Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Proiecte pentru baie

Renovarea băii nu trebuie să fie descurajantă - avem o gamă largă de produse și idei pentru a vă transforma baia de vis în realitate.

O baie cu care să te mândrești

Gata cu dilemele tale legate de baie. Am aflat ce vor oamenii de la băile lor și ne-am gândit la șase concepte de băi pe care produsele noastre le aduc la viață.

Baia potrivită pentru tine

Când toată lumea se luptă să folosească aceeași baie minusculă, mobilierul inovativ, cu linii compacte te poate ajuta să îți maximizezi tot spațiul disponibil.

Dacă locuiești în chirie, îți poți moderniza și reîmprospăta baia ca să îți reflecte propria personalitate, alegând mobilierul nostru modular, simplu, ieftin.

Într-o locuință aglomerată, o baie în plus poate fi binevenită, mai ales dacă ai copii adolescenți cărora le plac dușurile lungi și un spațiu intim.

Gamele noastre

Avela

Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Avela. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.

Știm că băile sunt spații aglomerate, înghesuite. Prin urmare, am proiectat gama Imandra GoodHome - mobilier modular care se potrivește în orice baie, indiferent de dimensiune, maximizează spațiul de depozitare și este construit să reziste, totul la un preț excelent.

Cabinele de duș Beloya sunt ideale în cazul în care vă doriți funcționalitate și ușurință de utilizare. Puteți alege între un finisaj de sticlă sau unul uimitor cu oglindă, acestea fiind prevăzute cu sticlă securizată de 8 mm și cu un înveliș ușor de curățat.

Îți recomandăm

Idei și inspirație

Acum ai ocazia perfectă de a-ți proiecta o baie pe baza stilului tău de viață.

Fă cunoștință cu o rutină de curățare mai simplă.

Valorifică la maximum o baie integrată într-o cameră, un vestiar sau un spațiu compact.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360