Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Mai întâi planifici și apoi treci la treabă

Mai întâi planifici și apoi treci la treabă

Se încarcă...
387 vizualizări

Ți-ai eliberat ziua, te-ai înconjurat de unelte și ești pregătit să începi. Însă, până să scoți podeaua și să vopsești pereții, ia-ți câteva minute să analizezi spațiul și să faci un plan.    


Ca să îți fie mai ușor, Brico vine în ajutorul tău cu un plan de renovare pe care îl poți descărca de aici. 


Știm că e tentant să te apuci de proiectul tău cât mai repede, dar nu uita că entuziasmul funcționează cel mai bine alături de un plan bine pus la punct. Prin urmare, începe renovarea prin a-ți cunoaște spațiul și asigură-te că rezultatul final se va potrivi atât cu locuința ta, cât și cu stilul tău de viață.  

Încăperea

La ce va fi folosită camera - uitat la TV, lectură liniștită, lucru? Va trebui să iei în considerare iluminatul, lumina orbitoare care pătrunde prin ferestre, așezarea, depozitarea. Identifică unde ar trebui plasate principalele piese de mobilier pentru a profita la maximum de ele.

Planifică pentru viață

Ai o viziune realistă asupra scopului pentru care ai dori să fie folosită încăperea. Dacă ai copii mici, gândește-te la materiale care pot fi șterse.  Ești un pic cam dezordonat? Ai în vedere soluții de depozitare pentru a ascunde dezordinea? Animale de companie? O nouă canapea scumpă este cea mai bună opțiune sau folosirea vechii canapele ar fi alegerea cea mai sensibilă? Este ușor să te lași prins în farmecul și posibilitatea noii tale camere, dar trebuie să se potrivească și pentru tine și pentru familia ta.

Gândește practic

Este un loc aglomerat al casei? Cu cât camera este mai ocupată, cu atât mai durabile și mai rezistente trebuie să fie suprafețele. Sau este un dormitor de rezervă ascuns, care este folosit doar de Crăciun? Dacă da, folosești spațiul în cel mai bun mod posibil?

Pardoseală

Nu are niciun rost să pui parchet laminat în bucătărie, deoarece este prea multă umezeală, deci trebuie să alegi altceva, cum ar fi gresie. Și nu îți dorești să aluneci prin baie, așa că asigură-te că pardoseala ta este anti-alunecare. Folosește covorașe pentru a adăuga căldură și textură.

Care este stilul?

Cum vrei să arate și să se simtă spațiul? Tradițional, contemporan, cald și confortabil, minimalist? Ține cont de acest lucru când alegi culorile și decorațiunile. Și adu-ți aminte de ele când simți că ești atras de ceva ce nu se potrivește.

Spațiu

Gândește-te la echilibru.  Dacă ai o cameră mare, poți delimita anumite zone pentru șezut, spațiu de lucru sau servit masa? Dacă proiectul tău este o cameră mai mică, proporția și dimensiunea sunt cheia.

Recondiționează

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a transforma o încăpere. Înainte să ieși și să cumperi ceva nou, gândește-te la ceea ce ai deja. Cotrobăie prin garaj și mansardă pentru a vedea dacă există lucruri care ți-au plăcut și pe care le poți readuce la viață.

Ceea ce sugerăm este să fii practic și realist, să nu cheltui o avere în mod inutil, dar mai presus de toate - să-ți cunoști spațiul și să nu te grăbești cu proiectul. Distrează-te și bucură-te de transformarea care are loc sub ochii tăi.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360