Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cele mai bune 5 soluții de depozitare în curte

Problema spațiilor de depozitare nu este una care să afecteze doar locuința. În cazul persoanelor care locuiesc la curte, dificultățile sunt chiar mai extinse.

De la depozitarea lemnelor pentru sobă sau șemineu la conceperea unor spații pentru înmagazinarea uneltelor de grădină și a echipamentelor specifice, stocarea diferitelor obiecte în afara casei poate fi o adevărată provocare. Iată câteva propuneri practice și estetice pentru a scapă de aceste griji:

1. Rafturile din lăzi sau din paleți

Sunt ușor de confecționat și le poți configura în funcție de nevoile tale, iar costurile de realizare sunt minime. Le poți vopsi în diferite culori sau le poți lasa naturale și se potrivesc foarte bine cu cele mai multe tipuri de mobilier de exterior. Aceste rafturi pot fi folosite pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni sau pentru aranjarea ordonată a vaselor de flori.

 

 

 

 

 

 

 

2. Cuiere și coșuri suspendate

Indiferent dacă ai o magazie sau vei folosi un perete exterior pentru aceste agatatori, trebuie să recunoști că efectul estetic este unul de apreciat. În ceea ce privește eforturile de amenajare, această chiar este o lucrare pe care o poți realiza singur; este suficient să bați câteva cuie sau să montezi niște holzsuruburi la distanțe bine calculate. În ceea ce privește coșurile, poți opta pentru folosirea unor forme și texturi diferite, pentru a crea un design unic.

 

 

 

 

 

 

3. Soproanele prefabricate

Dacă spațiul din curte îți permite, poți opta pentru montarea unui șopron prefabricat. Poți alege o variantă convenabilă în ceea ce privește dimensiunile, iar montarea acestuia este o sarcina relativ ușoară, mai ales dacă ești pasionat de astfel de activități. Configurarea interioară o poți, de asemenea, ajusta în funcție de nevoi. Avantajul principal al unui astfel de șopron este protecția optimă pe care o oferă obiectelor depozitate în ceea ce privește schimbările climatice și intemperiile.

 

 

 

 

 

4. Suporturile suspendate pentru unelte

Pot fi realizate cu minimum de efort din produse lemnoase, pe care le poți găsi la Brico Depot, sau, dacă îți dorești un design mai industrial, poți folosi și bare metalice pentru a le crea. Uneltele tale de grădină vor fi așezate în ordine, în funcție de dimensiuni și întrebuințări.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Refolosirea pieselor vechi de mobilier

În loc să renunți la piesele vechi de mobilier, le poți refolosi pentru amenajarea spațiilor exterioare. Rastelurile, comodele sau dulapurile pe care nu le mai folosești pot fi utilizate ca atare, recondiționate sau redecorate în stilul spațiilor exterioare și folosite pentru depozitarea ghivecelor, a uneltelor de mici dimensiuni, a echipamentului specific pentru grădinărit (mănuși, salopete, șorțuri etc.)

te-ar mai putea interesa

Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber
citește mai mult
Povestea Sarei
Sara se ocupă de grădina ei în fiecare weekend încercând să cultive cele mai bune legume și să le protejeze de dăunători. Îşi doreşte să obţină legume proaspete şi
citește mai mult
Povestea Dorei
Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului
citește mai mult
Pregătirea grădinii pentru cultivarea legumelor, fructelor și plantelor aromatice
Cultivarea propriilor legume, fructe și plante aromatice este o distracție pentru toată familia. N-ai mai făcut asta până acum? Nicio problemă. Dispui de un spațiu limitat? Nu-ți face griji!
citește mai mult
Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru
citește mai mult
Idei pentru o grădină modernă
Amenajarea peisagistică și plantele creează un aspect contemporan Cauți ceva mai structurat decât o grădină rustică, dar mai puțin tradițional decât una clasică? Adu stilul
citește mai mult