Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cabana fermecată

Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară.

Vrei să rememorezi acele clipe din viața ta când liniștea îți aducea un zâmbet cald pe buze, învăluindu-te în serenitate.

Îți amintești cu drag de acel pocnet al lemnelor uscate, topite parcă sub puterea focului șemineului; de acel foc ce încălzește în doar câteva minute căbănuța de lemn de sub cerul înnorat, din care vin fulgi mari, care mai apoi se topesc pe ferestrele aburinde.

Câteodată Crăciunul înseamnă mai mult decât zarvă si agitație. Uneori, acesta este doar pentru tine și pentru sufletul tău, nu și pentru ceilalți.

Câteodată Crăciunul nu trebuie să fie supra decorat, ci doar celebrat cu multă iubire și căldură sufletească.

Pentru aceia care apreciază simplitatea în orice amănunt, am realizat o temă cu accente rustice, ce transmite naturalețe, păstrând totuși acel stil contemporan șic, pe care știm că mulți dintre voi îl preferă.

În cadrul acestei teme, vei descoperi o gamă variată de decorațiuni de Crăciun, ce imită lemnul, dar și conuri de pin naturale. Am combinat într-un mod elegant toate aceste materiale tocmai pentru a crea un stil rustic, adaptat prezentului.  Un stil pe care poți să îl abordezi cu ușurință chiar și în inima orașului, unde să creezi o mică oază de sărbătoare și tihnă, unde te poți relaxa și bucura de magia Crăciunului.

Te așteptăm în magazinele Brico Depot să descoperi ornamentele noastre individuale cu un caracter aparte, care pot transforma propria locuință într-un loc al imaginației și al accentelor naturale. Un spațiu la te întorci de fiecare dată pentru a-ți regăsi liniștea și seninătatea.

te-ar mai putea interesa

Tehnici de depozitare corecta a fructelor si legumelor pe timp de iarna
Te poti bucura de fructe si legume proaspete si eco chiar si in timpul iernii, daca inveti cateva trucuri de depozitare corecta. Legumele si fructele pot fi pastrate in timpul anotimpului rece in hartie,
citește mai mult
Cum asamblezi scaunele de lemn din grădină și cum le păstrezi ca noi, ani la rând
Dintr-o grădină plină de verdeață nu poate lipsi un loc de luat masa și de relaxare, așa că ți-am pregătit un ghid pentru a-l amenaja. Nivel de îndemânare: Ușor
citește mai mult
Cuptoare de grădină. Cum construiești un cuptor și modele care să te inspire
Gustul mâncării pregătite în cuptor în aer liber este imposibil de obținut în cuptorul pe gaz. Privește modelele alese de noi și convinge-te de utilitatea lui. 1. Cuptoare
citește mai mult
Altoirea pomilor - metode și sfaturi
Altoirea pomilor – procedura prin care se îmbină în mod artificial porțiuni dintr-o plantă, cu o altă plantă, de specie inferioară, pentru ca aceasta din urmă să preia calitatile
citește mai mult
Ghid de îngrijire a florilor de toamnă - când se plantează, care este solul potrivit pentru ele
Toamna nu pare un anotimp prea prietenos cu plantele. Chiar și așa, poți să-ti păstrezi gradina colorată, plantând arbuști și flori perene care înfloresc în acest anotimp.
citește mai mult
Ce sunt dalele din polipropilenă și cum pot îmbrăca pardoselile
Una dintre cele mai practice soluții de a acoperi și amenaja pardoselile, terasele, garajele, zonele rezidențiale și terenurile de sport o reprezintă pardoselile modulare, realizate din dale de polipropilenă,
citește mai mult