Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Erbauer

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa.

Uneltele electrice Erbauer nu sunt pentru prezentare. Facem bormaşini care sunt puternice pentru găurit. Ferăstraie care sunt grozave pentru tăiat. Rindele care sunt excelente pentru netezit. Înţelegeţi ideea. Le fabricăm pentru a-şi găsi locul în orice trusă de unelte deoarece sunt rezistente. Tehnologie fiabilă, solidă, fără bătăi de cap. Oricare ar fi lucrarea de executat, acestea te ajută să o termini.

Fiabile, durabile, rezistente

Un singur acumulator – mai multe unelte
ÎŢI ASIGURĂ PUTEREA ŞI FLEXIBILITATEA PENTRU A PERFORMA

Tehnologie fiabilă, solidă, fără bătăi de cap. Unelte de 18 V fără fir, care funcţionează foarte bine, toate alimentate cu un singur acumulator puternic litiu-ion. 

Garanție 3 ani.

Produse marca Erbauer 

Începe cu

Începe experiența Erbauer cu un kit pentru începâtori format din prima ta unealtă, baterie și acumulator

baterii Li-Ion 18 V, compatibile cu toate uneltele din gama Erbauer. Tehnologia Keep Cool a acumulatorului gestionează în mod activ temperatura, menţinând celulele acumulatorului reci, astfel încât să nu se supraîncălzească.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360