Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Proiectoare, lanterne și lămpi de lucru

Proiectoare, lanterne și lămpi de lucru

Se încarcă...

Am pregătit pentru voi o gamă nouă de proiectoare, lanterne și lămpi de lucru cu LED, ideale pentru proiectele de îmbunătățire a locuinței. Tehnologia LED ne ajută să reducem consumul de energie, interesul față de mediul înconjurător fiind unul dintre principalii factori care au stat la baza dezvoltării acestei game. 
Mai mult, pentru a te convinge de utilitatea acestei game, îți prezentăm o listă cu motive pentru care merită să alegi LED-ul în locul altor tipuri de becuri și sfaturi despre cum să îți alegi lanternele pe bază de LED într-un mod adecvat.


Sunt mai eficiente și mai prietenoase cu mediul. Unul dintre principalele avantaje ale unor astfel de becuri constă în faptul că funcționează între 30.000 și 50.000 de ore (un bec incandescent funcționează 1.000 de ore). Consumul de energie a fost atent studiat și specialiștii au ajuns la concluzia că un bec cu LED consumă de două ori mai puțin curent electric decât un bec fluorescent și, totodată, de zece ori mai puțin decât unul incandescent.


Oferă lumină instant, lumina fiind reglabilă și aproape naturală. Spre deosebire de alte becuri, cele din noua noastră gamă ating potențialul maxim de lumină imediat ce au fost aprinse. În același timp, lumina becurilor LED este superioară din punct de vedere calitativ pentru că emit o lumină albă foarte apropiată de lumina naturală, ceea ce înseamnă că LED-urile sunt mult mai adecvate ochiului. Tot pentru a fi mai potrivite pentru noi, becurile LED nu emit nici ultraviolete, nici radiații infraroșii.


Utilitatea noii game de proiectoare, lanterne și lămpi de lucru. Pentru a îndeplini toate nevoile tale, ne-am asigurat că îți oferim produse cu becuri LED ce au o durată îndelungată de viață, cost energetic redus, mâner moale pentru confort și suport de transport. Acestea sunt disponibile în diferite culori și, mai mult, sunt convenabile din punctul de vedere al prețului. Vino la Brico să descoperi și tu proiectoare LED fixe (6.5 W, 600 lumeni) și portabile (20 W, 1.600 lumeni), ideale pentru proiectele tale. Munca nocturnă nu vor mai prezenta o problemă cu noua lampă de lucru CFL. 


Din grijă pentru tine și pentru mediul înconjurător, am creat noua gamă de proiectoare, lanterne și lămpi de lucru. Te așteptăm în magazinele noastre să te convingi singur! #IncepeCevaNou. 
 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360