Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cabana fermecată

Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară.

Vrei să rememorezi acele clipe din viața ta când liniștea îți aducea un zâmbet cald pe buze, învăluindu-te în serenitate.

Îți amintești cu drag de acel pocnet al lemnelor uscate, topite parcă sub puterea focului șemineului; de acel foc ce încălzește în doar câteva minute căbănuța de lemn de sub cerul înnorat, din care vin fulgi mari, care mai apoi se topesc pe ferestrele aburinde.

Câteodată Crăciunul înseamnă mai mult decât zarvă si agitație. Uneori, acesta este doar pentru tine și pentru sufletul tău, nu și pentru ceilalți.

Câteodată Crăciunul nu trebuie să fie supra decorat, ci doar celebrat cu multă iubire și căldură sufletească.

Pentru aceia care apreciază simplitatea în orice amănunt, am realizat o temă cu accente rustice, ce transmite naturalețe, păstrând totuși acel stil contemporan șic, pe care știm că mulți dintre voi îl preferă.

În cadrul acestei teme, vei descoperi o gamă variată de decorațiuni de Crăciun, ce imită lemnul, dar și conuri de pin naturale. Am combinat într-un mod elegant toate aceste materiale tocmai pentru a crea un stil rustic, adaptat prezentului.  Un stil pe care poți să îl abordezi cu ușurință chiar și în inima orașului, unde să creezi o mică oază de sărbătoare și tihnă, unde te poți relaxa și bucura de magia Crăciunului.

Te așteptăm în magazinele Brico Depot să descoperi ornamentele noastre individuale cu un caracter aparte, care pot transforma propria locuință într-un loc al imaginației și al accentelor naturale. Un spațiu la te întorci de fiecare dată pentru a-ți regăsi liniștea și seninătatea.

te-ar mai putea interesa

Povestea Otiliei. Idei de amenajare a unui spațiu de relaxare în balcon
Balconul este singurul spațiu exterior de care dispune Otilia. Ea dorește să profite la maxim de suprafața mică și să creeze un loc drăguț în care să se relaxeze, să ia masa și să primească
citește mai mult
Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie
Ada și Dan au o grădină mare, dar simplă, pe care și-ar dori să o transforme într-un spațiu plăcut pentru întreaga familie. Ei vor să împartă diferite zone în care să
citește mai mult
Povestea Mariei și a lui David. Cum să-ți transformi grădina într-o gradină ecologică
Maria și David sunt dintotdeauna preocupați de reciclare, folosirea de resurse minime și păstrarea unui nivel redus de consum de energie. Cu toate acestea, ar vrea să facă mai multe pentru a ajuta
citește mai mult
Povestea Alinei și a lui Mihai. Idei pentru o grădină colorată și plină de lumină
Alina și Mihai și-ar dori un spațiu colorat și plin de lumină în care să se relaxeze și să primească oaspeți. Totuși, grădina lor are destul de multe pante și este în calea vântului.
citește mai mult
Povestea Ioanei și a lui Petru. Soluții pentru reducerea zgomotului în grădină
Grădina Ioanei și a lui Petru este destul de neglijată, așa că și-ar dori să creeze un spațiu mai intim și o zonă în care să se poată relaxa, să pună ghivece și să ia masa. Și-ar
citește mai mult
Lucrări de efectuat în grădină în decembrie
Sfaturi și recomandări pentru îngrijirea grădinii în decembrie Sezonul festiv este în plină desfășurare, și printre petrecerile de sărbători și decorarea bradului de Crăciun,
citește mai mult