Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Fii îndrăzneț cu culorile

Fii îndrăzneț cu culorile

Gândește-te la rândurile de cutii colorate de vopsea, interesante, vii și doritoare de atenție, din care poți alege. Ești sedus de roșul intens. Este superb. Îndrăzneț. Provocator. Doar imaginează-ți…

Apoi, dai din cap, mergi înainte și alegi ceva neutru.

Este absolut în regulă, dacă asta îți dorești... Însă ce-ar fi dacă...?

Ai încredere în instinctele tale

Adevărul este că acea culoare te-a făcut să simți ceva. Ascultă-ți instinctul și acoperă-ți pereții cu ea!  Fă-o! Schema ta de culori e bazată pe verde? Ei, și ce? Cât de surprinzător și remarcabil ar arăta aceste culori una lângă cealaltă? Folosindu-ți imaginația și mergând pe mâna ta, vei crea un aspect unic, întâlnit doar în locuința ta.

Întreabă-te asta...

Atunci când alegi culorile, singurul lucru important la care trebuie să te oprești este „ce senzație vreau să dea camera?” Vrei o atmosferă sumbră pentru dormitorul tău, care să te relaxeze, o zonă de servit masa strălucitoare și energizantă pentru a crea o atmosferă vioaie pentru o petrecere cu prietenii sau un hol primitor și uluitor?

Nu pierde nicio ocazie

Și dacă tot te simți îndrăzneț, nu uita de pardoseală și tavan. Alte spații pe care să le îmbraci în culoare. Ia o cutie cu mostră de test, vopsește un pătrat pe un carton sau un lemn și pune-l pe podea. Cum arată? Adaugă ceva la senzația pe care vrei să o crezi pentru camera ta, energie și încredere, moliciune și somnolență, lux și bogăție?

Fii neînfricat

Joaca cu culorile este o metodă puternică de a-ți transforma căminul. Este și simplă. Așa că nu te gândi prea mult. Nu există reguli pentru culori și modele, ci doar impresiile pe care ți le trezesc. Permite-i peretelui tău roșu frumos, îndrăzneț, să preia conducerea, iar restul va urma fără îndoială. Limitarea unei culori îndrăznețe ca asta la o zonă anume înseamnă să-ți satisfaci dorința fără a exagera.

Te-ai răzgândit?

Avantajul vopselei este că este temporară. Dacă te răzgândești mai târziu, poți să schimbi culoarea într-o zi. Sau să faci schimburi de covoare și să împrăștii perne pentru a aduce unitatea care lipsește. Poate culoarea este bună, dar lumina nu? Culoarea răspunde în moduri diferite la lumina naturală și la cea artificială. Așadar, înainte de a alege varianta comodă a vopselei neutre, repoziționează-ți corpurile de iluminat sau încearcă un alt bec pentru a potoli sau accentua schema ta de culori.

Casa ta este locul în care îți poți exprima personalitatea unică și poți pune în valoare toate lucrurile care îți plac. Așa că, uită de raionul de neutre. Alege vopseaua care te îmbie și te reprezintă pe tine.

te-ar mai putea interesa

Fii inventiv cu spațiul de agățat Fii inventiv cu spațiul de agățat
Nu e nevoie să ascunzi hainele, eșarfele sau orice altceva mai ții în hol. Iar dacă nu ai loc în dulap, schimbarea cârligelor de agățat poate ajuta la ordonarea spațiului. Nu trebuie...
citește mai mult
Fii creativ cu vopseaua în interiorul casei tale Fii creativ cu vopseaua în interiorul casei tale
Este la latitudinea ta cum îți creezi spațiul, iar cu vopseaua poți face atât de multe. Așadar, în loc să adopți ceva tradițional, de ce să nu creezi un spațiu care este complet unic...
citește mai mult
Cum să alegi culorile potrivite pentru spațiul tău Cum să alegi culorile potrivite pentru spațiul tău
Alegerea culorii pentru decorarea spațiului tău poate fi, deseori, o provocare. De unde știi ce culori se asortează? Cum vei ști dacă vei crea atmosfera potrivită? Ei bine, există știință în spa...
citește mai mult