Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Reîmprospătează-ți bucătăria

Reîmprospătează-ți bucătăria

Se încarcă...

Dacă bucătăria ta începe să arate și să se simtă puțin obosită și ai prefera să nu cheltui banii înlocuind totul, există câteva trucuri minunate pe care le poți încerca pentru a-ți readuce bucătăria la viață.

Alege o vopsea

Vopsirea dulapurilor este cea mai ușoară și mai ieftină modalitate de a crea un aspect complet nou în bucătărie. Poți reîmprospăta o bucătărie de culoare galben miere vintage cu o soluție gri ardezie contemporană. Este o transformare foarte simplă, dar eficientă.

Schimbă mânerele

Dacă intenționezi să vopsești ușile dulapurilor sau părțile frontale ale sertarelor, ce ar fi să schimbi și mânerele? Folosește un mâner gros care pătrunde pe întreaga lungime a dulapului sau îmbunătățește-ți interiorul cu un mecanism push sau cu închidere lentă pentru o tentă de lux.

Nu spune nimeni că nu poți folosi același mâner. Încearcă să îl fixezi într-o poziție diferită pentru a schimba aspectul de modă veche al dulapului cu unul ultra-modern. Alege o poziție orizontală mai degrabă decât verticală pentru a obține ceva diferit. Nu trebuie decât să scoți mânerul și să umpli găurile cu chit pentru lemn, să faci găurile noi și să introduci mânerul nou.

Gândește-te la pardoseală

Bucătăria ta este folosită intens, deci este probabil o zonă care necesită cea mai mare atenție atunci când vine vorba de o reîmprospătare a bucătăriei. Nu o lăsa cu un aspect demodat, stricând astfel aspectul încăperii.  Ai putea oricând să montezi o pardoseală nouă, dacă nu dorești să distrugi lucrurile vechi. De fapt, este chiar posibil să nu ai nevoie chiar de o pardoseală nouă.

Recondiționează

Renovează și recondiționează mobilierul cu vopsea pentru mobilier GoodHome, incluzând aici faianța, sertarele sau scaunele din lemn. Dacă nu mai ai spațiu de depozitare, aprovizionează-te cu un dulap de mâna a doua și redă-i vechea sa glorie. Folosește-l pentru a expune cele mai frumoase tacâmuri.

Revigorează combinația de culori

Desigur, vechiul nostru prieten, recipientul de vopsea își poate aduce magia oriunde, dar tapetul modern poate fi rezistent la căldură și abur. Deci, nimeni nu spune că nu poți adăuga un aspect uimitor nou în bucătăria ta prin tapetarea unui perete sau doi.

Iluminare

Adaugă câteva spoturi luminoase deasupra blaturilor, o lumină distinctivă deasupra mesei sau lasă să pătrundă mai multă lumină naturală în bucătărie prin înlocuirea vechilor elemente decorative ale ferestrelor. Lumina va avea un efect masiv asupra aspectului nou al bucătăriei. 

Nu trebuie să fie costisitor sau complicat să-ți transformi bucătăria dintr-un spațiu mohorât în unul fabulos!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360