Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Vesel și colorat

Vesel și colorat

Se încarcă...

Știai că, deși Crăciunul este o Sărbătoare celebrată de milioane de oameni, modul în care este percepută și trăită de fiecare dintre noi diferă?

Fie că vine cu aroma cozonacilor proaspăt copți de către mama și de bunica, sau că ne amintim cu drag de tata, care uneori se chinuia de unul singur să împobodească bradul cu ornamentele din anii trecuți. Poate și tu ai avut frați mai mici sau mai mari puși mereu pe șotii, care fie făceau năzbâtii printre picioarele celor mari, fie apăreau exact atunci când vă așezați toți la masă.

Probabil că o amintire universal valabilă, pe care toată lumea o are atunci când se gândește la Crăciun este cea legată de ornamentele și decorațiunile folosite pentru a aduce aerul de Sărbătoare în fiecare colțișor al casei: beteală colorată, globuri în culori vii, steluța din vârful pomului de Crăciun – toate îți zâmbeau, parcă, fiind acolo special pentru tine, pentru a-ți face vacanța de iarnă cât mai frumoasă.

Atunci când se gândesc la sărbătorile de iarnă, majoritatea dintre noi își amintesc zăpada, luminițele colorate, fundele gigantice, cadourile multicolore și multe animale de pluș!

Ți-am stârnit imaginația? Dacă da, atunci înseamnă că ești unul dintre noi, cei care văd în Crăciun un motiv de veselie, culoare și bucurie pură.

Pentru cei pasionați de momentul magic al găsirii și desfacerii cadourilor, pentru cei care văd în Crăciun un moment plin de veselie, cântec și voie bună, am pregătit o gamă specială de articole decorative pentru Crăciun. Ele fac parte dintr-o temă plină de culoare și voioșie, o temă vibrantă, din care te poți inspira pentru a face din propriul cămin un rai al Sărbătorilor de iarnă!

Toate produsele au fost gândite într-o paletă de culori moderne, ce include spre exemplu albastru navy, verde mentă și nelipsitul roșu. Astfel că, te așteptăm în magazinele Brico Depot, în secțiunile special amenajate pentru Crăciun pentru a alege dintr-o gamă încântătoare de globulețe, pe care le poți achiziționa într-o singură culoare, sau, de ce nu, în varianta de seturi multicolore.

Într-un astfel de decor, suntem siguri că cei mici vor fi cei mai fericiți, așa că vă așteptăm împreună la cumpărături într-unul dintre magazinele Brico Depot, pentru a alege decorațiunile preferate, care vă inspiră cel mai mult!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360