Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Când două spații devin unul singur

Când două spații devin unul singur

Se încarcă...
289 vizualizări

Locuitul în open space mai simplu

Bine, crearea unei încăperi mari din două încăperi mai mici nu pare a fi, la prima vedere, unul dintre cele mai simple proiecte. Dar, de fapt, dacă aplici niște reguli simple atunci când vopsești și mobilezi spațiul - este mult mai ușor decât ai crede.

Vizualizează spațiul

Principalul lucru pe care trebuie să te concentrezi este crearea unei încăperi cu două zone funcționale.

Tranziția între cele două zone ar trebui să se facă fără probleme. Utilizarea aceleiași palete de culori va ajuta la îmbinarea spațiului. Sau folosirea unei legături vizuale consecvente - cum ar fi o culoare îndrăzneață, va îmbina zonele. Un perete albastru strălucitor al camerei de zi ar putea fi completat de o vază cu aceeași nuanță în bucătărie.

Pardoseala este singura excepție de la regulă. Utilitatea are prioritate aici, iar fiecare stil de pardoseală ar trebui să fie potrivit pentru zona respectivă - de exemplu, vinil sau gresie pentru bucătărie și parchet din lemn în camera de zi. Cele două încă se pot completa reciproc și arăta uimitor.

Pentru a delimita o zonă, cum ar fi spațiul pentru servirea mesei, se poate folosi un covor și lămpi de plafon suspendate jos deasupra mesei.

Sfatul pentru etapa de planificare

Un spațiu fără pereți înseamnă că este posibil să ai în vedere spații multifuncționale - cum ar fi biroul de acasă sau zona de joacă pentru copii. Include această zonă în combinația ta de culori. Și investește în câteva spații de depozitare închise pentru a păstra dezordinea la un nivel minim.

De asemenea, ai în vedere aparatele electrocasnice integrate de bucătărie pentru un aspect mai elegant. Investește într-o hotă de mare putere. Și caută modele mai silențioase de mașini de spălat.

Dacă spațiul tău este lung și îngust, cu ferestre și uși la capete opuse, investește în corpuri de iluminat excelente pentru mijlocul încăperii. O plafonieră puternică s-ar potrivi perfect.

Partea cu adevărat amuzantă

Apoi este momentul să te distrezi decorându-ți zona în plan deschis, făcând-o să se simtă ca acasă. Un spațiu de care să te poți simți mândru. Fiind inima casei, merită timpul tău și creativitatea ta pentru a te bucura pe deplin de sentimentul de spațiu și libertate.

Când alegi textilele, nu uita că spațiile mari, deschise pot părea stânjenitoare și neprimitoare. Decorează cu țesături, perne de canapea și un covor pufos, pentru a oferi spațiului deschis un aspect confortabil.

O cameră în plan deschis poate deveni un spațiu aglomerat, cu multe persoane care vin și pleacă. Lasă zonele de trecere libere montând televizorul pe perete, alegând rafturi de perete peste mobilierul voluminos și poziționează sau păstrează canapeaua în zona centrală sau împinge-o lângă perete pentru a permite trecerea. Alegerea mobilierului cu roți este o idee bună pentru spațiile mari!

Frumusețea planului deschis este spațiul pe care îl creează. Planifică cu înțelepciune și bucură-te pur și simplu.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360