Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Măsoară cu precizie orice proiect

Măsoară cu precizie orice proiect

Se încarcă...

O trusă de meșter nu este completă fără acea ruletă pe care te poți baza în orice proiect. Acest instrument este unul dintre primele folosite atunci când te afli în prima fază a lucrării, cea de realizare a planului de lucru. De altfel, fără o schemă concretă și măsurători precise, proiectul tău riscă să aibă de suferit.

Pentru a fi sigur că lucrezi eficient și că totul va ieși perfect în final, noi îți recomandăm să completezi trusa ta de unelte de mână cu ruleta de 5M de la Magnusson. Prevăzută cu o funcție de oprire automată, acest instrument îți va scurta considerabil timpii de măsurat. Astfel că, atunci când dorești să îți schimbi mobilierul din casă, înainte să pornești spre magazinul preferat, va trebui să aloci doar 5 sau 10 minute pentru măsurători.

Această ruletă din gama Magnusson are o lungime de 5 metri și o lățime de doar 19 mm, fiind gradată pe ambele părți pentru a-ți veni în ajutor indiferent de poziția în care o utilizezi. Tot pentru a asigura o folosire simplă și ușoară, ruleta este prevăzută cu un capăt magnetic ideal pentru momentele în care ai o singură mână la dispoziție pentru măsurare.

Deoarece știm că atunci când realizezi o achiziție te gândești la rezistența produsului în timp, această unealtă indispensabilă în trusa oricărui meșter este special creată pentru a rezista la șocuri. În plus, Magnusson oferă o garanție de 5 ani, astfel că poți fi sigur că ruleta te va acompania în multe proiecte și va rămâne mereu ajutorul de nădejde.

Dacă ai nevoie de o ruletă foarte rezistentă, te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a descoperi toată gama de unelte de mână de la Magnusson. Vei găsi la raft diferite rulete de mărimi variate (3M, 5M, 8M, 10M, 50M, 20M) ce cu siguranță te vor sprijini în orice proiect.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360