Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cabana fermecată

Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară.

Vrei să rememorezi acele clipe din viața ta când liniștea îți aducea un zâmbet cald pe buze, învăluindu-te în serenitate.

Îți amintești cu drag de acel pocnet al lemnelor uscate, topite parcă sub puterea focului șemineului; de acel foc ce încălzește în doar câteva minute căbănuța de lemn de sub cerul înnorat, din care vin fulgi mari, care mai apoi se topesc pe ferestrele aburinde.

Câteodată Crăciunul înseamnă mai mult decât zarvă si agitație. Uneori, acesta este doar pentru tine și pentru sufletul tău, nu și pentru ceilalți.

Câteodată Crăciunul nu trebuie să fie supra decorat, ci doar celebrat cu multă iubire și căldură sufletească.

Pentru aceia care apreciază simplitatea în orice amănunt, am realizat o temă cu accente rustice, ce transmite naturalețe, păstrând totuși acel stil contemporan șic, pe care știm că mulți dintre voi îl preferă.

În cadrul acestei teme, vei descoperi o gamă variată de decorațiuni de Crăciun, ce imită lemnul, dar și conuri de pin naturale. Am combinat într-un mod elegant toate aceste materiale tocmai pentru a crea un stil rustic, adaptat prezentului.  Un stil pe care poți să îl abordezi cu ușurință chiar și în inima orașului, unde să creezi o mică oază de sărbătoare și tihnă, unde te poți relaxa și bucura de magia Crăciunului.

Te așteptăm în magazinele Brico Depot să descoperi ornamentele noastre individuale cu un caracter aparte, care pot transforma propria locuință într-un loc al imaginației și al accentelor naturale. Un spațiu la te întorci de fiecare dată pentru a-ți regăsi liniștea și seninătatea.

te-ar mai putea interesa

Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber
citește mai mult
Povestea Sarei
Sara se ocupă de grădina ei în fiecare weekend încercând să cultive cele mai bune legume și să le protejeze de dăunători. Îşi doreşte să obţină legume proaspete şi
citește mai mult
Povestea Dorei
Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului
citește mai mult
Pregătirea grădinii pentru cultivarea legumelor, fructelor și plantelor aromatice
Cultivarea propriilor legume, fructe și plante aromatice este o distracție pentru toată familia. N-ai mai făcut asta până acum? Nicio problemă. Dispui de un spațiu limitat? Nu-ți face griji!
citește mai mult
Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru
citește mai mult
Idei pentru o grădină modernă
Amenajarea peisagistică și plantele creează un aspect contemporan Cauți ceva mai structurat decât o grădină rustică, dar mai puțin tradițional decât una clasică? Adu stilul
citește mai mult