Transport gratuit la comenzile online mai mari de 300 lei. Vezi detalii.

Gamele noastre

Adriska

Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Adriska. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.

Imandra

Știm că băile sunt spații aglomerate, înghesuite. Prin urmare, am proiectat gama Imandra GoodHome - mobilier modular care se potrivește în orice baie, indiferent de dimensiune, maximizează spațiul de depozitare și este construit să reziste, totul la un preț excelent.

Beloya

Cabinele de duș Beloya sunt ideale în cazul în care vă doriți funcționalitate și ușurință de utilizare. Puteți alege între un finisaj de sticlă sau unul uimitor cu oglindă, acestea fiind prevăzute cu sticlă securizată de 8 mm și cu un înveliș ușor de curățat.

Amantea

Nevoile noastre se schimbă în timp și ne dorim ca locuința noastră să se schimbe odată cu ele. De aceea, am creat gama noastră de accesorii modulare pentru baie Amantea.

Koros

În medie, într-o baie există 28 de sticluțe, cu puține locuri în care pot fi depozitate, așa că am creat gama Koros cu soluții ajustabile, care se potrivesc cu orice baie. Gama îți permite să adaugi cu ușurință coșuri și rafturi pe perete, pentru a depozita produse de toaletă și pentru a agăța prosoape.

Lazu

Baia este cea mai mare sursă de consum al apei din locuință. a meritat să ne gândim la acest lucru... prin proiectarea unei baterii care să consume mai puțină apă, fără a compromite debitul.

Cavally

Credem că o baie trebuie să fie funcțională, dar și să arate bine. Alegeți un vas de toaletă fără ramă interioară, cu formă pătrată sau rotundă și un lavoar asortat.

Ladoga

Dulapurile cu adâncime redusă și dușul compact eliberează mult spațiu pentru a face loc căzii, toaletei și colțului pentru spălătorie, fără a compromite spațiul de pe podea sau spațiul de depozitare și fără a da senzația de camera aglomerată sau înghesuită.

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România