Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Servicii de mobilier baie și dressing Atomia

Nu știi cum să-ți configurezi baia?

Vrei să-ți optimizezi spațiul din dormitor, birou sau sufragerie și nu știi cum? Avem atât idei, cât și mobilierul modular Atomia care te poate ajuta!

Te așteptăm la noi pentru a te bucura de toate serviciile oferite.


PROIECTARE 3D GRATUITĂ

Clienții Brico pot beneficia gratuit de consultanță și proiectare 3D. 

Serviciul de proiectare 3D include crearea unui proiect 3D cu articole din gama de mobilier modular și băi BricoDepot. Acesta poate constitui punctul de plecare al unei planificări de amenajare a unui spațiu, urmând ca varianta finală să fie dezvoltată ulterior împreună cu clientul, cu luarea în considerare a gamei disponibile în aplicația folosită de Brico Depot de proiectare, precum și a stocului de produse din magazine.

Gratuitatea acestui serviciu nu este condiționată de achiziționarea proiectului pentru care s-a realizat design-ul!

O sesiune de proiectare durează aproximativ 1 oră și poate avea loc în oricare magazin Brico, excepție făcând magazinele Iași 1 și Brăila 2. Pentru a nu aștepta prea mult la rând, clienții pot face o programare online, direct din platforma noastră de progrmări.


SERVICIU MĂSURĂTORI AMBIENTALE 

Prin intermediul partenerilor săi, Brico pune clienților la dispoziție un serviciu care se ocupă de măsurarea spațiilor în locul acestora. Serviciul are un cost fix și poate fi solicitat în orice magazin Brico unde este disponibil și serviciul de montaj (vezi lista din secțiunea „Serviciu de montaj”). Pentru detalii legate de preț și programări, discută cu un consultant Brico.

De asemenea, clienții au și opțiunea de a face singuri măsurătorile, urmând mai apoi să le noteze în formularul Brico (descarcă ghidul de măsurat de aici și aici). 


SERVICIU DE MONTAJ

Serviciul este valabil în cazul mobilei, obiectelor sanitare si accesoriilor cumpărate din magazinele Brico și poate fi solicitat în momentul achiziționării acestora sau ulterior. Montajul se realizează prin intermediul partenerilor Brico, la un termen de 3-10 zile lucrătoare de la alegerea serviciului, în funcție de sloturile orare disponibile în momentul încheierii contractului de montaj în magazin. Costul montajului variază în funcție de complexitatea proiectului ce trebuie instalat. Pentru detalii legate de preț și condiții, întreabă în magazin.

Tarifele de montaj prevăd două praguri valorice în funcție de care se vor calcula costuri de montaj în magazin:

  • 237 lei (TVA inclus), tarif fix pentru proiectele ce urmează a fi montate/racordate/încorporate, cu valoare de achiziție din magazinele Brico Depot mai mică de 600 lei (inclusiv TVA)
  • 237 lei (TVA inclus) + 10% din valoarea proiectului ce urmează a fi montat/racordat/încorporat, pentru proiectele cu valoare de achiziție din magazinele Brico Depot mai mare de 600 lei (inclusiv TVA).

Exemplu de calcul:

Valoare mobilier+accesorii = 500 lei, cost montaj = 237 lei

Valoare mobilier+accesorii = 1000 lei, cost montaj = 237 lei +1000*10% = 337 lei

*Montajul de mobilier baie presupune asamblarea mobilierului, fixarea lavoarului, oglinzii și bateriei, racordarea la utilități.

**Montajul de mobilier dressing presupune asamblarea corpurilor și fixarea ușilor/fronturilor/sertarelor. 

Orașele în care este disponibil acest serviciu sunt: Arad, Satu Mare, Constanta 1, Constanta 2, Piatra Neamt, Calarasi, Iasi 1, Iasi 2, Pitesti, Targoviste, Timisoara 1, Brasov, Oradea 1, Botosani, Deva, Braila 1, Braila 2, Galati, Buzau, Focsani, Craiova, Targu Mures, Cluj, precum și în București: Băneasa, Militari, Chiajna, Pantelimon, Orhideea, Vitan.


SERVICIU DE TRANSPORT 

Serviciul de transport este disponibil în toate orașele unde există un magazin Brico. Transportul este gratuit doar pentru comenzile de minimum 2500 de lei, în limita a 15 km.

Vezi toate condițiile de transport și de plată aici.


MULTIPLE MODALITĂȚI DE FINANȚARE

Brico vine în ajutorul clienților cu mai multe servicii de finanțare. Aceștia pot plăti în rate cu dobândă zero dacă au un card la una dintre băncile partenere (BRD – card de credit, Banca Transilvania – Star Card și Card Direct, Credit Europe Bank – Card Avantaj, Garanti – Bonus Card, ING) sau pot face un credit de consum în magazine prin Credex.

Vezi locațiile punctelor de Creditare în secțiunea „În magazin” din pagina Modalități de plată.


RETUR

Produsele cumpărate din magazinele Brico pot fi returnate într-un termen de 90 de zile calendaristice de la achiziționarea lor. Clienții care au Card Brico Depôt beneficiază de un timp de returnare prelungit: 365 de zile calendaristice. Produsele pot fi returnate în orice magazin Brico, iar clienții pot opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru restituirea valorii acestuita.

Vezi toate condițiile de retur aici.


Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360