Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Influențe nordice

Influențe nordice

Se încarcă...

Brad de Craciun Influente NordicePerioada iernii reprezintă pentru mulți obscuritate, melancolie, liniște. De ce să nu domolești aceste sentimente cu căldura căminului tău și cu starea de bine. De ce să nu încerci ceva aparte, ceva ce nu vezi în aproape nicio casă din România? De ce să nu alegi eleganța și discreția în locul multitudinii de culori atât de prezente în tradiția românească?  Fă cum simți, dar noi credem că ți-ar plăcea.

Influențele nordice înseamnă folosirea materialelor naturale cu o paletă joasă de culori. Acestea au o textură fină și sunt îmbinate perfect cu metale în nuanțe învechite. Totul este completat cu texturi de lemn, ducând la o ambianță autentică ce te va trimite în lumea magică a nordului. Crăciunul tău va căpăta un stil aparte, unul dominat de liniște, mister și căldură, plus un rai alb văzut de la geam, cu o ciocolata caldă în mână, alături de cei dragi. Becurile și coroanele luminează casa, iar copiii se joacă în jurul bradului Cannock de 183 de cm, cu vârfurile ninse cu conuri de pin. Ce poate fi mai frumos de atât?

Locuința ta va căpăta un look simplu, dar elegant, ușor rural, specific Scandinaviei, combinat subtil cu nuanțe contemporane, care în ansamblu te duc cu gândul la păduri înzăpezite și foc de lemne în șemineu, la mirosul de scorțișoară și la liniștea unui cămin fericit.Decoratiuni Influente Nordice

Bucură-te de sărbători în feluri alese, cu zâmbete largi și decorațiuni aparte, precum globurile pregătite pentru a fi personalizate de tine. Spiritul Crăciunului ne îndeamnă să fim creativi și ne insuflă acel spirit magic care ne îndeamnă să facem totul mai bine, mai frumos și să punem mai multă pasiune în orice realizăm.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360