Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Iluminat exterior deco

O gamă variată de corpuri de iluminat care îți vor lumina casa și grădina. Găsește tot ce ai nevoie pentru iluminat, indiferent de spațiu: exterior, interior, spațiul de lucru, locul preferat de lectură. O atmosferă confortabilă acasă și în grădina.

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.
Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Gradina de acasă – o oază de relaxare și pe timp de noapte Gradina de acasă – o oază de relaxare și pe timp de noapte
Pentru multe persoane, grădina reprezintă o oază de relaxare, un loc unde te poți elibera de stresul zilnic, o evadare din cotidian. Însă, de multe ori se întâmplă să te întorc...
citește mai mult
Cum să îți transformi grădina într-un weekend Cum să îți transformi grădina într-un weekend
Grădina ta este mica ta porțiune ta de spațiu exterior. Ar trebui să fie într-un loc calm și liniștit, unde să poți evada din stresul cotidian.Uneori, din cauza stilului nostru de viață ocupat,...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.