Jgheab maro, diametru 125 mm, lungime 3 m

Cod produs: 101008325
De la 7400lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Jgheabul este piesa metalică cu rol de colectare a apei de pe acoperiș, prin canalizare către burlan. Acest jgheab maro este realizat din material de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate și etanșeitate. Jgheabul are un diametru de 125 mm, lungimea de 3 m și este fabricat din metal rezistent la apă și coroziune în timp. Produsul se montează simplu și rapid. Jgheabul oferă o protecție eficientă pentru revărsarea apei. Pentru montaj, se așează jgheabul pe cârlige, fără să fie fixate în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să depășească puțin pazia laterală. După montajul tronsoanelor și poziționarea racordului jgheab-burlan, se pot asambla jgheaburile în siguranța cârligelor.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Jgheaburi
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 300
  • Diametru (cm): 12.5

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Jgheab maro, diametru 125 mm, lungime 3 m face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201319
Brand Wetterbest
Culoare Maro
Diametru 12,5 cm
Lungime 300 cm
Material Zinc
Tip produs Jgheaburi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România