Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Zugrăvește-ți pereții ca un profesionist

Zugrăvește-ți pereții ca un profesionist

Se încarcă...

Dacă e momentul ca pereții tăi să fie împrospătați sau tocmai ai aplicat tencuială nouă și trebuie să o îmbraci în vopsea, pașii de mai jos te vor ajuta să aplici vopseaua ca un profesionist.

Vopsea pentru această lucrare:

Vopsea durabilă pentru pereți și tavane GoodHome

Unelte pentru proiect:

Înainte de a începe să zugrăvești pereții, va trebui să te asigură că suprafețele sunt pregătite corespunzător, astfel încât să obții un finisaj cu care să te mândrești. Aruncă o privire pe articolul nostru „Pregătirea pereților pentru vopsit” pentru a afla cum să o faci.

Pasul 1

Toarnă amorsă în tava de vopsea. Pentru proiectele noi, cu tencuială proaspătă, diluează vopseaua acrilică cu 20 % apă pentru a impermeabiliza tencuiala. Dacă zugrăvești peste o culoare închisă, folosește o amorsă gri pentru a-ți fi mai ușor ulterior să o acoperi cu vopseaua nouă.

Pasul 2

Aplică vopsea pe trafalet, rulându-l înainte și înapoi în tavă, pentru a acoperi toată suprafața acestuia. Aplică pe perete și lasă să se usuce.

Pasul 3

Deschide capacul cutiei de vopsea și, pornind din cel mai înalt punct, începe să lucrezi cu o pensulă.în jurul muchiilor și oricăror eventuale instalații.

Pasul 4

Folosește un mâner telescopic sau un trafalet mare pentru zonele unde nu poți ajunge. Toarnă vopsea în tavă și acoperă trafaletul în vopsea. Zugrăvește peretele folosind mișcări în formă de W pentru o acoperire mai bună, urmate de linii verticale.

Pasul 5

Odată uscat primul strat, aplică-l pe al doilea, repetând pașii anteriori.

Pasul 6

Îndepărtează banda de mascare imediat ce ai aplicat al doilea strat și lasă să se usuce.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360