Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Textura siliconică superelastică pentru fațade, o soluție practică și economică

Textura siliconică superelastică pentru fațade, o soluție practică și economică

Se încarcă...
609 vizualizări

Decorarea pereților exteriori cu textură siliconică superelastică este cu adevărat o soluție pe termen lung și va contribui decisiv la prevenirea degradării lor.

Textura siliconică superelastică vă ajută la protejarea tencuielii exterioare ani la rând, datorită adaosului de rășini siliconice. Poate fi utilizată în construcții, pentru protecția și decorarea suprafețelor exterioare din ciment, glet de ipsos, zidărie și pe orice tip de termosistem agrementat, dar se poate folosi și la interior pentru vopsiri rezistente și superlavabile.

Totodată, compoziția sa siliconică permite spălarea fațadelor. Apa nu va deteriora fațada, astfel încât ea va fi protejată ani de zile și nu va crăpa, dacă apar fisuri în pereți. În plus, consumi jumătate din cantitatea folosită la o tencuială normală, având un consum specific de 1 – 1,5 kg/mp.

Cum se utilizează

Textura siliconică este o emulsie acrilică ce poate fi folosită atât la exterior, cât și la interior. Are un aspect texturat și un timp de uscare cuprins între 6 și 24 de ore.

Se aplică folosind trafaletul și nu are nevoie de diluare, este gata pregătită pentru utilizare. Suprafețele trebuie să fie uscate, curate, netede și amorsate în prealabil.

 

 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360