Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Un meșter mereu pregătit

Un meșter mereu pregătit

Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât de complicată ar putea părea. Este acel om pus mereu pe treabă.

Totuși, un meșter are și un ajutor de nădejde – propriile sale unelte indispensabile pe care le folosește în fiecare proiect. De fapt, așa poți să distingi un meșter bun – după complexitatea trusei pe care o are în dotare. Cu cât este mai echipat, iar instrumentele sale sunt mai variate, cu atât mai mult poți fi sigur că acesta va avea cunoștințe vaste și te va putea ajuta cu rapiditate, indiferent de problemă.

Desigur, nu este necesar să fii un maestru al meșteritului pentru a avea cele mai bune unelte, însă dacă vrei să te apuci de un proiect nou sau trebuie neapărat să repari ceva prin casă, ori grădină, atunci trebuie să fii pregătit. Până la urmă, meșteritul se învață, trebuie doar să ai puțină îndemânare, răbdare și voință. Însă, dacă nu ai uneltele potrivite, s-ar putea ca proiectul tău să întâmpine multe piedici.

La Brico Depôt, știm cât de importante sunt uneltele potrivite și susținem orice tip de meșter, fie el novice sau expert. Tocmai de aceea vei găsi în magazinele noastre o gamă completă și variată de unelte de mână de la Magnusson. Indiferent de tipul proiectului tău, poți fi sigur că vei găsi instrumentul potrivit.

Dacă ești la început de drum și abia pui bazele propriei tale truse, îți recomandăm să începi cu câteva unelte standard. În gama de șurubelnițe ai la dispoziție diferite modele de la Magnusson, fie cu lamă rotundă sau plată, de mărimi diverse (2.5x50mm, 3.5x50mm, 4x100mm, 5.5x25mm, 5.5x150mm, ș.a.m.d.), totul pentru a fi mereu pregătit indiferent de tipul de șurub utilizat. Tot în această secțiune, dacă vrei să faci o investiție de lungă durată și să fii sigur că vei avea mereu șurubelnița potrivită, indiferent de context, poți achiziționa setul de 22 de șurubelnițe de la Magnusson. Acesta include: 5 cruce PH, 3 cruce PZ, 4 electrice izolate, 4 electrice, 4 mecanice, 1 scurtă cruce, 1 scurtă plată și un suport de perete. În plus, majoritatea au un mâner din cauciuc termoplastic sau polipropilenă, astfel că vei fi mereu în siguranță.

Tot în magazinele noastre găsești și o gamă variată de clești, mai mari, mai mici (160mm, 225mm, 240mm) potriviți pentru orice ai nevoie să tai - de la fire electrice mici atunci când schimbi o priză, la sârma metalică pentru noul gărduleț sau bolțuri.

Bineînțeles, o trusă nu ar fi completă fără indispensabilele chei: tubulare, de cupru, tip L, standard, duble, combinate, reglabile sau ajustabile, trebuie doar să știi de ce anume ai nevoie, deoarece cu siguranță le găsești în gama Magnusson de la Brico Depôt.

Dacă ai pornit în căutarea unor unelte de specialitate, tot în magazinele noastre te așteptăm. Vei găsi diferite pile din oțel carbon, raspel drept grosier, dalte pentru lemn de diferite dimensiuni (12mm, 18mm, 25mm), precum și nelipsitul dreptar cu boloboc (200mm) pentru ca toate proiectele tale să fie line și drepte.

Acestea sunt doar câteva dintre uneltele de mână din gama Magnusson care te așteaptă în magazinele noastre. La Brico Depôt vei găsi mereu unelte potrivite pentru meșterul din tine.

te-ar mai putea interesa

Tăiere de dimensiuni mari Tăiere de dimensiuni mari
Pentru a duce la bun sfârșit un proiect, ai nevoie de instrumentele potrivite. Acest lucru deosebește meșterii adevărați de simplii amatori, iar atunci când spunem meșteri nu ne referi...
citește mai mult
Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule
Încă din copilărie, suntem fascinați de meșterii din viața noastră, fie că este vorba despre un bunic, tatăl, fratele sau un vecin priceput, cu toții avem acea persoană care ne-a inspirat ac...
citește mai mult
O unealtă complexă de tăiere O unealtă complexă de tăiere
Un meșter va fi mereu pregătit pentru orice, indiferent de situație; desigur, acesta va avea nevoie de o unealtă de încredere pentru a putea tăia diferite materiale. Însă nu orice tip...
citește mai mult
Nivela, accesoriul care face diferența Nivela, accesoriul care face diferența
Imaginează-ți că ai stat o zi întreagă să fixezi galeria pentru ferestrele din sufragerie și ai început să instalezi perdelele din mătase, moment în care observi că noile tale pe...
citește mai mult
Măsoară cu precizie orice proiect Măsoară cu precizie orice proiect
O trusă de meșter nu este completă fără acea ruletă pe care te poți baza în orice proiect. Acest instrument este unul dintre primele folosite atunci când te afli în prima fază a...
citește mai mult
Alege șurubelnițele potrivite proiectului tău Alege șurubelnițele potrivite proiectului tău
Indiferent dacă ai sau nu pasiune pentru meșterit, cu siguranță cel puțin o dată în viață ai avut nevoie de o șurubelniță. Acest tip de instrument este unul foarte des întâlnit &...
citește mai mult