Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Vesel și colorat

Știai că, deși Crăciunul este o Sărbătoare celebrată de milioane de oameni, modul în care este percepută și trăită de fiecare dintre noi diferă?

Fie că vine cu aroma cozonacilor proaspăt copți de către mama și de bunica, sau că ne amintim cu drag de tata, care uneori se chinuia de unul singur să împobodească bradul cu ornamentele din anii trecuți. Poate și tu ai avut frați mai mici sau mai mari puși mereu pe șotii, care fie făceau năzbâtii printre picioarele celor mari, fie apăreau exact atunci când vă așezați toți la masă.

Probabil că o amintire universal valabilă, pe care toată lumea o are atunci când se gândește la Crăciun este cea legată de ornamentele și decorațiunile folosite pentru a aduce aerul de Sărbătoare în fiecare colțișor al casei: beteală colorată, globuri în culori vii, steluța din vârful pomului de Crăciun – toate îți zâmbeau, parcă, fiind acolo special pentru tine, pentru a-ți face vacanța de iarnă cât mai frumoasă.

Atunci când se gândesc la sărbătorile de iarnă, majoritatea dintre noi își amintesc zăpada, luminițele colorate, fundele gigantice, cadourile multicolore și multe animale de pluș!

Ți-am stârnit imaginația? Dacă da, atunci înseamnă că ești unul dintre noi, cei care văd în Crăciun un motiv de veselie, culoare și bucurie pură.

Pentru cei pasionați de momentul magic al găsirii și desfacerii cadourilor, pentru cei care văd în Crăciun un moment plin de veselie, cântec și voie bună, am pregătit o gamă specială de articole decorative pentru Crăciun. Ele fac parte dintr-o temă plină de culoare și voioșie, o temă vibrantă, din care te poți inspira pentru a face din propriul cămin un rai al Sărbătorilor de iarnă!

Toate produsele au fost gândite într-o paletă de culori moderne, ce include spre exemplu albastru navy, verde mentă și nelipsitul roșu. Astfel că, te așteptăm în magazinele Brico Depot, în secțiunile special amenajate pentru Crăciun pentru a alege dintr-o gamă încântătoare de globulețe, pe care le poți achiziționa într-o singură culoare, sau, de ce nu, în varianta de seturi multicolore.

Într-un astfel de decor, suntem siguri că cei mici vor fi cei mai fericiți, așa că vă așteptăm împreună la cumpărături într-unul dintre magazinele Brico Depot, pentru a alege decorațiunile preferate, care vă inspiră cel mai mult!

te-ar mai putea interesa

Tehnici de depozitare corecta a fructelor si legumelor pe timp de iarna
Te poti bucura de fructe si legume proaspete si eco chiar si in timpul iernii, daca inveti cateva trucuri de depozitare corecta. Legumele si fructele pot fi pastrate in timpul anotimpului rece in hartie,
citește mai mult
Cum asamblezi scaunele de lemn din grădină și cum le păstrezi ca noi, ani la rând
Dintr-o grădină plină de verdeață nu poate lipsi un loc de luat masa și de relaxare, așa că ți-am pregătit un ghid pentru a-l amenaja. Nivel de îndemânare: Ușor
citește mai mult
Cuptoare de grădină. Cum construiești un cuptor și modele care să te inspire
Gustul mâncării pregătite în cuptor în aer liber este imposibil de obținut în cuptorul pe gaz. Privește modelele alese de noi și convinge-te de utilitatea lui. 1. Cuptoare
citește mai mult
Altoirea pomilor - metode și sfaturi
Altoirea pomilor – procedura prin care se îmbină în mod artificial porțiuni dintr-o plantă, cu o altă plantă, de specie inferioară, pentru ca aceasta din urmă să preia calitatile
citește mai mult
Ghid de îngrijire a florilor de toamnă - când se plantează, care este solul potrivit pentru ele
Toamna nu pare un anotimp prea prietenos cu plantele. Chiar și așa, poți să-ti păstrezi gradina colorată, plantând arbuști și flori perene care înfloresc în acest anotimp.
citește mai mult
Ce sunt dalele din polipropilenă și cum pot îmbrăca pardoselile
Una dintre cele mai practice soluții de a acoperi și amenaja pardoselile, terasele, garajele, zonele rezidențiale și terenurile de sport o reprezintă pardoselile modulare, realizate din dale de polipropilenă,
citește mai mult