Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Un meșter mereu pregătit

Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât de complicată ar putea părea. Este acel om pus mereu pe treabă.

Totuși, un meșter are și un ajutor de nădejde – propriile sale unelte indispensabile pe care le folosește în fiecare proiect. De fapt, așa poți să distingi un meșter bun – după complexitatea trusei pe care o are în dotare. Cu cât este mai echipat, iar instrumentele sale sunt mai variate, cu atât mai mult poți fi sigur că acesta va avea cunoștințe vaste și te va putea ajuta cu rapiditate, indiferent de problemă.

Desigur, nu este necesar să fii un maestru al meșteritului pentru a avea cele mai bune unelte, însă dacă vrei să te apuci de un proiect nou sau trebuie neapărat să repari ceva prin casă, ori grădină, atunci trebuie să fii pregătit. Până la urmă, meșteritul se învață, trebuie doar să ai puțină îndemânare, răbdare și voință. Însă, dacă nu ai uneltele potrivite, s-ar putea ca proiectul tău să întâmpine multe piedici.

La Brico Depôt, știm cât de importante sunt uneltele potrivite și susținem orice tip de meșter, fie el novice sau expert. Tocmai de aceea vei găsi în magazinele noastre o gamă completă și variată de unelte de mână de la Magnusson. Indiferent de tipul proiectului tău, poți fi sigur că vei găsi instrumentul potrivit.

Dacă ești la început de drum și abia pui bazele propriei tale truse, îți recomandăm să începi cu câteva unelte standard. În gama de șurubelnițe ai la dispoziție diferite modele de la Magnusson, fie cu lamă rotundă sau plată, de mărimi diverse (2.5x50mm, 3.5x50mm, 4x100mm, 5.5x25mm, 5.5x150mm, ș.a.m.d.), totul pentru a fi mereu pregătit indiferent de tipul de șurub utilizat. Tot în această secțiune, dacă vrei să faci o investiție de lungă durată și să fii sigur că vei avea mereu șurubelnița potrivită, indiferent de context, poți achiziționa setul de 22 de șurubelnițe de la Magnusson. Acesta include: 5 cruce PH, 3 cruce PZ, 4 electrice izolate, 4 electrice, 4 mecanice, 1 scurtă cruce, 1 scurtă plată și un suport de perete. În plus, majoritatea au un mâner din cauciuc termoplastic sau polipropilenă, astfel că vei fi mereu în siguranță.

Tot în magazinele noastre găsești și o gamă variată de clești, mai mari, mai mici (160mm, 225mm, 240mm) potriviți pentru orice ai nevoie să tai - de la fire electrice mici atunci când schimbi o priză, la sârma metalică pentru noul gărduleț sau bolțuri.

Bineînțeles, o trusă nu ar fi completă fără indispensabilele chei: tubulare, de cupru, tip L, standard, duble, combinate, reglabile sau ajustabile, trebuie doar să știi de ce anume ai nevoie, deoarece cu siguranță le găsești în gama Magnusson de la Brico Depôt.

Dacă ai pornit în căutarea unor unelte de specialitate, tot în magazinele noastre te așteptăm. Vei găsi diferite pile din oțel carbon, raspel drept grosier, dalte pentru lemn de diferite dimensiuni (12mm, 18mm, 25mm), precum și nelipsitul dreptar cu boloboc (200mm) pentru ca toate proiectele tale să fie line și drepte.

Acestea sunt doar câteva dintre uneltele de mână din gama Magnusson care te așteaptă în magazinele noastre. La Brico Depôt vei găsi mereu unelte potrivite pentru meșterul din tine.

te-ar mai putea interesa

De ce nu trebuie să lipsească toporul pentru despicat din cutia cu unelte
Dacă locuiești la casă, știi că spargerea lemnelor pentru foc nu e chiar treabă ușoară. De multe ori, problema poate fi chiar toporul folosit, care fie își lasă toată greutatea în
citește mai mult
Reconditionarea suprafetelor de lucru. Avantajele unui slefuitor cu acumulator
Slefuitorul cu acumulator de la Einhell este o unealta mica, compacta si ergonomica, un produs inovativ care poate fi folosit atat la exterior, cat si la interior, pe suprafete de lemn, dar si metalice.
citește mai mult
Priza cu contor pentru energie electrica
Priza cu contor te ajuta sa-ti calculezi si sa iti optimizezi consumul de energie si cheltuielile Factura la curentul electric poate sa scada dramatic daca folosesti o priza cu contor. Iti ofera toate
citește mai mult
Cum folosim aparatul pentru ascutirea lantului drujbei. Sfaturi practice
Ca orice aparat electric, drujba are nevoie de intretinere pentru a functiona corect multa vreme. Regulile sunt simple: depozitarea intr-un spatiu ferit de umezeala si ascutirea periodica a lantului sunt
citește mai mult
Compresorul, accesoriul practic ce nu trebuie sa-ti lipseasca nici din casa, nici din portbagaj
De cate ori nu ti s-a intamplat sa vrei sa iesi cu bicicleta dar rotile sa-i fie dezumflate, sau sa ai nevoie de umflarea rotilor de la masina? Cu un accesoriu practic si usor de folosit, astfel de situatii
citește mai mult
Ce este o suflanta cu aer cald si ce intrebuintari are
Pregatirea suprafetelor care trebuie vopsite este o operatiune necesara, daca vrei ca lucrurile sa iasa perfect. Dar ce faci atunci cand vrei sa reconditionezi un obiect deja vopsit? Indepartarea vechiului
citește mai mult