Burlan, maro, lungime 3 m, diametru 87 mm

Cod produs: 101008326
De la 7400lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Burlanul maro este o țeavă de scurgere, adecvată pentru conectarea la un sistem de drenaj destinat acoperișurilor de la clădiri rezidențiale mici și mijlocii, clădiri administrative și industriale ușoare. Burlanul are lungimea de 3 m și diametrul de 87 mm. Profilul lucios îl face practic de instalat pentru proiectele de bricolaj și amenajarea exterioară a casei. Burlanul pentru jgheaburi este proiectat să fie rezistent și solid, iar apa de pe acoperiș se scurge mult mai convenabil. Acest burlan, realizat din metal zincat, oferă impermeabilitate, confort și etanșeitate. Produsul este rezistent la coroziune, se comportă foarte bine în timp și nu este afectat de rugină pe parcursul anilor de folosire.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Burlane
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 300
  • Diametru (cm): 8.7

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Burlan, maro, lungime 3 m, diametru 87 mm face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201326
Brand Wetterbest
Culoare Maro
Diametru 8,7 cm
Lungime 300 cm
Material Zinc
Tip produs Burlane
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România