Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Comandă online cu livrare!
Termen prelungit de retur
Servicii financiare

Îți recomandăm

Reduceri

Servicii și oferte

Proiecte

Idei de încălzire

Azi e soare și frumos, mâine-poimâine îți bate frigul la ușă. Dar noi spunem că-i timpul pentru o schimbare. E timpul să iei și tu iarna prin surprindere. Ca să nu-ți mai înghețe casa și nasul odată cu ea, pregătește-te din timp. Uite câte soluții de încălzire găsești la Brico.

Idei pentru interior

Pe măsură ce devenim din ce în ce mai atenți la mediu și la costuri, economisirea energiei acasă este mai importantă ca niciodată. Există opțiuni de zi cu zi care pot ajuta la scăderea facturilor casnice și la eficiența energetică a casei. De la instalarea unui sistem de economisire a apei, până la izolarea locuinței avem produse care te pot ajuta.

Informare retragere produs

Având în vedere angajamentul pe care ni l-am asumat față de dumneavoastră, în cadrul controlului nostru continuu al calităţii, am identificat potențiale riscuri de siguranță privind produsul Erbauer ERO450 SLEFUITOR ORBITAL.

Brico Depot

Te aşteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depot să descoperi idei și inspirație pentru proiectele tale de îmbunătățire a locuinței, o gamă diversificată de produse pentru grădină, materiale de construcţii şi amenajări interioare sau exterioare.

Misiunea noastră este succesul proiectelor tale! Indiferent ce planuri ai, noi te ajutăm să le materializezi. Totul la prețuri mici zilnic!

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România