Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor rotund Pro, 5 jeturi • Hozelock

de la
9700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul rotund Pro, cu 5 jeturi, este un dispozitiv extrem de puternic pentru grădină, pe o sanie stabilă. Acesta distribuie apa foarte uniform pe gazon, într-o jumătate de cerc cu un diametru maxim de 20 de metri. Datorită celor două moduri de pulverizare, aspersorul rotund este perfect pentru gazon și margine, respectiv cu jet pentru gazon și ceață fină pentru răsaduri. Suprafața pe care o poate acoperi este de 314 m². Garanția oferită de Hozelock este de un an. Toate accesoriile pentru pulverizare pot fi combinate cu orice marcă obișnuită.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Brand: Hozelock
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
  • Suprafaţă acoperire (mp): 314
Cod EAN: 5010646042819

Produsul Aspersor rotund Pro, 5 jeturi • Hozelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.