Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Cabana fermecată

Cabana fermecată

Se încarcă...

Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară.

Vrei să rememorezi acele clipe din viața ta când liniștea îți aducea un zâmbet cald pe buze, învăluindu-te în serenitate.

Îți amintești cu drag de acel pocnet al lemnelor uscate, topite parcă sub puterea focului șemineului; de acel foc ce încălzește în doar câteva minute căbănuța de lemn de sub cerul înnorat, din care vin fulgi mari, care mai apoi se topesc pe ferestrele aburinde.

Câteodată Crăciunul înseamnă mai mult decât zarvă si agitație. Uneori, acesta este doar pentru tine și pentru sufletul tău, nu și pentru ceilalți.

Câteodată Crăciunul nu trebuie să fie supra decorat, ci doar celebrat cu multă iubire și căldură sufletească.

Pentru aceia care apreciază simplitatea în orice amănunt, am realizat o temă cu accente rustice, ce transmite naturalețe, păstrând totuși acel stil contemporan șic, pe care știm că mulți dintre voi îl preferă.

În cadrul acestei teme, vei descoperi o gamă variată de decorațiuni de Crăciun, ce imită lemnul, dar și conuri de pin naturale. Am combinat într-un mod elegant toate aceste materiale tocmai pentru a crea un stil rustic, adaptat prezentului.  Un stil pe care poți să îl abordezi cu ușurință chiar și în inima orașului, unde să creezi o mică oază de sărbătoare și tihnă, unde te poți relaxa și bucura de magia Crăciunului.

Te așteptăm în magazinele Brico Depot să descoperi ornamentele noastre individuale cu un caracter aparte, care pot transforma propria locuință într-un loc al imaginației și al accentelor naturale. Un spațiu la te întorci de fiecare dată pentru a-ți regăsi liniștea și seninătatea.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360