Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
O unealtă complexă de tăiere

O unealtă complexă de tăiere

Se încarcă...

Un meșter va fi mereu pregătit pentru orice, indiferent de situație; desigur, acesta va avea nevoie de o unealtă de încredere pentru a putea tăia diferite materiale. Însă nu orice tip de lamă poate tăia chiar orice material. Astfel că, vei fi tentat să cumperi diferite unelte de tăiat pentru a putea duce la bun sfârșit toate proiectele tale, iar în final vei descoperi că trusa ta conține deja prea multe instrumente de același tip, mai mici sau mai mari, pe care le poți încurca cu ușurință.

Totuși, un meșter trebuie să fie eficient, astfel că va trebui să gândească strategic încă de la prima achiziție. Dacă ai nevoie de o unealtă complexă de tăiere, noi îți recomandăm cutter-ul utilitar din gama Magnusson. Acest micuț instrument ce îți încape cu ușurință în palmă îți va fi util în foarte multe proiecte.

Realizată din oțel inoxidabil și aliaj din aluminiu, această unealtă este construită asemeni unui briceag cu sistem de blocare și lamă dublă. Cu briceagul mic, stil lamă, vei putea tăia cu ușurință sfori de diferite mărimi. În plus este și foarte versatilă, având 2 lame ce pot fi schimbate rapid și ușor – această funcționalitate este foarte utilă în proiectele în care dinamica și viteza de reacție sunt importante. Atunci când îți termini munca, pentru a depozita cutter-ul în siguranță, tot ce trebuie să faci este să pliezi lama în interior, acesta având un design compact și un sistem de blocare a lamei.

De asemenea, și acest produs are asigurată o garanție pe viață de la Magnusson, această gamă fiind gândită special pentru a rezista o lungă perioadă de timp. În plus, lama utilitară a acestui cutter se poate înlocui cu ușurință atunci când consideri că este mult prea tocită.

Dacă ești curios să descoperi această unealtă de tăiere sau vrei să testezi mai multe produse din noua gamă Magnusson, te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt. Aici vei găsi cu siguranță tot ce ai nevoie pentru proiectele tale de meșterit.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360