Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Reîmprospătează-ți bucătăria

Dacă bucătăria ta începe să arate și să se simtă puțin obosită și ai prefera să nu cheltui banii înlocuind totul, există câteva trucuri minunate pe care le poți încerca pentru a-ți readuce bucătăria la viață.

Alege o vopsea

Vopsirea dulapurilor este cea mai ușoară și mai ieftină modalitate de a crea un aspect complet nou în bucătărie. Poți reîmprospăta o bucătărie de culoare galben miere vintage cu o soluție gri ardezie contemporană. Este o transformare foarte simplă, dar eficientă.

Schimbă mânerele

Dacă intenționezi să vopsești ușile dulapurilor sau părțile frontale ale sertarelor, ce ar fi să schimbi și mânerele? Folosește un mâner gros care pătrunde pe întreaga lungime a dulapului sau îmbunătățește-ți interiorul cu un mecanism push sau cu închidere lentă pentru o tentă de lux.

Nu spune nimeni că nu poți folosi același mâner. Încearcă să îl fixezi într-o poziție diferită pentru a schimba aspectul de modă veche al dulapului cu unul ultra-modern. Alege o poziție orizontală mai degrabă decât verticală pentru a obține ceva diferit. Nu trebuie decât să scoți mânerul și să umpli găurile cu chit pentru lemn, să faci găurile noi și să introduci mânerul nou.

Gândește-te la pardoseală

Bucătăria ta este folosită intens, deci este probabil o zonă care necesită cea mai mare atenție atunci când vine vorba de o reîmprospătare a bucătăriei. Nu o lăsa cu un aspect demodat, stricând astfel aspectul încăperii.  Ai putea oricând să montezi o pardoseală nouă, dacă nu dorești să distrugi lucrurile vechi. De fapt, este chiar posibil să nu ai nevoie chiar de o pardoseală nouă.

Recondiționează

Renovează și recondiționează mobilierul cu vopsea pentru mobilier GoodHome, incluzând aici faianța, sertarele sau scaunele din lemn. Dacă nu mai ai spațiu de depozitare, aprovizionează-te cu un dulap de mâna a doua și redă-i vechea sa glorie. Folosește-l pentru a expune cele mai frumoase tacâmuri.

Revigorează combinația de culori

Desigur, vechiul nostru prieten, recipientul de vopsea își poate aduce magia oriunde, dar tapetul modern poate fi rezistent la căldură și abur. Deci, nimeni nu spune că nu poți adăuga un aspect uimitor nou în bucătăria ta prin tapetarea unui perete sau doi.

Iluminare

Adaugă câteva spoturi luminoase deasupra blaturilor, o lumină distinctivă deasupra mesei sau lasă să pătrundă mai multă lumină naturală în bucătărie prin înlocuirea vechilor elemente decorative ale ferestrelor. Lumina va avea un efect masiv asupra aspectului nou al bucătăriei. 

Nu trebuie să fie costisitor sau complicat să-ți transformi bucătăria dintr-un spațiu mohorât în unul fabulos!

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult