Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Decoraţiuni festive pentru un Crăciun ca-n poveşti

Se apropie Crăciunul, iar odată cu el vine cel mai aşteptat moment al anului: decorarea bradului şi a casei. Fotografiile de amenajări interioare sau blogurile de design interior pot fi sursele tale de inspiraţie pentru transformarea locuinţei într-una de poveste. Şi pentru că Prakriker este lider pe piaţa de DIY, experţii săi din magazine te pot ajuta cu sfaturile şi sugestiile de produse de care ai nevoie acum.
Începe cu micile detalii care fac diferenţa. Acestea sunt foarte uşor de pregătit şi de amplasat acolo unde îţi doreşte inima şi unde crezi că se potriveşte mai bine cu personalitatea casei. O decoraţiune pe uşa de la intrare sau la fereastră va fi întotdeauna o urare de bun venit şi este, de asemenea, un accesoriu care întruchipează ospitalitatea ta şi a familiei.
Integrarea elementelor contemporane şi moderne în spiritul tradiţional poate fi o adevărată provocare, mai ales pentru că acum găseşti tot felul de modalităţi de îmbinare a celor două stiluri. În prezent, stilul rustic este înlocuit de cel minimalist, iar modele tradiţionale româneşti de broderie se regăsesc pe diferite obiecte obişnuite, de la perne, cutii şi elemente de decor, până la ornamentele pentru brad. Modelele sunt adaptate zilelor noastre, iar detaliile devin elementele principale. De asemenea, ţine cont de culori, căci acestea joacă un rol extrem de important. Trebuie să existe întotdeauna o armonie între culorile folosite în decorarea bradului şi cele folosite pentru decorarea mesei sau a camerei în general.
Şi dacă tot a venit vorba de decorarea mesei, cu toţii ştim că aceasta este elementul central în zilele de sărbătoare. Frumos decorate şi pregătite special pentru rudele şi prietenii care vin în vizită, acestea atrag toate privirile. Aranjamentele cu fundiţe aurii sau roşii, lumânările parfumate aşezate în sfeşnice înalte sau în suporturi aurii ori ghirlandele de brad colorate şi strălucitoare, şerveţelele cu modele de Crăciun sau aranjamentele din brad, conuri şi globuri sunt vedetele iernii. Aşază pe masă o faţă de masă de sezon elegantă, iar decorul este gata: trebuie doar să-l mai asortezi cu platouri întinse, pline cu bunătăţi de iarnă.
Atmosfera de sărbătoare va fi deplină cu pernele decorative cu motive de Crăciun. „Aruncă” două – trei perne colorate cu motive de iarnă pe canapeaua şi fotoliile din casă, iar acest lucru va aduce cu siguranţă multe zâmbete atât pe chipurile celor mici, cât şi pe ale celor mari. De asemenea, lumânările conferă un efect vizual puternic şi plin de farmec şi mister. Toate acestea, aranjate cu gust, emană un aer de sărbătoare şi un sentiment de bucurie.
Nu uita însă de vedeta oricărui Crăciun şi simbolul acestei sărbători: bradul. Decoraţiunile magice pentru un brad de poveste nu trebuie să lipsească, mai ales că sub el este locul cadourilor mult aşteptate şi frumos împachetate. Alege o instalaţie care să îmbrace bradul în sărbătoare, iar Moş Crăciun poate să vină. De asemenea, la   găseşti o gamă largă de globuri, vârfuri de brad şi figurine pe placul tuturor.
Sfat practic: cu cât vei depune mai multă imaginaţie, cu atât vei obţine rezultatul mult dorit. Decorul pe care îl vei realiza trebuie, în primul rând, să aducă bucurie, confort şi acel sentiment de sărbătoare în casa ta. Dacă eşti nehotărât şi nu ştii ce stil de decorare să alegi anul acesta, vino în magazinele  , iar experţii noştri te aşteaptă cu sfaturi potrivite pentru orice idee. Totuşi, dacă te-ai hotărât deja, magazinul online pune la dispoziţia ta o gamă largă de decoraţiuni pentru această iarnă.
 

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult