardoseala este singura excepție de la regulă. Utilitatea are prioritate aici, iar fiecare stil de pardoseală ar trebui să fie potrivit pentru zona respectivă - de exemplu, vinil sau gresie pentru bucătărie și parchet din lemn în camera de zi. Cele două încă se pot completa reciproc și arăta uimitor.

Pentru a delimita o zonă, cum ar fi spațiul pentru servirea mesei, se poate folosi un covor și lămpi de plafon suspendate jos deasupra mesei.

Sfatul pentru etapa de planificare

Un spațiu fără pereți înseamnă că este posibil să ai în vedere spații multifuncționale - cum ar fi biroul de acasă sau zona de joacă pentru copii. Include această zonă în combinația ta de culori. Și investește în câteva spații de depozitare închise pentru a păstra dezordinea la un nivel minim.

De asemenea, ai în vedere aparatele electrocasnice integrate de bucătărie pentru un aspect mai elegant. Investește într-o hotă de mare putere. Și caută modele mai silențioase de mașini de spălat.

Dacă spațiul tău este lung și îngust, cu ferestre și uși la capete opuse, investește în corpuri de iluminat excelente pentru mijlocul încăperii. O plafonieră puternică s-ar potrivi perfect.

Partea cu adevărat amuzantă

Apoi este momentul să te distrezi decorându-ți zona în plan deschis, făcând-o să se simtă ca acasă. Un spațiu de care să te poți simți mândru. Fiind inima casei, merită timpul tău și creativitatea ta pentru a te bucura pe deplin de sentimentul de spațiu și libertate.

Când alegi textilele, nu uita că spațiile mari, deschise pot părea stânjenitoare și neprimitoare. Decorează cu țesături, perne de canapea și un covor pufos, pentru a oferi spațiului deschis un aspect confortabil.

O cameră în plan deschis poate deveni un spațiu aglomerat, cu multe persoane care vin și pleacă. Lasă zonele de trecere libere montând televizorul pe perete, alegând rafturi de perete peste mobilierul voluminos și poziționează sau păstrează canapeaua în zona centrală sau împinge-o lângă perete pentru a permite trecerea. Alegerea mobilierului cu roți este o idee bună pentru spațiile mari!

Frumusețea planului deschis este spațiul pe care îl creează. Planifică cu înțelepciune și bucură-te pur și simplu.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult