Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Vesel și colorat

Știai că, deși Crăciunul este o Sărbătoare celebrată de milioane de oameni, modul în care este percepută și trăită de fiecare dintre noi diferă?

Fie că vine cu aroma cozonacilor proaspăt copți de către mama și de bunica, sau că ne amintim cu drag de tata, care uneori se chinuia de unul singur să împobodească bradul cu ornamentele din anii trecuți. Poate și tu ai avut frați mai mici sau mai mari puși mereu pe șotii, care fie făceau năzbâtii printre picioarele celor mari, fie apăreau exact atunci când vă așezați toți la masă.

Probabil că o amintire universal valabilă, pe care toată lumea o are atunci când se gândește la Crăciun este cea legată de ornamentele și decorațiunile folosite pentru a aduce aerul de Sărbătoare în fiecare colțișor al casei: beteală colorată, globuri în culori vii, steluța din vârful pomului de Crăciun – toate îți zâmbeau, parcă, fiind acolo special pentru tine, pentru a-ți face vacanța de iarnă cât mai frumoasă.

Atunci când se gândesc la sărbătorile de iarnă, majoritatea dintre noi își amintesc zăpada, luminițele colorate, fundele gigantice, cadourile multicolore și multe animale de pluș!

Ți-am stârnit imaginația? Dacă da, atunci înseamnă că ești unul dintre noi, cei care văd în Crăciun un motiv de veselie, culoare și bucurie pură.

Pentru cei pasionați de momentul magic al găsirii și desfacerii cadourilor, pentru cei care văd în Crăciun un moment plin de veselie, cântec și voie bună, am pregătit o gamă specială de articole decorative pentru Crăciun. Ele fac parte dintr-o temă plină de culoare și voioșie, o temă vibrantă, din care te poți inspira pentru a face din propriul cămin un rai al Sărbătorilor de iarnă!

Toate produsele au fost gândite într-o paletă de culori moderne, ce include spre exemplu albastru navy, verde mentă și nelipsitul roșu. Astfel că, te așteptăm în magazinele Brico Depot, în secțiunile special amenajate pentru Crăciun pentru a alege dintr-o gamă încântătoare de globulețe, pe care le poți achiziționa într-o singură culoare, sau, de ce nu, în varianta de seturi multicolore.

Într-un astfel de decor, suntem siguri că cei mici vor fi cei mai fericiți, așa că vă așteptăm împreună la cumpărături într-unul dintre magazinele Brico Depot, pentru a alege decorațiunile preferate, care vă inspiră cel mai mult!

te-ar mai putea interesa

Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber
citește mai mult
Povestea Sarei
Sara se ocupă de grădina ei în fiecare weekend încercând să cultive cele mai bune legume și să le protejeze de dăunători. Îşi doreşte să obţină legume proaspete şi
citește mai mult
Povestea Dorei
Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului
citește mai mult
Pregătirea grădinii pentru cultivarea legumelor, fructelor și plantelor aromatice
Cultivarea propriilor legume, fructe și plante aromatice este o distracție pentru toată familia. N-ai mai făcut asta până acum? Nicio problemă. Dispui de un spațiu limitat? Nu-ți face griji!
citește mai mult
Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru
citește mai mult
Idei pentru o grădină modernă
Amenajarea peisagistică și plantele creează un aspect contemporan Cauți ceva mai structurat decât o grădină rustică, dar mai puțin tradițional decât una clasică? Adu stilul
citește mai mult