Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Povestea Dorei

Povestea Dorei

Se încarcă...

Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului exterior, astfel încât, odată ce musafirii au plecat, să poată transforma spaţiul cu uşurinţă pentru a se bucura de momente liniştitoare. 

Crearea unei zone perfecte pentru relaxare

Indiferent de cât spațiu ai la dispoziţie sau de modul în care îţi utilizezi terasa, cu mobilierul potrivit îţi vei putea amenaja spaţiul perfect pentru relaxare. Chiar dacă ai nevoie de o masă extensibilă pentru ca toată lumea să aibă loc la masă sau să servească cafeaua, ori de scaune care să fie şi soluţii de depozitare inteligente, noi avem mobilierul potrivit nevoilor tale.

Gama Denia

Cine a spus că produsele de calitate bună trebuie să fie neapărat şi scumpe? Am creat gama Denia pentru a se potrivi oricărui buget, dar fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Cu un design plăcut, din lemn de salcâm provenit din surse sustenabile, mobilierul Denia este construit pentru a rezista. 

Descoperă Gama Denia

 


Creează spațiu pentru toată lumea cu gama Sumatra

Oricât de mulţi musafiri ai avea, toţi membrii familiei vor avea loc la această masă. 

Vezi toată gama de mobilier din metal

 

 

Set de cafea Kiwi

Setul de cafea kiwi include două fotolii confortabile, o masă de cafea. Are un design exclusivist și este ușor de curățat.  

Vezi toată gama de mobilier din lemn

 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360