Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Gamele noastre

Avela

Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Adriska. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.

Imandra

Știm că băile sunt spații aglomerate, înghesuite. Prin urmare, am proiectat gama Imandra GoodHome - mobilier modular care se potrivește în orice baie, indiferent de dimensiune, maximizează spațiul de depozitare și este construit să reziste, totul la un preț excelent.

Beloya

Cabinele de duș Beloya sunt ideale în cazul în care vă doriți funcționalitate și ușurință de utilizare. Puteți alege între un finisaj de sticlă sau unul uimitor cu oglindă, acestea fiind prevăzute cu sticlă securizată de 8 mm și cu un înveliș ușor de curățat.

Onega

Cu sticlă securizată de 5 mm, gama
extrem de robustă de cabine Onega
este incredibil de versatilă și se va
potrivi ușor cu orice configurație
a pereților. Alege dintre 6 tipuri de deschidere în 2 finisaje cu sticlă serigrafiată și transparentă.

Elland

Nevoile noastre se schimbă în timp și ne dorim ca locuința noastră să se schimbe odată cu ele. De aceea, am creat o nouă gamă de accesorii pentru baie.

Koros

În medie, într-o baie există 28 de sticluțe, cu puține locuri în care pot fi depozitate, așa că am creat gama Koros cu soluții ajustabile, care se potrivesc cu orice baie. Gama îți permite să adaugi cu ușurință coșuri și rafturi pe perete, pentru a depozita produse de toaletă și pentru a agăța prosoape.

Nyasa

Baia este cea mai mare sursă de consum al apei din locuință. a meritat să ne gândim la acest lucru... prin proiectarea unei baterii care să consume mai puțină apă, fără a compromite debitul.

Cavally

Credem că o baie trebuie să fie funcțională, dar și să arate bine. Alegeți un vas de toaletă fără ramă interioară, cu formă pătrată sau rotundă și un lavoar asortat.

Teesta

Clasice sau suspendate, modele noastre de vase WC și rezervoare se instalează rapid și se întrețin ușor. Poți alege un set complet sau doar piesele pe care vrei să le înlocuiești.

Aruna

Dulapurile cu adâncime redusă și dușul compact eliberează mult spațiu pentru a face loc căzii, toaletei și colțului pentru spălătorie, fără a compromite spațiul de pe podea sau spațiul de depozitare și fără a da senzația de camera aglomerată sau înghesuită.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360