Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Alege șurubelnițele potrivite proiectului tău

Alege șurubelnițele potrivite proiectului tău

Se încarcă...
302 vizualizări

Indiferent dacă ai sau nu pasiune pentru meșterit, cu siguranță cel puțin o dată în viață ai avut nevoie de o șurubelniță. Acest tip de instrument este unul foarte des întâlnit în casele noastre și vine în ajutor în diferite proiecte cât se poate de diverse. Indiferent că este vorba de realizarea unui obiect de mobilier nou, de fixarea unui raft sau etajere, de desfăcut un capac, schimbat o priză sau securizat mai bine un obiect, șurubelnița este prima unealtă la care apelăm.

Totuși, sunt momente când nu este suficient să ai la îndemână o singură șurubelniță de nădejde; până la urmă șuruburile vin în diferite mărimi și forme, iar pentru a le fixa ai, bineînțeles, nevoie de unealta potrivită pentru fiecare tip de șurub în parte.

Dacă vrei să îți completezi trusa de unelte de mână cu câteva șurubelnițe de calitate, rezistente în timp, noi îți recomandăm setul de 6 șurubelnițe de la Magnusson. Aceasta este o alegere potrivită pentru cei aflați la început de drum în ale meșteritului și își doresc să aibă în dotare o gamă variată de unelte.

Setul de 6 șurubelnițe din noua gamă Magnusson include două tipuri de astfel de unelte: 3 plate și 3 în formă de cruce, de diferite dimensiuni potrivite pentru un spectru larg de șuruburi. Au un mâner din elastomer termoplastic și polipropilenă, dar și un vârf magnetic ce te va ajuta să le folosești cu ușurință. De asemenea, pentru că știm cât de important este ca uneltele achiziționate să reziste cât mai mult timp, Magnusson oferă o garanție de viață pentru acest set.

Astfel că, dacă dorești să îți mărești trusa de instrumente pentru a fi mereu pregătit indiferent de proiect, te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a descoperi noua gamă de unelte de mână de la Magnusson. Vei găsi la raft setul de 6 șurubelnițe, dar și alte instrumente indispensabile oricărui meșter. Dacă ești novice și ai nevoie de ajutor, specialiștii noștri te vor putea îndruma în alegerea celor mai bune produse. Te așteptăm!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360