Jgheab, maro, lungime 2 m, diametru 125 mm

Cod produs: 101008374
De la 4800lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Un jgheab metalic de culoare maro este de folos pentru orice construcție nouă. Jgheabul metalic fabricat de Bravo are diametru 125 mm, lungimea de 2 m și este fabricat din metal acoperit cu strat de zinc de 275 gr/mp. Jgheabul este piesa metalică cu rol de colectare a apei de pe acoperiș, prin canalizare către burlan. Acest jgheab este realizat din material de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate, etanșeitate. Produsul se montează simplu și rapid. Jgheabul oferă o protecție eficientă pentru revărsarea apei. Jgheabul metalic este rezistent la coroziune, protejat contra efectelor de eroziune și ruginire cauzate de apă.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Jgheaburi
  • Brand: Bravo
  • Material: Metal
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 200
  • Diametru (cm): 12.5

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Jgheab, maro, lungime 2 m, diametru 125 mm face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791203993
Brand Bravo
Culoare Maro
Diametru 12,5 cm
Lungime 200 cm
Material Metal
Tip produs Jgheaburi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România