Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Transport gratuit la domiciliu

Pentru comenzile online a caror valoare (fara cost de transport) depaseste 2500 lei si a caror adresa de livrare este in raza de 0-15km fata de magazinul selectat (30 KM dus - intors), costul de transport este gratis si nu va fi afisat clientului in totalul de plata.

Serviciul de livrare a mărfii este asigurat prin respectarea condițiilor afișate în fiecare unitate, precum și a următoarelor reguli:

 • Transport gratuit asigurat pentru o greutate maxima de 800 kg/comanda, in limita a 15 km de la magazin, Livrare Standard.
 • Transportul este asigurat până în zonele în care mașinile pot manevra/parca în condiții de siguranță.
 • Transportul produselor de la mașina în/la/până la locuința cumpărătorului nu intra in obligațiile conducătorului auto.
 • Clientul trebuie să asigure transportul marfurilor de la mijlocul de transport în curte/casă/apartament.
 • Conducătorul autovehiculului va ajuta la descărcarea mărfii din mijlocul de transport.
 • Regulamentul este disponibil aici și în magazin!

Sunt exceptate de la serviciul de TRANSPORT GRATUIT anumite articole (materiale grele: ciment, cărămidă, BCA, pavaj, etc.), în conformitate cu condițile cuprinse în Regulamentul de Transport Gratuit.

Livrare marfă la domiciliu

Informațiile prezentate în această pagină sunt aplicabile cumpărăturilor din rețeaua noastră de magazine. Condițiile referitoare la livrarea la domiciliu a comenzilor online pot fi consultate aici.

ESTIMEAZĂ COST TRANSPORT

 

Livrare Brico

 • Livrare Standard in maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare in magazin, in functie de intervalele orare disponibile in momentul semnarii contractului de livrare.
 • Livrare Expres – in cursul zilei in care s-a semnat contractul de livrare in magazin, in functie de intervalele orare disponibile in momentul semnarii contractului de livrare.
 • Livrare Programata – la data si intervalul orar solicitat de client, in functie de intervalele orare disponibile in momentul semnarii contractului de livrare.
 • Livrare cu macarastrong : in maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare in magazin, in functie de intervalele orare disponibile in momentul semnarii contractului de livrare.
 • Livrarile se efectueaza cu autoutilitare de pana la 3.5 tone (greutate marfa max. 800 kg) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleti)
 • Plata pentru serviciile de transport si manipulare marfa se face în cadrul Biroului de Informatii din cadrul magazinelor Brico Depôt Romania
 • Program de livrare: luni - duminică, in intervalul orar 09.00-20.00

Livrarea prin curier se efectueaza prin Fan Courier (greutate maxima de 100 kg/comanda si 30 kg/item, niciuna din laturile unui produs sa nu depaseasca 300 cm), de luni pana vineri -in intervalul N+2 - N+5, N- reprezentand ziua plasarii comenzii, iar +2/5 – zilele lucratoare adaugate. Plata se poate face online, prin card bancar, sau ramburs, catre curier la livrarea coletului. Termenii si conditiile sunt aici.

Pentru comenzile online a caror valoare (fara cost de transport) depaseste 2500 lei, costul de transport este gratis si nu va fi afisat clientului in totalul de plata. Vezi aici toate conditiile pentru a beneficia de gratuitate. 

Tarife Standard/Expres/Programate valabile pentru livrari efectuate cu masini de capacitate de incarcare de 800 kg, pentru autoutilitarele de 3,5 tone si 10 tone/10 paleti pentru camionul dotat cu macara. Pentru livrari ce depasesc aceasta capacitate, costurile de livrare se multiplica in functie de numarul de curse necesare sau de mijloacele de transport utilizate.

Serviciul de manipulare marfă

 • Serviciul de manipulare marfă nu este inclus în serviciul de livrare, ci este disponibil doar la cerere și se achită separat de taxa de transport!
 • Serviciu disponibil în baza unui contract de livrare, care se incheie in cadrul magazinelor Brico Depot. Clientul poate beneficia de tarife personalizate în funcție de greutatea produselor și etaj.
 • Serviciul de manipulare marfă disponibil doar pentru produse cu greutate unitara mai mica de 40 Kg, indiferent de etaj.

*Serviciul de manipulare nu este disponibil in cadrul magazinului Brico Depot Braila.
 

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România